כמה מילים...

סטלנודד

New member
כמה מילים...

א.לחילונים ממש לא אכפת וגם הם לא מסתכלים מוזר על חרדי שהולך להופעה זה לא הסגנון בכלל להתערב למישהו אחר בחיים ב.המוזיקה החילונית היא יותר ברמה מהמוזיקה החרדית הן מבחינת טקסטים והן מבחינת מורכבות הלחן תנסו לנגן שיר חסידי ואחריו שיר חילוני על אורגן(כמובן שאני לא מתיחס למוזיקה מזרחית) ג.עדיף שבחור ישיבה ילך עם בגדיו המקוריים להופעות כך הוא ירגיש פחות מחובר והוא ירשה לעצמו פחות מאשר היה עם טריקו וג`ינס

פופקס

New member
חילול השם ! !

חחח צוחק. מילים כדורבנות אחי! אתה כותב טוב! מסתבר שחלק מחברי הפורום טרם בגרו וממשיכים לדקלם ``חילול השם`` על כל דבר שלא מוצא חן בעיניהם. למה אני השם או אתם? (פשוט הקדמתי אותם בטרם יסתערו עליך...)

little snoop

New member
לא מסתערים,

צדיק באמונתו יחיה. לדעתי האישית זו טעות חמורה, אבל זה ענין של סגנון, אני יותר אוהבת טקסטים ולחנים חסדיים מאשר: `כמה את יפה..`, או `כמה אהבה` או `אני אוהב אותך` וכו וכו.. שוב אומר,יש מי שיתנגד לדברי. יומנעים!

jack ace

New member
יש גמרא שאומרת

משהו כמו אם תוקפו יצרו,, ילבש שחורים,,,, שלא יראה כמו חרדי זה הכל.

בעניין המוזיקה החילונית.

הלחנים אכן יותר מורכבים ויותר יפים. לעומת זאת, הטקסטים של המוזיקה החילונית העכשוית רדודים מאד. ולגבי הלבוש, עם זה שההגיון שלך נכון, שעדיף לבוש ישיבתי מלבוש חילוני, זה לא פותר את הבעיה של החשיפה למקומות האלה. הנזק הרוחני נגרם בכל מקרה, והוא כמעט בלתי הפיך.

lשריתl 1989

New member
וואלה אתה צודקק!

שבחור ישיבה הולך להופעות של חילונים עם שחור לבן, אז הוא פחות מרשה לעצמו..כי הוא מבין\יודע שהוא מייצג תמיגזר שלו..!

קסמאישי

New member
אז את אומרת שהוא טועה

בזה שהוא אמר ש`לחילוני ממש לא אכפת וגם הם לא מסתכלים מוזר על חרדי שהולך להופעה זה לא הסגנון בכלל להתערב למישהוא אחר בחיים`

lשריתl 1989

New member
ממש ממש לאא..

בזה לא נגעתיי..אני דיברתי על הקטע שאמר שבחורי ישיבות עדיף שיילכו עם מלבושם המקוריי..ואכן הוא צודקק!

קסמאישי

New member
אני לא מתכוון לדייק מכל מילה

פשוט אמרת שהוא מייצג ציבור, שזה אומר לכאורא שיש ללבוש (החרדי) משמעות בעיני חילוני. כמובן יכול להיות שאלו מסקנות מרחיקות לכת

אממ

נניח שלחילוני לא איכפת. אבל גם לך לא איכפת? האם לשם אנו רוצים להשתייך? נניח שאתה צודק, רמת ההשקעה במוזיקה החילונית גבוהה ממקבילתה החרדית. האם לאותו טקסט אהבה אתה מתחבר? האם לעולם של מוזיקה חסרת שייכות, שבחלקה זנותית אתה מחבר את עצמך? לזה יקרא ``רמה``? רבותינו ז``ל באמת אמרו שעולם המוזיקה הוא הקרוב ביותר לכיסא הכבוד, אך הוא פוסע על חבל דק, אפשר להגיע ממנו לטומאה, אפשר לקדושה, אין אמצע! חשוב על הדברים מעט...

לחילוני לא אכפת ???

מאיפה הבאת את זה ?? למה כל החדשות מלאות בכתבות משטמה על חרדים שפישלו קצת ??. אני אישית שמעתי חילונים מדברים על אלה עם הכיפות השחורות איך הם מדברים עם בנות " הם פחות ביישנים מאיתנו " כך הם אמרו .. ודודים שלי .. אומרים לי בפה מלא .." כן גם חרדים משלכם נמצאים אצלינו בהופעות זה לו שאכפת לנו .. להיפך הם נאורים " אתה צודק אולי לגבי צורת ההסתכלות שלהם על אלה שהולכים להופעות, שהיא שונה משלנו. הם מסתכלים עליהם בתור" נאורים" ואנחנו להיפך.. נס שהוספת שאתה לא מתכוון למוזיקה המזרחית כי אחרת הייתי פשוט צוחקת על השטות שכתבת .. אני לא חושבת ששיר חסידי טוב ע"ע יעקוב שוואקי נופל ברמתו המוזיקאלית משיר חילוני. אבל זה עניין של טעם אז לא נתוכח על זה. לגבי הבגדים - שטויות !!!!! מי שמרשה לעצמו לעבור את כל העבירות הבגדים כבר לא משחקים אצלו שום משחק ..זה אולי נכון לביישנים ולבחורים שנשארו עדיין טובים . משהו נכון אחד אני יכולה להסיק מדבריך .. שבחור ששם על עצמו ג'ינס וטריקו הוא ימשיך הלאה וישאר עם הלבוש הזה וכשהוא ירצה להתחזק יהיה לו הרבה יותר קשה.....

19אריאל

New member
א. שטויות. ב. במיץ. ג. עגבניות.

אף אחת מהטענות שהועלו אינה הופכת את הדבר למותר. כל מילה נוספת מיותרת...

סטלנודד

New member
אתה נכה בשכל?

אמרתי שהתורה מתירה את זה? הבאתי סיבות למה זה לא חילול ה` ואיך עדיף ללכת להופעה וכמה שהמוזיקה החסידית שווה ,אז לך תעשה בדיקת עיניים לפני שאתה כותב הודעה

19אריאל

New member
וואי, נעלבתי...

צ`מע אח יקר, זה שהמוזיקה החסידית של ימינו פשוט מגעילה אני מסכים . זה שהחילונים לא שמים לב אני ממש לא! לא פעם אני שומע חילונים מדברים `כמה בחורי ישיבות היו שם!` הם שמים לב ועוד איך! לגבי השחור לבן, מי שהולך בשחור לבן למקום כזה פשוט מכתים את המדים של כלל הציבור החרדי, כי הנה, חרדים הולכים למקומות כאלה. מי ששומר על עצמו, לא הולך למקומות כאלה וגם אם ילך, הוא ישמור את עצמו גם בטריקו וג`ינס. חוץ מזה שהבחורי ישיבות היום כבר לא מסמפטים ללבוש שלהם וגם בשחור לבן עושים דברים שחילונים לא מעיזים לעשות. אני מכיר בחורים שעם כובע וחליפה מעיזים להתחיל עם בחורות ברחוב.

למעלה