כמה מכאן

ליאהה

New member
כמה מכאן ../images/Emo178.gif

יהיו מסוגלים לעבור דרך הרבנות שוב לכשיתמסדו??? (אני .....לא!)

deena

New member
תגידי

הרבנות היו אילו שגרמו לכשלון הנישואין שלך? או שפשוט הקשו על היציאה מהכשלון שאת היית חצי ביצירה שלו? אהה?

r o n i t 3 7

New member
הרבנות התייחסה אליי...

בצורה מאוד מבזה... כאילו אני סמרטוט מלוכלך... למה אני צריכה להגיע אליהם שוב... אני לא יכולה לחיות עם בן זוג בלי החותמת שלהם, במידה וימצא האחד.. אני בטוחה שהוא יהיה איתי ויואהב אותי גם לי האישור שלהם... חוץ מזה ישנם עוד דרכים להתחתן לדוגמא נישואים אזרחיים... הרי ילדים כבר יש... עכשיו הזמן להינות מהחיים...

deena

New member
למה להתחתן שוב?

למה לך נישואין אזרחיים? הרי "עכשיו הזמן להנות מהחיים", וממילא אם תרצי אח''כ להתגרש תצטרכי שוב את הרבנות.

r o n i t 3 7

New member
אני לא...

אבל אם בן זוגי.... שעדיין לא הגיע... ירצה מאוד מאוד... אז... אשקול זאת... אבל רק אזרחי... והטקס גירושין של נישואים אזרחיים ברבות הוא ליך הרבה הרבה יותר קל...

deena

New member
הטקס ברבנות הוא ממש קל

למי שלא מקשה מלכתחילה. ברבנות היו אדיבים מאוד כלפיי, ניבו לשכנע אותי לא להסכים לתנאים שגרושי דרש, נזפו בגרושי כאשר סרב לתת גט, וזרזו את מתן הגט ככל שהיה אפשר בנסיבות שגרם להם גרושי. ברוב המקרים, הרבנות לא אחראים לסחבת, זה הבני זוג שגורמים לבאלאגן.

r o n i t 3 7

New member
שמחה מאוד עבורך...

הכי חשוב שאני אחריי.... אני הייתי צריכה לשחד אותם בשביל לזרז את הליך הגט... ואני שוב מחייכת...

deena

New member
מדהים.

טלפון אחד מעו''ד הספיק בשבילי, ובקשה להעביר את התיק מתל אביב לירושלים. שמחה שהכל הסתדר בשבילך בסופו של דבר.

destiny36

New member
../images/Emo41.gif בני הזוג אחראים

תוך חמישה חודשים בקושי הייתי גרושה פעם אחת הלכו לבקש ופעם שניה קיבלנו את הגט! בני זוג שנסחבים הם אלה שסוחבים את עצמם . שיספרו סיפורים לבולה בולה..

Amoureuse

New member
לא נכון: אין שום הבדל בגרושין

במדינת ישראל זה לא משנה אם התחתנת ברבני או באזרחי בחול, תהליך הגירושין זהה. תהליך הגירושין קל יותר אם אין מריבות בין בני הזוג

אצלי לא התייחסו בצורה מבזה

נראה לי שאת נכנסת לשם עם אנטי או שהייתה מלחמה מלוכלכת ובתגובותייך למלחמה גרמת להם איזה אנטי. לכל גורם יש לתת את הגישה המתאימה כשפונים אליו.

יערית

New member
באופן אישי

הרבנות לא עשתה לי דבר,היא גם לא אחראית לגרושים שלי,המוסד הזה לטעמי שימש כמתווך בכדי לקבל חוקיות ,אם אצטרך שוב לעבור דרכם? זו בטח תהיה החלטה משותפת, שלי ולמיוּעַד בעתיד:)

Shane11

New member
זה לא עניין של רבנות אלא של מיסוד

הקשר. קשה לי אפילו לחשוב על מיסוד קשר כלשהו בשלב זה. מה אהיה מחר ..... אני לא יודעת, כמו שנאמר למעלה NEVER SAY NEVER

ילוטייל

New member
יחס הרבנות לאשה פחות מסביר

ןיןתר נוטה למגעיל. אבל מפליאה הנכונות של מי שכבר כתבו כאן והן נשים להגיע שוב למוסד הזה שכל כולו התעללות רגשית באשה [ולפעמים קצת, גם בגבר]. מוסד שאבד עליו הכלח כמו גם על כל העובדים בתוכו. בעיקר גם הרמזים ה'עבים' של "אם אתה רוצה לאחד דיון שני עם שלישי תלך ליהודה.." יהודה יטפל ב'זירוז' ההליכים. מקווה שיום אחד יסגרו את המוסד הזה לתמיד.

Shane11

New member
../images/Emo6.gif זה מה שהיה אצלינו

אני לא זוחרת איך את שמו אבל ביקשנו לזרז וקיבלנו את הדיון והגט באותו יום. למזלי היינו צריכים לבקר שם רק פעמיים ועוד פעם בשביל לקחת את הגט האמיתי. שמעתי גם על מקרים הרבה יותר מחרידים.

יערית

New member
כרגע שמו רבנות

מצידי שמחר זה יקרא "המוסד לאיחוד המשפחה",מאחר ואני כפופה למדינת חוק,אני מתנהלת על פי חוקיה, למרות שהיום ניתן לממש נישואים בכל מיני דרכים, עדיין זו החלטה משותפת של שני בני הזוג והדרך שבה יקחו להם מתווך למיסוד מערכת היחסים בינהם. לא זוכרת שהרגשתי נחותה ברבנות ההפך הוא הנכון, זוכרת שהדיין הראשי היה כ"כ אמפטי כלפיי,שאל אותי בנפרד מדוע אני רוצה להתגרש,קיבל תשובה והבין את רצוני{לכתוב את תגובתו המצחיקה?}. לא זוכרת שקיבלתי הרגשה שהרבנות עושה הפלייה בין האקס לביני,אם באים אם החלטה והסכם סגור חתום לא רואה סיבה לבירוקרטיה מסובכת מצידם. ולא לשכוח לחייך הרבה מולם,זה משחרר את המתח

למעלה