כמה מכם ניסו....

triki

New member
קודם כל...

סחתיין על הפתיחות!!
מעטים הגברים שהיו מוכנים להודות...
וכן... אחלה למצוץ....
עכשיו שאלת עיניין לי אלייך... היו לך איזה מחשבות על גברים לפני? בלי קשר לחברה שלך?
מעניין אותי אם מדובר בפתיחות אישית ומינית שלך לסקס בכלל?... או שזו בעצם איזה נטייה מינית שנתנת לה פתח.?..

נימרודM

New member
לא היה לי עניין בגברים

בהקשר מיני/ריגיש. העניין היתאפשר יחד עם פתיחות מינית, "הפעם הראושנה" היתה באורגיה שהשתתפנו (חברתי ואני) לפני כארבע שנים, נגע בי בעלה של אישה ששכבתי איתה, היה בנגיעה שלו דבר מעורר והמשכתי עם זה, ומשם הכל זרם. במשך הזמן גם יזמתי קשרים משלי מונע עלידי סקרנות גדולה. כך שלשלאתך, זה בא ממקום של פתיחות אישית ומינית.

triki

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אהבתי את התשובה שלך!! ואני מקווה שיכנסו עוד גברים לקרוא..ולהבין ..שהכל זה מהראש והפתיחות לסקס...
סחתיין!! אהבתי...

j o s h u a

New member
מסכים על נמרוד בכל מילה

אני נמשכתי לקטע האנאלי, ואחרים משחקים עם ויברטורים החלטתי שאני צריך את הדבר האמיתי... גם אני התמכרתי לזין... למצוץ אותו, לשחק איתי ביד... אבל אני ממש לא נמשך לגבר שמחובר אליו, ולא רואה את עצמי מפתח רגשות כאלה. מצד שני, אני עכשיו ממש לא מבין את הנשים שפוחדות/נגעלות ממין אנאלי.

שוגרית

New member
ניסיתי..

היה נחמד..אפילו קצת יותר מנחמד.. וזה היה לצורך התנסות בלבד (כי אני חייבת לנסות הכל לפחות פעם אחת)

ניסיתי...

היינו ברביעיה והיתה לי התנסות עם הבחור... בהחלט הביא לי חשק לעוד! לגבי מציצות - אני קצת מפחד מלמצוץ בלי קונדום ולמצוץ עם.. נראה לי .. לא מושך במיוחד...

triki

New member
באמת???../images/Emo12.gif

היה לך נורא???? נמשכת אלייה? רצית להכנס לסיטואציה?
ספרי קצת.... לרוב.. התגובות לאישה נוספת הן חיוביות עד כדי מתלהבות..
. מה קרה?

blue moon angel

New member
כמובן../images/Emo99.gif

עברתי כבר את שלב ההתנסות...גרתי עם בחורה חצי שנה,חוץ מזה שהיינו חברות טובות הקשר כלל גם יחסי מין..היה הזוי. הייתה עוד חברה טובה ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת....
היו כמה מקרים חד פעמיים... כן...אפשר לאמר שאני גרופית

Hendrixon

New member
מה? את מחליפה קבוצה?../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif

פאק, הפסדנו בגדול

triki

New member
../images/Emo6.gif

למה אתה נחרד??? לא מחליפה קבוצה... רק סוכנת כפולה!!!
שנהנית מכל הטוב שיש לעולם להציע.... כייפאק היי!! עוד כוסית מעניינת...ושווה...

Hendrixon

New member
לא לא, ממש אין לי בעיה עם זה שהיא

סוכנת כפולה
זה אפילו מוצא חן בעיני
הבעיה היא זה שהיא סוכנת כפולה.................... אבל שלכן
שתביני את הלוגיקה
גבר יכול להפסיד בחורה לגבר אחר, אין מה לעשות, זה דרכו של עולם, האבולוציה גם נתנה לנו כלים להתמודד עם הנושא ברמה הרגשית וגם ברמה הפיזית, גם להתמודד עם עצמנו, וגם להתמודד עליה, מולו. לצערי האבולוציה לא נתנה לנו, הגברים, כלים להתמודד עליה, אל מול בחורה אחרת. יש לנו מושג איך היא תרגיש עם בחור אחר, גם רגשית וגם פיזית, אבל אין לנו קצה קצהו של שמץ, מה מישהי מסוגלת לגרום "לה", לא ברמה הרגשית, ובטח ובטח לא ברמה הפיזית
זה גם מתקשר בעקיפין, או שלא, לעניין של ה"גבריות", כי אם הפסדת בחורה לבחורה אחרת, אז איזה מן גבר זה עושה אותך?
בקיצור גל תיאר את הדברים בצורה מתומצתת: "אוי ויייי" אני נאלץ להסכים
(במיוחד לאור ממצאי הג'ינס הצמוד שאותי אישית הורס
)

ניסיתי בשלישייה

עם גבר ונוסף ואישה (כמעט נערה). זה קרה כשהייתי מאוד צעירה, ולתדהמתי התאכזבתי מהתגובה שלי לבחורה. באתי עם ציפיות גבוהות. היא היתה לסבית וסרבה למגע עם הבחור. שניהם עינגו אותי, אך הרגשתי שאני לא נפתחת אליה, וזה הביך אותי. מאז אני מסתפקת בגברים.

למעלה