כמה מילים.

ayagu

New member
כמה מילים.

קטנטונת מתחילה היום ריפוי בעיסוק ואני אוגרת כוח. כבר בבוקר הודיעה לנו הנסיכה שאמנם חוזרים היום ללימודים אבל היא לניצ"ן לא חוזרת. "שכחתם שאני כבר יודעת לקרוא ?". בלחץ הבוקר ניסיתי להסביר לה שריפוי בעיסוק שונה וזה נורא חשוב , נקווה לטוב.יש זמן עד 18:00 חוץ מזה השבוע אני אמא לשלוש בנות במקום שתיים. אנחנו מארחים את החברה של האחות הגדולה לשבוע. אני מתחילה להעריץ הורים למשפחות ברוכות ילדים. תארו לעצמכם כמה זמן לקח לי להכין שלושה כריכים בבוקר.. ( לזוכרים את סיפור העוגיות). שאלה נוספת כמה זמן כדאי להניח למורה של קטנטונת לפני שאני בודקת אם אכן הדברים שהציעה המאבחנת מיושמים? האם לגשש כבר השבוע או להמתין מעט?.

חני ב

New member
שלום לך

תמיד נהנית לקרוא את סגנון כתיבתך. כמורה לגיל הרך, אני חושבת שעלייך ועוד איך לבדוק את המורה ועם המורה. אם אני זוכרת נכון, זו אותה המורה שלא אהבתם בשנה שעברה, נכון? אז תהיי עם יד על הדופק ואל תתביישי. אבל מכיון שרק היום חזרו לבי"ס, הייתי ממליצה לך לדבר איתה לקראת סוף השבוע. וכאמא, גם לי מאד מאד מאד מספיקים שני ילדים!!!! איך אפשר יותר?

זהבה נ

New member
שיהיה בהצלחה עם הריפוי בעיסוק

ובקשר למורה של קטנטונת והמלצות המאבחנת, קבעי פגישה מסודרת בבית הספר כבר בשבוע הבא, כי נכנסים לשיגרת לימודים וככה זה יהיה יעיל יותר (הרי גם אם תתקשרי אליה היום היא לא תפגש אתך מחר) למרות שזה יקח מעט זמן לא צריך להמתין עם זה יותר. בהצלחה,

ayagu

New member
כמה תירוצים!

קטנטונת אחות וחברה נכנסו הביתה לפני עשר דקות בערך. אמא ממושמעת שמעה את השער נפתח ומיד מזגה שלוש כוסות של משקה צונן. חם היום גם בצפון הקריר. קטנטונת השליכה את התיק על הרצפה העיפה את הסנדלים לשני כיוונים ופצחה במונולוג. "חשבתי על זה בדרך אמרה: את זוכרת שדיברת איתי על החוג בבוקר" איך לא. רק לפני עשרים דקות כתבתי על ההתלבטויות שלי וכבר. אז כה אמרה קטנטונת אני לא הולכת כי: חם בחוץ ובשנה שעברה יום שני לא היה יום של ניצ"ן ויש לי הרגשה משונה בגרון כמו שהיתה לי פעם שהייתי בכיתה ב והמורה לציור אמרה שיש לי כתב יפה. ואין לי כוח בכלל לחוגים ו... קטעתי את הנאום ושאלתי את החבורה מה אפשר להציע לארוחת צהריים. כלל חשוב: "אין מבשלים בטרם מציעים".(במקרה שלי אין מחממים!) חם להן! אף אחת לא רוצה לאכול. ננסה יותר מאוחר. באשר למורה של קטנטונת אכן זו אותה מורה. לקראת סוף השבוע אבקש מאבא של קטנטונת שיצור איתה קשר. ( יש לי תחושה שקשה לה איתי וזה הדדי) לוותר השנה אני לא מתכוונת! חוץ מזה עם שפע כזה של טיעונים אני מייעדת את קטנטונת ללימודי משפטים.

michal shahar

New member
מוכר לי../images/Emo4.gif

השנה היקרה החליטה שהיא לא מעוניינת בחוגים. "החברות הן החוגים שלי" הצהירה היקרה. "אחת תנגן איתי, השניה תצייר איתי ועם השלישית אני ארקוד". כשהשבתי לה שכל החברות יהיו בחוגים משלהן ולכן היא תשאר לבדה (מה שבכל מקרה נראה לי שיקרה כי תמיד בתחילת השנה יש לה חברות שמשום מה אט אט מתרחקות ממנה), הבהירה לי היקרה שלכל אחד יש יום חופשי וביום הזה היא תהיה החוג שלהן. חוץ מזה היא מאוד עסוקה יש לה שיעורים להכין. תירוץ די קלוש, עד עתה היה להם למלא בדיוק שני עמודים בחוברת (בחלוקה לימים זה בערך שורה ליומיים). אני בהתלבטות קשה. יתכן והשנה מגיע לה שנת חופש מחוגים (וגם לי). תרפיה באומנות אני מקווה שהיא תקבל מבית הספר. נראה. לאמא של קטנטונת בהצלחה עם המורה. ואם בעלך קורץ מאותו החומר שבעלי מורכב כדאי שתוודאי בדיוק מה הוא מתכוון להגיד למורה. שלא יהיו אי הבנות. מיכל

ayagu

New member
עושה רושם שהיקרה שלך

מתואמת עם קטנטונת בתגובות שלה. יש ךי תחושה שהן יכולות להסתדר לא רע ביחד. לגבי המורה- רק אופטימיות. נכון?

ayagu

New member
יש לי תחושה שקטנטונת שלי

והיקרה שלך מתואמות בתגובות שלהן. עושה רושם שהן יכולות להסתדר לא רע ביחד. לגבי המורה רק אופטימיות - נכון?

למעלה