כמה מכס או מע"מ על...

nimrodakar

New member
כמה מכס או מע"מ על...

שלום לכולם , תיק של LongChamp למי שמכיר הינו תיק דיי יקר לנשים, אם אני מצליח לרכוש אותו במחיר של 100-150$ כולל משלוח 1.האם עלי לשלם מע"מ בארץ על המוצר שיגיע? 2.כמה מכס עלי לצפות שאני צריך לשלם? תודה לכולם.

nimrodakar

New member
עדיין לא סגור אבל זה לא משנה .. כנסו

עדיין לא החלטתי בדיוק איזה מהתיקים. יש לכם תשובות לשאלות שלי?

טלי5555

New member
בעיקרון

תשלום המיסים הצפוי במידה ותיאלץ לשלם הוא כ- 30%. התיק המתקפל בטח יעבור ללא בעיה (בגלל זה שאלתי), בפרט אם הוא קטן.

nimrodakar

New member
אני דיי בטוח שהגדול הוא

מידות : 31 * 30 * 20 ס"מ ניראה לך יקחו מכס?

טלי5555

New member
יש לי

את הגדול לנשיאה על הכתף. לא מקופל: 50X31 מקופל: 28X16 תוסיף על זה את הידית. אם ישלחו במעטפה קטנה יש סיכוי שיעבור בקלות, למרות שאף פעם אין לדעת. פעם שילמתי מכס על בגד גוף של וולפורד. משקל אפס ומעטפה קטנה לא עזרו.

טלי5555

New member
חח...

אני חובבת מושבעת של המותג... לא התכוונתי למכירה, אלא לתת לך את המידות המדוייקות של התיק הגדול, כדי שתהיה לך אינדיקציה.

nimrodakar

New member
יש לי הרגשה

שאולי את גרה באזור של מרכז שוסטר ברמת אביב...

טלי5555

New member
רחוק מהמציאות...

אבל אתה צודק, בשוסטר קיימת החנות היחידה בארץ שמחזיקה את המותג (בחורה אנטיפתית). את הראשון קניתי שם (לפני שנים) ואת השני באירופה. אני מחזיקה את עצמי לא לקנות עוד...

ozitex

New member
תבקש

שיציינו על החבילה מתנה עם ערך נמוך של נניח 25 דולר. שי סיכוי שזה יעבור בלי מיסוי.

nimrodakar

New member
ההבדל בין יעבור או לא יעבור במכס הוא

המחיר שאותו ניתן להשיג בארץ ואם יש סיכוי שיקחו ממני מכס זה יהיה אותו מחיר בארץ בלי כאב ראש ובלי המכס זה ממש משתלם..

טלי5555

New member
תנסה לבדוק

ב-UK. יש הרבה אנשים פרטיים שמוכרים אותו. יש סיכוי למצוא מחיר טוב.

למעלה