כמה ממכם פה...

Smiter

New member
כמה ממכם פה...

נותנים לכל שחקן ושחקן הוראות בנפרד, אבל הכלליות כמו מנטלי-פסינג-קלוסינג דאון, וכו'.. אני לא מדבר על FWD ו LONG SHOTS ודברים כאלה... זה די ברור שכל אחד נותן. אבל הגעתי למצב שאני נותן הוראות לכל השחקנים, וכאשר הם משחקים בהוראות קבוצתיות בלבד הם משחקים טוב יותר. אז אמרתי לעצמי, בוא נשאל, כמה חברה פה באמת משתמשים בזה ומצאו שזה עוזר?..

pasglila

New member
אם ההבדלים גדולים מדי, אף פעם לא הצלחתי לגרום

לטקטיקה עם הוראות אישיות שונות מדי לעבוד. אבל אחת מהטקטיקות הכי טובות שאני מכיר עובדת על הבדלים ממש קטנים בהוראות אישיות. (מנטליות ומרחקי מסירה בעיקר, ותקלים בעיקר).

DrBall20

New member
לפני כל קבוצה חדשה!

בודק כל שחקן ושחקן במה הוא טוב ובמה הוא פחות טוב. במה יש לו גם פוטנציאל להתפתח ואת מה עדיף להשאיר בצד.. בעיקרון שאימנתי את ברסה וליברפול לא היה צורך כי כמעט כולם בועטים טוב מרחוק וכולם מוסרים כמו שצריך, אז המסירות היו MIXED לכולם.. עכשיו שאני מאמן את אסקולי נתתי לזה תשומת לב מיוחדת וזה עוזר.

Smiter

New member
שמע..

גם בבארסה וליברפול יש לדברים האלו חשיבות. זה שאתה שם את כולם על מיקס זה גם לא הכי טוב, כי ככה השחקנים הטובים שלך מוסרים פחות.. (פליימיקרס) אני אישית מעדיף לשחק בשני מערכים, לפעמים ההגנה על דירקט (קצת, לא יותר מדי) כדי שיוכלו לתת כדורים מהירים לחוד, ולפעמיים על שורט כדי שהכדור יעבור לקישור והקישור ינהל את המשחק. אבל אני מדבר על מנטליות, וסיגנון מסירה לכל שחקן ושחקן.. גם CREATIVE FREEDOM.. לא על הדברים הכללים כמו גבעיטות מרחוק, וכו'..

DrBall20

New member
אממ מה נחשב טוב?

מה שעושה את השחקן יותר טוב ומועיל? או מה שעושה את הקבוצה יותר טובה? בברסה כמעט כל שחקן על MIXED.. ואת הקריאטיב פרידום אני קובע להם לפי הcreativity שלהם.. וחוץ מהקשר האחורי שלי, כל שאר הקשרים, שני החלוצים ושני המגנים על מנטליות התקפית.. זה פשוט עבד ונתן לי אליפות של 38 נצחונות, אז החלטתי להישאר עם זה..

למעלה