כמה מעיצי הצעירים.

• פותח הנושא tk96
  • פורסם בתאריך

tk96

New member
כמה מעיצי הצעירים.

הדס טריניטי. 07.08.2004

tk96

New member
אותו העץ כיום ועוד עץ לא מזוהה.

הדס טריניטי ועוד עץ שמזכיר קליאנדרה או פלטופורום צעיר. התמונות מהיום 04.09.04

tk96

New member
עץ תפוח בן תשעה חודשים מזרע.

לפני עיצוב ולאחר קטימה שנערכה חודש לפני כן. התמונה מה 04.08.2004

tk96

New member
אותו התפוח כיום.

בערך בן תשעה חודשים מזרע. 04.09.2004

tk96

New member
אותו צאלון כיום.

עדיין לפני 'אימון'/'אילוף'. גזירה מדי פעם של מספר עלים כדי להרגיל את העץ. 04.09.2004

tk96

New member
אחרון ליום צילומים זה: לקופילום.

אין לי תמונה שלו במצב שממנו הובא מהמשתלה. רכשתי אותו כשיח מלא עלים, חלק גדול מיובש והכל מפוזר. ממש שיח לא אטרקטיבי, אך לא הסתכלתי בקנקן
הגזע שלו מצא חן בעיניי. 04.09.2004 עוד בגינה, רימון ננסי בן שנה או שנתיים להערכתי ללא עיצוב מתקדם רק בתחילת עיצוב נוף, ציקאס מאוד קטן בכלי בונסאי מאוד קטן, כמה פיקוסים צעירים, ואף ברכיכיטון (זה עם העלים הארוכים) שישנן משתלות המכנות אותו בונסאי והוא גסס במשרד של זוגתי אז החלטתי לקחת אותו תחת כנפיי וכיום אני מנסה לעצבו בסגנון 'קסקייד' עדין.

tk96

New member

אין לי תמונה שלו במצב שממנו הובא מהמשתלה. רכשתי אותו כשיח מלא עלים, חלק גדול מיובש והכל מפוזר. ממש שיח לא אטרקטיבי, אך לא הסתכלתי בקנקן
הגזע שלו מצא חן בעיניי. 04.09.2004 עוד בגינה, רימון ננסי בן שנה או שנתיים להערכתי ללא עיצוב מתקדם רק בתחילת עיצוב נוף, ציקאס מאוד קטן בכלי בונסאי מאוד קטן, כמה פיקוסים צעירים, ואף ברכיכיטון (זה עם העלים הארוכים) שישנן משתלות המכנות אותו בונסאי והוא גסס במשרד של זוגתי אז החלטתי לקחת אותו תחת כנפיי וכיום אני מנסה לעצבו בסגנון 'קסקייד' עדין.

tk96

New member

minigan

New member
כל הכבוד על האומץ להיחשף ולהתנסות

אני מלא הערכה לנכונות שלך לחשוף את עבודתך למרות שהיא בשלבים ראשוניים בלבד. מרשימה גם ההתנסות שלך בטכניקות כליפוף כבר מההתחלה. אין כמו לקפוץ למים... בהצלחה

tk96

New member
תודה רבה ! ../images/Emo13.gif

אחרי הכל זהו גם פורום לימודי ועדיף לשתף ולתקן טעויות בסיסיות כבר בהתחלה. כעת אני מנסה ליישם קצת ידע תאורתי בסיסי שרכשתי מהאינטרנט בעיקר. יום טוב !

galiamos

New member
כל הכבוד

מצתרף לאיחולים.מיניגן גם אתה יכול להעיז ולהציג עבודות שלך,אל תדאג לא נוכל אותך.

yaronfg

New member
מיני-גן

בהחלט נשמח אם תוכל להעלות לפורום או לאתר שלכם תמונות של עצי בונסאי שאתם מגדלים

minigan

New member
תירוצים ../images/Emo31.gif

ב-29/2/04 נשאלתי בפורום באותו עניין. וזו היתה תשובתי: נתחיל בתירוצים: במשתלה יש לנו כמה אלפי בונסאי וקצת קשה לבחור מה להציג. אני מתכנן כבר כמה חודשים להכין גלריית תצלומים באתר שלנו ולא מגיע לזה. בינתיים עד שאחשוב על עוד כמה תירוצים אתה ואחרים מוזמנים לבקר במשתלת הגידול שלנו ולראות בעצמכם. בכתובת המצורפת ניתן לראות מספר תמונות קבוצתיות: http://www.agro-noy.com/minigan/about_gallery.html לצערי לא השתנה כלום מאז. הכנתי באתר מיני-גן תבנית לגלרית תצלומים אבל מעבר להשלמת האתר ברוב הנושאים הבסיסיים לא הגעתי לצילומי הבונסאי. אני בונה 2 אתרים לבד, מנהל עסק מורכב, משתתף בפורום...ומנסה קצת לחיות בין לבין. עכשיו כשהתחלתם כבר לרחם עלי (תרומות תתקבלנה בברכה)...אני מחדש את הבטחתי הנ"ל... תודה יוסי

yaronfg

New member
תירוצים....

האתר שלך מתקדם ממש יפה ונחמד מאד לעיין בו (כל הכבוד...) גם הרעיון של גלריית התמונות מוצלח....ונותר רק לחכות לתצלומים עצמם. כמו שאמרת כבר עבר הרבה זמן מאז.......אז רצוי לעדכן גם את התירוצים......
בכל מקרה עזרתך בפורום מבורכת. ישר כוח.

למעלה