כמה מכס עלי לשלם

כמה מכס עלי לשלם

שלום קניתי קבוצת מוצרים מאיבי במחיר 50.33 דולר + 13 דולר משלוח האם במקרה הנ"ל אשלם מכס למרות שזה רק 33 דולר מעל הגבול המותר? בקבוצת מוצרים שניה שקניתי המחיר עומד על 75 דולר לא ועוד כ 20 דולר משלוח האם פה אשלם מכס ואם כן כמה? יש לציין שמדובר במוצרים בתחום הדייג תודה לעונים

SHOOTER 8

New member
דרך מי המוצרים נשלחו

1. אם זה נשלח בדואר רשום סביר שלא תשלם (קרה לי לא פעם שגם על 70$ לא שילמתי). אם זה נשלח ב-EMS סביר להניח שתשלם מע"מ על 63.33$ בתוספת עמלות. 2. תצטרך לשלם רק מע"מ על 95$. גם במקרה זה יכול להיות שהמכס יתעלם בהנחה שהמשלוח לא דרך EMS.

לא רשום לי כלום על express

אלא רק USPS ולדעתי USPS זה חברת שילוח שונה מ EMS , כבר יצא לי להביא איתם דברים לארץ ולא היה שום זכר ל EMS בכל מקרה, מה המכס שאשלם בשתי המקרים אתה יודע אולי?

צטוט מהמכירה

There is no tracking number for International packages sent USPS International First Class other than the US customs form number הוא שולח ללא מספר מעקב

SHOOTER 8

New member
זה נשלח ב-First Class

USPS זו חברת הדואר האמריקאית. על הראשון סביר להניח שלא תשלם כלום, מקסימום תשלם 16% מ-63.33$ על השני תשלם 16% מ-95$ ולא אופתע אם גם על השני לא תשלם כלום.

תודה לך ושאלה נוספת ברשותך

בעסקה הראשונה (50.33 דולר) המוכר מוכן לפצל לי המוצרים בשתי חבילות שונות האם דבר כזה מבטיח שלא אשלם מכס? גם אם נניח החבילות עוברות אחת אחרי השניה ורואים שאני הנמען והוא השולח בשניהם והסכום של שניהם עובר את ה 50

SHOOTER 8

New member
מנסיון, לא תשלם

אני מקבל מעטפות בערך של 22$ כ"א ולפעמים הדואר מביא לי ביחד 5-6 מעטפות ואף פעם לא שילמתי.

שאלה נוספת בקשר לזכייה במכרז

זכיתי במספר מכרזים אצל בן אדם כ 75 דולר לא כולל משלוח, ועקב המקרה שציינתי למעלה - לא רוצה לקחת סיכונים עם המכס, אני מעונין לבטל אחד או שניים מהמוצרים שזכיתי מהי הפרוצדורה? האם אני מסתכן בכך בפידבק שלילי?

חשבונית חדשה

זכיתי לפני 5 ימים ב 3 מוצרים ממוכר מסוים שלחתי לו הודעה שישלח לי חשבונית של שלושת המוצרים ואכן שלח למחרת, למחרת זכיתי בעוד מוצר מאותו מוכר ושלחתי לו שוב הודעה לחשבונית שכוללת את 4 המוצרים יחד משום מה המוכר אינו ענה לי וגם ל3 הודעות הבאות ולא צירף את המוצר הרביעי לחשבונית מה שקורה הוא שהמוצרים פשוט עומדים ככה ללא תשלום מה עלי לעשות? האם יוצא מכך שאני אשם שאני לא משלם, או שמא המוכר שלא עונה לבקשתי? יש לציין שלמוכר קרוב ל 7000 בידים חיוביים אודה לעצה מכם

אויש ../images/Emo122.gif מה ש34 סנט עושים ../images/Emo10.gif

אם המחיר המוצר היה עולה 49.99 דולר לא היית מחוייבת במכס. אם עדיין לא שילמת למוכר, בקשי שיוריד את ה34 סנט ממחיר המוצר ושיוסיף אותם למחיר המשלוח, כך תוכלי לטעון לשווי המוצר שהוא פחות מ50 דולר במעמד המכס ותשלמי רק מע"מ.

כבר שלמתי אבל...

המוכר פיצל את החבילה לשני חבילות עקב חוסר מקום, כך שהוא יצהיר על כל חבילה את שוויה וזה יהיה פחות מ 50 דולר

נשמע בסדר. אם החבילות לא יגיעו באותו היום אני

לא חושב שמצפה לך בעיה. מממ אם את רוצה להתנחם... הזמנתי 4 מוצרים ב150 דולר כולם סה"כ וביקשתי מהמוכר לפצל את ארבעתם לארבע חבילות שונות כדי שהמכס לא יעשה בעיות. כל החבילות הגיעו באותו היום ולא עשו לי שום בעיות. מקווה שיהיה כך גם אצלך.

גם אם הם יגיעו באותו היום

מהמקרה שלך והבחור שענה מעלי, נראה שלא יגבו כלום. אגב אני גבר ולא אישה *

סליחה ../images/Emo6.gif. כלל ברזל חשוב: המכס לא פראיירים!!!

אל תשכח את זה! הם ערמומים!!!!
באמת

elians

New member
במידה ותדרש לשלם מכס ומע"מ

זה יהיה על כל סנט מעל החמישים דולר אני רכשתי מוצר לפני כמה זמן והגבול היה סה"כ 6 דולר מעל ה50, ואז גבו לי מע"מ + מכס על סכום של כ70 שקל.

למעלה