כמה מילים על הקרבה

עומר_

New member
כמה מילים על הקרבה

בתגובות שקיבלתי על עצתי לבסלי נכתבה דיי הרבה המילה הקרבה. אנשים מה הבעיה למה להקריב ולהקריב קחו את האומנות בסבבה......כל הקטע של להיות אומן מיוסר זה טרנד שלפי דעתי ימיו ספורים מאוד מאוד. כניסה לחיי האומנות היא לא בהכרח ריכוז המוני ושליחה מזרחה של כל שאר עיסוקי ותחביביי החיים האחרים ההפך לדעתי הוא הנכון,עיסוק בדברים שונים במקביל יכול לתרום ואף לתת השראה לאומנות. אזזזזזז בחייייייייייכם צאו מזה. שאו ברכה... OUT...

אני חושבת שזה מאוד אישי....

יש כאלה שלוקחים את נושא האמנות חזק לבטן...יש כאלה שלא...יש כאלה שבורחים אליה או ממנה. אבל זה באמת מאוד אינדיודואלי... אני למשל בורחת מהאמנות הפלסטית אל הדיגיטלית כל פעם שיש לי מצב רוח טוב, מעניין מה פרויד היה אומר על זה...

SC

New member
אתה קצת לא הבנת את הכוונה

ההקרבה למען האומנות אינה בהכרח חיי ייסורים, כפי שאתה תיארת אלא עבודה קשה רבה ומאומצת בכדי להגיע לשלמות, לשלמות של כל אומן לפי אמות המידה שלו. אני חי באושר, עוסק בהרבה דברים וזה נכון מכל דבר שואף רעיון לעבודות שלי, כך שאין כל כך ממה לצאת !!!

עומר_

New member
הבנתי מאוד.

אולי באמת שמתי יותר מדיי דגש על הקטע של הייסורים...אבל עבודה קשה לא צריכה לדעתי בכלל להכלל בקטגוריה של ההקרבה העבודה הקשה היא חלק בלתי נפרד מהעניין. ועוד עניין בקשר לקטע של השלמות...אני חולק עליך\ייך בכל דרך אפשרית בקטע של עבודה קשה בכדי להגיע לשלמות...או איך שאת\ה ניסחת את זה אומנות=שלמות שלמות היא לא תמיד הדבר שרוצים להגיע אליו...ואם את\ה כזה אתה לפי דעתי חיי בהשקפה הלינסטית של לפני 2000 שנה ויותר. שא ברכה.

FreeFeeling

New member
תגובתי ../images/Emo6.gif

אני חושב שהגישה של אפרת נכונה ! וגם כן של sc הנה אוד משהוא שאני חושב שקדי לומר... דוגמה אישית: (לרעה ולטובה תלוי מי מסתכל על זה!) *אני רוצה לכנות מצלמה דיגיטלית ובגלל שאני רוצה שליטה מלאה ,אז מה לעשות צריך משהוא מקצועי וזה מאוד לא זול ! ולכן אני צריך לחקות ארבה מאוד זמן(חודשים) אד שיהיה לי את מלו הכסף. וכמו כן אני צריך לבתר על הרבה מאוד דברים אחרים בשביל לשמור על כסף זה.
FreeFeeling

למעלה