כמה מילים על גארנט

bostonForever

New member
כמה מילים על גארנט

נראה שאנשים לקחו ממש קשה את ההתקפה שלי עליו אחרי המשחק הראשון. כמה הבהרות: כל העונה אני קורא שגארנט לקח קבוצה של אפסים הופך אותה לקבוצה מנצחת.. כאילו שגארנט לבד אי פעם הביא קבוצה לאנשהו. 1. בוסטון של העונה שעברה היתה קבוצה סבירה עם פוטנציאל פלייאוף במזרח (ממקום 7 או 8). כוכב גדול אחד (פירס, שחקן אנדררייטד לחלוטין), אחד בדרך (ג'פרסון) והמון שחקנים משלימים טובים רק מה? טאנקינג מטורף הביא את פירס לשחק 47 משחקים, ג'פרסון ודלונטה ווסט 69, שרביאק 32... המחליף של פירס (טוני אלן) גמר גם הוא את העונה אחרי כמה משחקים מעולים) 2. בוסטון החליפו חצי קבוצה, וחוץ מגארנט הגיעו גם ריי אלן, פוזי, האוס, בראון וקאסל. לזקוף את השיפור הגדול מהעונה שעברה בגארנט זה זלזול בשאר שחקני הקבוצה, והשמטה של העובדה שמספרי העונה שעברה לא משקפים את פוטנציאל הקבוצה שהיתה שם. כמו שכתבתי בהודעה המקורית, גארנט שחקן עם יכולות ששמות אותו בין חמישה השחקנים הטובים בליגה (השוויתי אותו למאלון, שחקן מהגדולים שהיו). שומר באמת גדול ושחקן שעושה הכל על המגרש.רק מה? הוא משקשק ברגעים מכריעים ולא מסוגל להוביל קבוצה (ויעידו חברים שראו איתי את המשחק שהתחננתי כל המחצית השניה שלא יזרוק, היה לי ברור שהוא יחטיא). אם הייתי צריך להרכיב קבוצה לאליפות גארנט היה השחקן השני שהייתי בוחר, אחרי שהייתי מוודא שיש בקבוצה שחקן שאפשר לסמוך עליו במשחקים החשובים. גם בעונה היחידה שהוא כמעט הגיע לאנשהו סם קאסל הנהיג את מינסוטה. המשחק האחרון רק הדגים את הבעיה. גארנט קיבל בסידרה הזו מאצ'אפ קליל בדמות אחד הקווים הקדמיים חסרי ההגנה בליגה. במחצית הראשונה הוא גם ניצל את זה כמצופה. מהרגע שפירס יצא פתאום האחריות נפלה על הכתפיים שלו והידיים התחילו לרעוד. זה לא שהוא לא רצה או לא השתדל - פשוט אין לו האופי הדרוש. גם אם בוסטון יקחו אליפות (מה שיהיה קשה מאוד) היא תהיה קודם כל של פירס. אם היינו צריכים לסמוך על גארנט ברור שקליבלנד/דטרויט היו בועטות את בוסטון בשלב מוקדם יותר. מכיוון שהפורום הכניס את גארנט לרשימת 20 הגדולים בכל הזמנים (אם מדברים על הגזמות פראיות), ברור לי שאני כאן בדעת מיעוט... לדעתי דאנקן טוב ממנו בהרבה דרגות וגם נוביצקי עדיף. נמאס לי מפסטיבל גארנט שנערך העונה בפורום כאילו הוא לוקח לבד חבורה של שחקני משנה כל הדרך לאליפות, לדעתי פירס הוא הכוכב של הקבוצה וגארנט הוא הסייד קיק. בפלייאוף הנוכחי אני סומך על פירס בראש ובראשונה ואחריו על אלן, פוזי וקאסל. אם גארנט יוכיח בהמשך הסידרה שאני טועה ויביא אליפות (כלומר - לא יקלע 20 במחצית הראשונה וישקשק ככל שהשעון יתקדם. או נניח, ינצל את העובדה שגאסול שומר עליו לקחת על עצמו משחק או שניים) אשמח מאוד להודות בטעות שלי - תוכלו כולכם לצלוב אותי בכיכר העיר. יש לי הרגשה שזה לא ממש יקרה.

bobich1

New member
נוביצקי יותר טוב מגארנט?

