כמה מילים.

כמה מילים.

אז כמובן שכולנו פה בשביל יהודית וכולנו אוהבים את המוזיקה שלה. ויש לה פורום והופעות. וכבר נפתחו כמה הודעות על איך הכרתם את יהודית ועל השיר שאתם הכי מתחברים... עכשיו באה השאלה, ספרו לנו על ההופעה הראשונה של יהודית (או שהיא לקחה בה חלק). שלכם, ניר.

razohar

New member
אני....

שלום לכולכם אז לא ממש יצא לי להציג את עצמי אני דיי סמויכה כאן... אז שלום לכולכם אני זהר ואני ממש אוהבת את יהודית רביץ....אני הולכת להופעות שלה בערך פעם בחודש ואני ממש אוהבת אותה יש לי מהמון דיסקים ואני כול יום שומעת אותה ונירדמת איתה בלילה..... אני ממש אוהבת אותה היא בין האומניות הכי טובות בארץ (אם לא מספר 1) ואני מאוד אוהבת את יכולת השירה, באוקטבות והעוצמה המדהימה שיש לה במילה אחת מ-ד-ה-י-מ-ה-! אוקי אז אני הכרתי את יהודית רביץ בעקרון מהבית שמענו אותה מלא בבית ואת כולן אבל הכרתי אותה טוב בכיתה ו'( מזמן...) היתי בסוף שבוע באילת מהעבודה של המשפחה ובערב נסענו לטיול גיפים ובאמצע הטיול ירדנו בלילה בהרי אילת הכול היה מואר ומדהים בענק ופתאום יהודית רביץ התחילה לשיר והיתה הופעה מדהימה שלה.... אח''כ אחים שלי ואני הלכנו לדבר איתה והיא היתה ממש חמודה וכבר מאז חיבבתי אותה וככל שגדלתי אהבתי אותה יותר ואני משמ אוהבת אותה ונהנת לשמוע ולראות אותה! אז זהו ועכשיו אתם כבר מכירים אותי אז נעים מאוד!!!

אלילוש

New member
הפעם הראשונה....../images/Emo79.gif

שלי היתה, לדעתי, ב1985/6 בקיבוץ דורות, בהופעה "באה מאהבה" ושם התאהבתי..... מאז היא הפייבורית שלי. והיא מה זה מרגיעה אותי.

hilali1

New member
האמת../images/Emo35.gif אני לא זוכרת ../images/Emo10.gif

אני יודעת שההופעה הראשונה של געגוע לא היתה הראשונה של יהודית. ראיתי אותה עוד הרבה לפני.

איכשהו תמיד אסתור את עצמי..

ההופעה הראשונה של יהודית הייתה די מזמן... אני דווקא רוצה לספר על הופעה שהבהירה לי חזק יותר כמה יהודית מדהימה וכמה היא באמת אחת הזמרות שאני יותר אוהבת. לפני שנה או שנתיים יהודית הגיעה להופיע בקיבוץ שלי (קיבוץ בארי) עם ההופעה החדשה שלי. אני שעובדת בהופעות האלו הייתי גמורה ועייפה עוד לפני והרצון היחידי שלי היה ללכת לישון בבית. לאחר החלטה כי דבר כזה לא מפספסים, גררתי את עצמי לדשא המרכזי בקיבוץ שלי,שם מתקיימות חלק מההופעות, עבדתי עוד קצת ונכנסתי. ואז הבנתי שמזל שבאתי כי אם לא הייתי מפספת את אחת ההופעות הטובות שהייתי בהן. יהודית במיטבה ומבט כללי על קהל שכולל ילדים קטנים, בני נוער, צעירים, מבוגרים וזקנים וכולן יושבים שרים רוקדים מעשנים שותים והכל כאשר יהודית המקסימה עומדת מולנו, באוויר הפתוח ונותנת לנו עוד כמה רגעי אושר בחיים. אז עכשיו, אולי זו לא הייתה ההופעה הראשונה אבל בהחלט היא הייתה המשמעותית ביותר (כמה דמעות כשאר שרה הילדה הכי יפה בגן וחיוך קטן) ולסיום חיבוק מיהודית. סתם כי היא מקסימה.

ההופעה הראשונה שלי

הייתה לפני 4 שנים בערך כשהייתי בת 21 יהודית הופיעה בהאנגד אדמה במצפה רמון ההופעה הייתה מדהימה, לא היו כסאות, כולם התפרסו להם על שטיחים עם כוס תה ביד.. הייתה אוירת שנטי בנטי כיפית כזאת (לא פלצנית מידי). אני וחברה שלי רקדנו... היה מדהים! הלוואי שהיא תעשה שוב הופעה במצפה רמון! אני אסע לשם במיוחד!

שוודה

New member
וואוו זו הייתה הופעה מדהימה...

זה היה מזמן... לפני משהו כמו 7 שנים במקום שנקרא "האנגר אדמה" במצפה רמון... נסענו כל המשפחה לטיול באיזור, ובסוף הטיול הלכנו להופעה. אני זוכרת שיהודית הייתה מקסימה, והיא אפילו דיברה איתנו קצת (הגענו ממש מוקדם). אני זוכרת שהייתה אוירה ממש מיוחדת, שילוב של המקום ושל יהודית אני מניחה. כל ההופעה ישבנו על מזרונים וכריות, ושתינו תה.... אחותי (שהייתה בת 9 ערך) נרדמה על המזרון, וכשהתחיל השיר "באה מאהבה" הביטים העירו אותה...חחחח

0mroosh

New member
אחותך תמיד נרדמת, ../images/Emo7.gif

ולא תמיד על שלמה גרוניך. D: יש לי סימפטיה, לתלתלים לא קונבנציונאלים בב"ש.

PianoGirl20

New member
ההופעה הראשונה שלי..

וההודעה הראשונה שלי..:) שמה כאן קישור. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1460&msgid=69416255

PianoGirl20

New member
טוב, אווייסלי אני מפגרת במחשבים.

אז לא משנה. מי שבא לו לקורא שפשוט ישתמש בקישור מההודעה הראשונה. כדאי לכם, ההודעה אפילו נכנסה לעמוד הראשי של הפורומים...:p

למעלה