כמה מכאן

לא יודע למה יש לכם נגדם

קשה לי להבין למה יש נגדם כל כך הרבה הגענו לדיון אישור הסכם שאלו שתי שאלות את כל אחד מאיתנו. ואמרו לחדר גיטין... דייט אחד ברבנות וגמרנו הכול להנשא היה מעייף יותר לא ביקשו שוחד..גם לא קרצו היו נחמדים מאוד רגישים בירכו להצלחה וזהו.

ילוטייל

New member
דיון אחד? מעניין. מי זה הראל מויאל?

הסטנדרט הוא 3 דיונים. יכול להגיד לך שבאוויר היה ריח של אם "תיתן" יאחדו לך את "שני הדיונים". יותר מזה שזה הגעיל זה גם היה מעורר פליאה. ומי שאוהבת לללכת מקיר אל קיר במין פולחן שכזה ולשים פתקאות נייר מקופלות בחריץ בין שדיה. שיבושם לה. הרבנות לא תקבע לי יותר כלום בחיים.

Shane11

New member
כמן שאמרתי מאיתנו לא ביקשו שום דבר

פשוט היינו צריכים למלא בקשה ליחד את שני הדיונים וקיבלנו את מבוקשינו. אפילו לא רמזו לנו על "לתת" משהו.

° זואי °

New member
דיון אחד גם אצלי

בלי "לתת" כלום באיזה רבנות בדיוק שמים את הפתק בחריץ של השדים?

ילוטייל

New member
שמים ועוד איזה כך ההליך מתרחש:

דיון ראשון - אתם בטוחים שאתם רוצים להתגרש??משפחה, ילדים..בלה בלה. דיון שני - העדה של עדים. למי יש כינויי חיבה למי קוראים שפיציק מי יעדי בפני השלושה שהוא מכיר את המתגרש [אולי הוא מתחזה] בדיון השני - אולי אפשר לחבר עם השלישי ולהכין כבר גט? לא..תראה לוקח זמן זה סופר סת"ם עם דיו וקסת..עד שזה מתייבש תתייבש לך הנשמה, יש לחץ 4 גיטין ביום, שכרנו עוד סופר סת"ם שיכתוב גיטין אי אפשר. דיון שלישי - למישהו יש חרטות? בכל זאת משפחה, ילדים..למה להתגרש? אה נמאס לכם אחד מהשני..הבנו. טוב הנה הגט שנכתב במיוחד עבורך יש שני עדים [שזה המקצוע שלהם..] יש גט. קומי - שביס על הראש. תלכי אל הקיר. אתה - תקפל את הגט ותחזור אחרי על המנטרה ...בלה בלה ובלה . אל תיתן לה את זה ביד - אסור שתיגע בה..[חס וחלילה] תקלע לתוך היד שלה כמו בכדורסל. [יש קטש שוב כמו ידית פגע]. את - קחי את הנייר שימי אותו בתוך החולצה ותלכי עד לקיר השני. אם ניתנה לה פקודה למלמל דבר נוסף - לא זוכר, כבר ממילא הייתי במקום אחר. עכשיו - אולי זה היה גירושין נוסח מיוחד אני לא יודע. זה מה היה. ואני לעולם לא מעונין לדרוך במקום הזה יותר ואמליץ לכל מי שאני מכיר לתרחק מהמוסד הנוראי הזה.

° זואי °

New member
לא יודעת איפה אתה התגרשת

אבל אצלי היה בדיוק דיון אחד שהגענו אליו כבר עם העדים (אחותו ואמא שלי), שאלנו אותנו אם אנחנו בטוחים, שאלנו אם אנחנו אולי רוציםפ לנסות שלום בית לאור העובדה שבאנו כידידים. הבינו שלא ואישרו את ההסכם. אחרי זה ניגשנו מיד לחדר אחר כדי להתגרש. מעבר להמתנה הרבה עד שהגט יכתב ועד שהתהליך יבוצע, לא היה שום דבר מעיק, משפיל או גועלי בתהליך. הוא קיפל את הגט והניח לי אותו ביד, אף אחד לא ביקש ממני לשים את זה בחולצה. הלכתי מצד אחד לצד שני של החדר. נאמרו כמה מילים, השתדלתי נורא לא לצחוק בפעם השלישית (כי איימו שאם אני אמשיך לצחוק נצטרך לבוא ביום אחר). וזהו. בסך הכל שרפתי יום אחד באבנות.

כמו שזה נראה עכשיו עם התיק שלי?

גם אם אעבוד בתור דוורית, ואצטרך לחלק שם דואר, פוסחת על התיבה שלהם וממשיכה הלאה.

ב ה י ר

New member
לא מעונינת

להפקיר שוב את החופש שלי בידיי מישהו שיקרא במקרה ה"טוב" "בעלי" או במקרה הפחות טוב "בועלי"

אני אעדיף שלא ../images/Emo141.gif

גם בהתמסדות הראשונה, המעבר ברבנות היה קטע לא נעים, שעשינו רק משום שההורים לחצו, וזכור לי לרעה. רבנים, גם כשהם מנסים לעשות שמח, יוצא להם עצוב. כן, גם הרבנים הצעירים והמגניבים-עלק. וזו גם התשובה לטענה: "בגירושין ממילא תצטרך לעבור דרכם". בגירושין, ממילא עצובים (גם מי שרצה את הגירושין). אז זה לא כ"כ משנה.

° זואי °

New member
אין לי שום דבר נגד הרבנות

מעבר לביזבוז זמן של ללכת לשם בשביל להתגרש. לא רואה סיבה להנשא שוב בטקס רבני או אזרחי. חושבת שזה מיותר, מי שצריך הוכחות או "כבלים" ממני, מעדיפה לותר עליו מראש.

בדד1

New member
בחיים אבל בחיים

לא אכניס את הרבנות למיטה שלי...אולי רק את הרבנית

Netta79

New member
עד כמה שזה נשמע ותרני ...

אם האדם שארצה להינשא לו ירצה חתונה "רגילה" לא רק שנעבור ברבנות , אני גם אלבש את התחפושת ... זה שעברתי את מה שעברתי עם הראשון לא אומר שהשני צריך לותר ככה נראה לי בכל אופן , אי אפשר לדעת מה יהיה ב" רגע האמת " מה שבטוח זה שאני פחות סובלת את הממסד הרבני מלפני כן , שגם אז זו לא היתה אהבה ...
~נטע

למעלה