כמה מילים....

ליקושש1

New member
כמה מילים....

חזרתי לפני כמה ימים מההופעה של רובי בגרמניה (בקלן) .... היה פשוט חויה אחת גדולה ומטורפת לראות אותו בליב..... התרגשתי בצורה מדהימה והוא פשוט מדהים.... מקווה בעוד כמה שפחות זמן לעלות לכם תמונות (כמה שיצאו הכי טוב)... וזהו ... יש לי שאלה מאיפה ואם נשאר בכלל כרטיסים להופעות שלו באנגליה עם משהו יודע תודה....

כיף לך!!!

תודה על התמונות ואני חושבת שכן נישארו כרטיסים להופעות שלו באנגליה.. אני לא בטוחה אבל אם נישאר זה ממש יקר..

יש לי כרטיס ספייר

להופעה ב-2 בספטמבר בגלזגו שבסקולנד. משום מה אף אחד לא מעוניין בו. מה הם מבינים... מישהו מעוניין?

הייתי אומרת

שהרוב מסרבים בגלל שזה התחלת שנה.. =] עכשיו כשראיתי את זה שיש לך כרטיס ספר שאלתי את אבא שלי ובדיוק בגלל התאריך הוא אמר לא =\\

התכוונתי שפה בסקוטלנד

אף אחד מהסטודנטים לא מעוניין. הכרטיס במחיר מציאה של 45 פאונד (מחיר מקורי של הכרטיסים) למרות שהוא נקנה עבור 80 פאונד באיביי.

mental82

New member
ממממ אני מעוניינת../images/Emo9.gif

כמה הוא עולה? ווואו זה דיי קרוב...

ליקושש1

New member
תודה על התשובות..

בעיקרון הייתי רוצה לטוס להופעה שלו באנגליה לקראת סוף ספטמבר.... כי יש לו מה שראיתי הופעה אחרונה גם ב-19 לספטמבר... מי שיודע מאיפה אני יכולה לברר על קניית כרטיס? בעיקרון שאמרתי לאמא שלי על זה שאני רוצה לנסוע לעוד הופעה שלו היא לא הכי התלהבה אבל היא בסוף תשלים עם זה....

למעלה