כמה מכעיס

כמה מכעיס ../images/Emo10.gif

אני בשביתה ולמרות הכל התקשרו מהעבודה שישנה בעיה שרק עבדכן יכולה להציל מהצרה רצתי אצתי ולהושיע באתי לבסוף, אחרי הכל ניגשה אליי המנהלת ובקול נוזף כך אומרת את יודעת שאת היחידה שבמקום זה לשבות החליטה כך לא יפה, ולא יאה לעבוד רגיל את צריכה למרות מה שעושים עבור המערכת תמיד במילה קטנה ומלכלכלת אפשר להוריד את המוטיבציה ולחשוב פעמיים להבא אם לרוץ כמו פנתרה אחרי כל קריאה של בעיה אך אני הרמתי גבה באי חשיבות לאמירה ותקראו לי חוצפנית או שזו על זכויות עמידה (זה החרוז שיצא)חחחחחחח לדעתי יש מנהלים שצריכים דחוף לעבור שוב קורס ניהול!!!

קרן אור לי יקרה../images/Emo23.gif

קוראת את הודעתך ובלשון זאת לך מודיעה יש הרבה דפוקים בהנהלה יש אנשים שלא יודעים להאריך וגוערים גם כשלא צריך והכל בגלל מעמדם הלוואי וקולם נדם אז שבי הרגעי נשמה כי יש דברים שחבל על הזמן שקשה לשנותם כי הם כמו המן החוכמה בחיים לא להתעצבן מטיפשותם של אחרים קחי חיבוק לעידוד
ותרגישי גוד שיהיה לך המשך יום נפלא ועכשיו אני בטוחה שהמנהלת שלך נפלה

חתולון*

New member
כן, חן המקוריתתתתת ../images/Emo24.gif

ענית יפה מאד לקרן אור לי עשית פשוט מאד את העבודה בשבילי הרגעת אותה יפה, ועכשיו היא צוחקת מקווה שקרן באה לכאן, וחשבון לא דופקת קדימה קרן , תצטרפי לחגיגה חתולון

חתולון*

New member
קרן אור לי

לפחות אני יודע הייטב ועכשיו שאת כבר בבית, עם כל המייטב אז היית ביום שביתה קצת בעבודה אין מה לעשות, זו כבר עובדה אני מכיר את המנהלת שלך חחחחחח היא רואה וקוראת בפורום ובוכה. חתולון

יש כאן אנשים שאני פשוט אוהבת../images/Emo24.gif

ואת המנהלת שלי אני לא סופרת שתתעצבן, שתרתח, שתלמד לקח אך בסופו של דבר, כשאותי היא תצטרך לעבודה שלשמחתי רק אני יודעת היא אליי תקרא, אני כמעט שומעת בנתיים אני נהנית לי בבית , עם הרוגע שלי ולכם תודה חברים נהדרים שבכל צרה , בי אתם תומכים

חתולון*

New member
קרן אור לי

את יודעת יפה מאד, ולפעמים צריך גם להזכיר שיש חברים של סתם, ויש חברים שאותם יש להוקיר קחי למשל את חן, ועוד מעט תצטרף קליאופטרה הרי לשנינו כאן בפורום, יש אותה מטרה ואם כבר לקחנו את חן וקליאופטרה, אבל איפה דורין? אז ניקח את סתם אחד, נורית*** , מיכלי, ובלי מסתורין נוסיף את סנדי32 את אורקידאה ונהיה כתובת לכל סיפור ודיעה... מקווה שלא שכחנו את ליז ומי שמצטרף יגיד לנו "פליז" נדמה שאולי זה הזמן לסיים אנחנו זזים? אני לא מאיים נתראה כאן בלילה מאוחר לאחר הבילוי חתולון

ד ו ר י ן

New member
קראת לי דרלינג ?

הנה אני .... מהעבודה עייפה חזרתי ואת המחשב חיש רצתי ופתחתי בין לבין עוברת על כל ההודעות ומיד אתחיל במתן תגובות אומרת לך לעת עתה להתראות כי אם לא אטפל בקטנה יהיו כאן צרות צרורות

ד ו ר י ן

New member
את חוצפנית ??????? ../images/Emo6.gif

תפסיקי כבר לבכות הרי כולה היית כמה דקות חוץ מזה מה אכפת לך איתנו העובדים קצת להזדהות זו בעיה כשאת התוכנה רק את מכירה אלייך תמיד יפנו בכל בעיה מנהלת כמו שלך תדאג תמיד אותך להטריח הרי כל משרד החינוך מסריח להבא, תדאגי את ראשך היפה להקטין ובהזדמנות תראי לה מאיפה הדג משתין

למעלה