נוביצקי הרבה יותר לוזר מגארנט.אם כל הכבוד לפירס גארנט הוביל את הבוסטון לאליפות בעיקר בזכות האופי והביטחון לדעתי הוא זה שנתן גם לשאר השחקנים את הביטחון והנהיג את הקבוצה מאחורי הקלעים הרבה יותר מאשר פירס...

o f r o n

New member
זכותך המלאה לא לאהוב את גארנט

אבל עם כמה נקודות שכתבת אני ממש לא מסכים: 1. בוסטון של שנה שעברה אולי הייתה קבוצה עם פוטנציאל של פלייאוף אבל (וזה אבל גדול) אתה שוכח שאנחנו מדברים על המזרח, איפה שקבוצות עם מאזן שלילי נכנסות לפלייאוף כל עונה, מה שאומר שגם אם בוסטון הייתה קבוצת פלייאוף היא עדיין הייתה קבוצה של 30-40 ניצחונות שזה לא בדיוק מרשים בלשון המעטה. 2. אתה יכול לדבר על מזל רע, פוטנציאל לא ממומש ופציעות כמה שאתה רוצה, בשורה התחתונה בוסטון סיימה עם המאזן הכי גרוע בליגה ואני בשום פנים ואופן לא מוכן לקרוא לקבוצה של 24 נצחונות בעונה "קבוצה סבירה". 3. פירס אולי היה פצוע חלק גדול מהעונה שעברה (אני לא ממש זוכר אלא מסתמך על מה שאמרת) אבל אתה שוכח שפירס נמצא בבוסטון יותר משנה אחת, גם לפני העונה שעברה פירס לא בדיוק הצעיד את בוסטון להישגים משמעותיים. 4. המשך לנקודה מס' 3, ...וזה בניגוד לKG שלקח את מינסוטה לפני כמה שנים לגמר המערב. 5. התלונה שלך לגארנט היא שהוא עושה במכנסיים ברגעי הקלאץ' והדוגמא הנגדית שאתה מביא היא נוביצקי??, COME ON, נוביצקי הוא הלוזר הכי גדול בליגה.

bostonForever

New member
יש לך טעות גדולה...

גארנט הצליח להביא את מינסוטה פעם אחת בלבד מעבר לסיבוב הראשון (ככל שזכור לי), וזה עם שחקנים כמו ספריוול וסם קאסל לצידו. פירס לעומתו הביא את בוסטון לגמר המזרח ב 2002, ולחצי גמר ב 2003 כשלצידו הכוכב הגדול אנטואן ווקר. איתם היו גם רודני רוג'רס, טוני דלק, קני אנדרסון ואריק סטריקלנד... נוביצקי לוזר, אבל הוא מנהיג את הקבוצה שלו וכבר קלע זריקות גדולות בחייו. גארנט לא.

chaiel

New member
חלום...

הוא וקובי באותה קבוצה... שחקני ההגנה והתתקפה הכי טובים ביחד... וקובי ייקח את הכל עליו ברבע הרביעי... וואו!!! (ואז לא היתה לי התלבטות בעד מי אני בגמר) אהה ובנוגע למה שאמרת...נוביצקי יותר טוב? פחחח!!!

