כמה מילים..

ה מ ש י ח

New member
כמה מילים..

יהיו עוד מפגשים. מי שלא בא- חבל אבל זה לא סוף העולם. זהו. מה נשמע?

ה מ ש י ח

New member
קשישתי החביבה

מזמן לא ראיתי את זיו פנייך. אני עייפה אבל אין לי כוח לישון אז אני מעבירה פה את הזמן..

tankgirl21

New member
אח יקירתי

אין לך מושג עד כמה אני שמייחה ששאלת אותי את השאלה הזאת, אני פשוט שמישהו חכם ישאל אותי את השאלה. חוץ ממני מאלוהים (שלא כל כך טוב בלזכור תאריכים) ובעלת השמחה, אף אחד לא יודע שלטלי שלנו יש יום הולדת ובדיוק היום מתחילה הספירה לאחור!!!!!!!!!

ה מ ש י ח

New member
כבר 1 ועוד לא הורדת.. אבל חפיף.

מה את עושה ערה בכלל? אה כן, רק לי ולענבל יש ביה"ס.. לא נורא.

tankgirl21

New member
למדתי היום עד 22:00

חוצמזה שהחלפתי את המספר אחרי שכתבתי את ההודעה האחרונה.

MAX D

New member
אךךךךך איזה כיף

חזרתי עכשיו מטיול ארוךעל JESUS. פשוט כיף. רק 2 דברים הרסו קצת: 1) רוח מעצבנת שטילטלה אותי מצד לצד. 2) השכנה המעצבנת שלי שהתעוררה מהשרשרת של האופנוע (שרשרת קשירה). אבל הקטע הכי מטריף פה זה שהיא אומרת לי דברים כמו: "אל תניע את האופנוע פה" ו"אולי תקשור אותו בחוץ" תקפתי אותה בציניות רישמית וסיימתי ב"אין לי כוח לדיונים חסרי שחר באמצע הלילה, את רוצה דברי איתי או עם ההורים שלי מחר". חוצפה שיש לאנשים. שאני לא אחנה עם האופנוע שלי בחניה שלי. אני ארגע בקרוב, לא לדאוג.

sagi.exe

New member
מקס, אתה רוצה שאני אבוא לבקר אותך

וניתן לשכנה שלך לקח בנוסח מצא את ההבדלים, כדי שהיא תוכל לראות עד כמה שפר מזלה שלא אני השכן שלה ?

MAX D

New member
להגיד את האמת מתאים לי

נקבע על יום, אני אתה וטיגר נצא מפה לטיול ואני מאמין שברגע הזה היא תתחיל להרגיע כדי שאני לא אגיע עם עוד אנשים. אחלה רעיון, תודה לך שגיא. התקבל בברכה.

ChipsMan

New member
מה נשמע?

החופש נגמר, מחר מתחיל סמסטר ב'.
התגעגעתי לאויר הנקי יחסית של פסגת הכרמל. נראה לי מחר אני אעלה למגדל אשכול לקומה האחרונה להשקיף על האזור. נקווה שאפשר יהיה לראות את החרמון

ChipsMan

New member
תודה ../images/Emo9.gif

בעיקרון, יום שלישי היה צריך להיות היום החופשי שלי בסמסטר הזה. אבל הזיזו איזה תרגול ליום שלישי ב-2, והקבוצה השניה מלאה. אז מחר אני בעיקרון נוסע רק לתרגול של שעתיים מ-2 עד 4.

ChipsMan

New member
וחוץ מזה...

שווה לנסוע לשם רק בכדי להשקיף משם על האזור. הנוף פשוט מהמם
(חוץ מהעובדה העצובה שרואים משם טוב מאוד מה אני נושם פה למטה בקריות - ענן חום של כל מני גזים
)

ה מ ש י ח

New member
אגב..

התירוץ שלך להעדרות מהמפגש היה די עלוב. עכשיו, שב בפינה ותחשוב טוב טוב על מה שעשית.

tankgirl21

New member
אז ככה

תראי לו מה זה בהצלחה אני התחלתי סמסטר שני, אמנם משלימה בגרויות, אבל יהיה טוב

למעלה