כמה מעניין אתכם

כמה מעניין אתכם

מי יהיה נשיא ? לא במי אתם תומכים.... וא דעתכם על מוסד הנשיאות... כאילו בכיף אבל השאלה שלי היא - כמה מזיז לכם הבחירות מחר ? מסקרן ? חשוב ? זניח ?

שאפולי

New member
אהמ

מספיק מעניין אותי כדי להגיב לך לא מספיק מעניין אותי כדי לבדוק מי ניצח

שאפולי

New member
../images/Emo12.gif

שי-כוס? יש לזה משמעות שונה מהמתבקשת? בבקשה תגיד שכן!!!

Shaycus

New member
אין שום ו..

כמו שיש shayke יש shaycus רק שעל שייקוס חשבתי לפני 10 שנים בערך, וזה השייקוס היחיד בעולם ככה שאם תראי באיזשהו מקום שייקוס, תדעי שזה אותו אחד שנמצא בתפוז.. שמישהו נרשם לאתר כלשהו לפעמים השם שלו תפוס אז הוא נניח הופך מ shayke ל shayke22m|telaviv לי אין את הצרות האלה על הראש כי שייקוס בחיים לא תפוס.. וחוץ מזה, אני מיוחד.

שאפולי

New member
../images/Emo6.gif יש מצב..

שייקוס! חחחחחחחחחחח אין אין זה ענק. לילה טוב שיקוס המיוחד!

TriPax

New member
זניח למדי

האנשים שכיהנו בתפקיד בשנים האחרונות רק גרעו מיוקרתו ומחשיבותו.

מאוד מעניין

לצערי מוסד הנשיאות נהפך לביזיון אחד גדול. אולי שמעון יחזיר עטרה ליושנה, כי אחרת יהיה צורך לבטלו לחלוטין.

ChilD SouL

New member
לא מעניין בעליל.

לצערי, בגלל תחום הלימודים שלי אני צריכה להיות מעודכנת ומחוברת לחדשות, צריכה להכיר את רוב [אם לא את כל] הדוחות שיוצאים ותכולתם - כך ש... מה לא עושים בשביל לימודים.

Reznik

New member
לפחות יש לך תירוץ שאת יודעת את זה../images/Emo3.gif

מה אחרים יגידו? שהם מתעניינים באמת???

ילד כתם

New member
ממממ

תראה בינינו אני רוצה שפרס ייקח כי גם ככה זה תפקיד יצוגי שלא עושה יותר מדיי חוץ מלחלק טובלרונים לשגרירים ופרס הוא מכובד עם שם וכל שאר הסלט שיגרמו לו לעשות את התפקיד טוב מה שגם הוא לא יהיה בעמדת כוח לא ישגע אף אחד ויש סיכוי שלא יגיע לסוף של הקריירה שלו למרות שהוא רק בן 24.. בינינו עוד יותר? מה זה לא משנה גם ככה גאידמק יקנה אותם בסוף

למעלה