the mnm factor

New member
יש בדבריך הרבה

אבל אני חושב שמדובר בדברים אישיים ביותר כאוהד בוסטון אמיתי שלא מוכן שהקבוצה תהיה שייכת לגארנט ולא לפירס. אתה יודע מה הכי נחמד? שאפילו אם כולם ישייכו את הקבוצה הזו לגארנט אם תשאל את גארנט הוא יגיד לך שפירס הוא הלב והנשמה של בוסטון. ולמה זה? כי גארנט הוא אדם ספורטיבי ומודע לחולשות שלו. אני מסכים איתך שברגעי קלאץ' גארנט הוא לא "האיש" של בוסטון. אבל זה בכלל לא אומר שהוא משחק רע. הגבתי לך גם בשרשור המשחק: גארנט היה כמה מהלכים שגמרו את המשחק ובראשם ההצלה המדהימה שהסתיימה בשתי נקודות לקאסל ופתיחת 8 הפרש לסלטיקס. אף אחד אחר לא היה בכלל חושב לקפוץ לכדור הזה ולנסות להציל אותו אבל גארנט- שמאז שג'ורדן פרש הוא השחקן שהכי מזכיר לי אותו באופי- קפץ לכדור והציל אותו והדהים את כולנו וזה המהלך שגמר את המשחק לדעתי. שלא תבין אותי לא נכון- אני מסכים איתך שבהתקפה יש לו בעיה בשניות האחרונות. אבל אני מאוד לא מסכים איתך שזו בעיה באופי. הוא ממשיך לעבוד בהגנה והוא ממשיך לעבוד בהתקפה. הוא פשוט לא קולע. הוא בדיוק לא כמו נוביצקי שלפעמים(!) נחנק ומפסיק לשחק. גארנט ממשיך לרצות לנצח בכל מחיר- והוא גם מודע לזה שקשה לו ברגעי הסיום אז הוא משתף את שאר החברים. ולגבי מה שאמרת בתחילה: הקבוצה הזו היא לא של גארנט וגם גארנט יסכים איתי. הקבוצה הזו תיפול ותקום על המשחק הקבוצתי דווקא בדיוק בגלל ששלושת הכוכבים שלה, גדולים ככל שיהיו, יודעים טוב מאוד להעלם.

bostonForever

New member
מסכים איתך.

אהבתי את התגובה שלך. אנחנו מסכימים על הסימפטומים, פחות על גורם המחלה...

לנוביצקי אין הגנה ב../images/Emo93.gif

אז נכון שKG קולע בדרך כלל פחות ברבע האחרון. בסדר, הוא לא קובי, פול פירס, רג'י מילר, ווייד, לברון, גינובילי, מייקל, והרשימה עוד ארוכה.. שחקנים שאוהבים לקחת את הזריקות הגדולות. שחקנים שיכולים לעבור את ה 30 נקודות. נכון, הוא לא יכול היה לקחת אליפות על גבו לבד, הוא לא סקורר בנשמתו. ולכן בוסטון הנוכחית תפורה עליו. מכאן ועד השוואה לנוביצקי? נוביצקי היה סקורר מחונן, לדעתי עכשיו הוא אפילו פחות טוב מלפני שנתיים-שלוש אז היה בלתי-עציר חוצמזה לנוביצקי אין כלום. גורנישט. נאדה. לכן אתה רואה את דאלאס מתעופפת פעמיים סיבוב ראשון, כי הוא העוגן אבל אינו מנהיג, חוגגים עליו בהגנה, וגם נעלם יותר מדי בהתקפה של אייברי. את גארנט לא ממש הכרתי לעומק כי היה במינסוטה, ולא ראיתי אותו משחק מלבד בפלייאוף 2004, אז היה קצת בוסרי בפלייאוף הזה ראיתי אותו כבר ב כמה.. 15-20 משחקים? הוא פשוט מעולה בכל אספקט של המשחק כמעט! אני נדהם מהיכולת שלו, הרעב לנצחון, הדמיון לביל ראסל האגדי. הגאמפר הנקי. העונשין היציב. ההגנה. הפוקוס 48 דקות. מול דטרויט וקליבלנד הוא היה שם, כאשר פירס ואלן והשאר לא היו. כולל מהלכים מכריעים לקראת הסוף. חצי מהמשחק הוא ה-ג-נ-ה! והוא הכי טוב שם, אז כבר יש לו יתרון על כל אחד אחר. תוסיף את מה שעשה בהתקפה בשלוש הסדרות הקודמות, ותקבל שחקן שאפשר לסמוך עליו תמיד. הוא סחב את בוסטון לגמר. הציפיות שלך ממנו לא ריאליות, הוא לא אמור לעשות ולשחק כפי שלא שיחק קריירה שלמה (לקלוע פתאום 40? ללכת פנימה לסל כל התקפה? זה לא המשחק שלו) ואפילו במשחק 1 בגמר, לא שמתי לב כל כך להחטאות שלו. כי התרומה שלו לנצחון היתה גדולה מאוד. ממש לא מסכים עם הסטנדרט שלך לשחקן מצטיין. גארנט (ודאנקן) מוכיח שלא צריך לקלוע 30+ ולקחת את הזריקות בסוף בשביל להיות המצטיין. במשחקים האחרונים, נכון, פירס וגם אלן נוטלים פיקוד לעתים יותר קרובות, הם מבינים שהם חייבים להוסיף תפוקה. אבל גארנט כבר לא צריך להוכיח כלום מבחינתי. הוא ממש לא משקשק. זה מאוד מעניין איך אפשר לראות אותו משחק או משחקים, ולהבחין בדברים שונים לגמרי! להגיע למסקנה הפוכה! אני כבר רוצה לצלוב אותך בככר העיר
תביא אתה את הקורות, אני את המסמרים
בוסטון מובילה 1:0 ואתה מתלונן על גארנט אחרי עוד משחק מצוין? כאוהד דטרויט שKG טחן לו את הקבוצה בשבוע שעבר, בא לי באמת לצלוב אותך, מפונק !
בדבר אחד אני מסכים, אין לי מושג איך גארנט הגיע לרשימת ה20 (וזה היה לפני שהוביל את בוסטון לגמר)

../images/Emo45.gif לגבי הפלייאוף הזה

גארנט פשוט נראה אחלה ולפעמים יותר בכל משחק בפלייאוף הזה (21, למי שסופר). נכון, היו לו משחקים של 13 נק' (אני חושב פעמיים, אחד מהם במשחק ה7 נגד קליבלנד אבל מי שראה את המשחק הזה ראה שהוא עשה הכל על המגרש גם בלי לקלוע - 13 ריב', הגנה, חטיפות...חוץ מזה זה היה המשחק של פירס) אבל היה אפשר לראות עדיין שהוא משחק טוב. והיה לו משחקים מעבר לטובים - המשחק הראשון מול קליבלנד עם 28 נק' מתוך ה76 של בוסטון במשחק ההוא, כולל 4 מ5 מהשדה ברבע הרביעי והסל המנצח עם 21 שניות על השעון (וכמובן הגנה מעולה), המשחק ה5 (והדי מכריע) מול קליבלנד עם 26 נק' ו16 ריב' כולל 10 נק' ברבע השלישי כשבוסטון ברחה. ואז שוב 25 מה69 של בוסטון במשחק ה6. המשחק ה1 נגד הפיסטונס והמשחק ה5 הענק עם 33 נק'. לא נראה לי שאני צריך להזכיר את המשחקים מול אטלנטה. פירס למרות שהיה ענק והתעלה במשחקים הכי חשובים בפלייאוף הזה - משחק 5 ו7 מול קליבלנד, משחק 6 מול דטרויט ואם אתה רוצה אפשר להוסיף את שלשום (על החזרה והכל אבל עדיין זה לא היה משחק ענק. היה רבע ענק מצדו). אבל בשאר הפלייאוף הוא לא הורגש יותר מדי, במשחק המזעזע של ה4 נק' ב2 מ14 נגד קליבלנד בזמן שגארנט סחב את הקבוצה לניצחון. פירס מאוד לא יציב בפלייאוף הזה, גארנט דווקא מאוד יציב, מביא את הכל בכל הפלייאוף. בלעדיו לא היינו מגיעים למצב שפירס בכלל יכול להתעלות ברגעים החשובים - אם גארנט לא היה נותן מחצית ענקית אתמול האם פירס היה יכול להחזיר את בוסטון מפיגור כזה? נכון, פירס היה עסוק בשמירה (אפקטיבית) על לברון ופרינס, אבל לעלות את ההגנה עם שחקן ההגנה של השנה?
זה שתמיד עושה כל מה שהוא יכול בהגנה + תמיד נשאר לו מספיק להתקפה בפלייאוף הזה. אני מסכים איתך מאוד שחצי מהמשחק הוא הגנה, ואנשים פשוט לא שמים לב לזה מספיק. אנשים יגידו שהמשחקים בפלייאוף הזה (במזרח בעיקר) בינוניים, כי הם לא רואים את הסלים ואת הנקודות שרואים מרוב הקבוצות במערב. מבחינתם אם משחק נגמר ב93-87 היה משחק רע, ולא משנה כמה ההגנות היו טובות. אותו דבר עם גארנט, אסור להתעלם מהצד של ההגנה. ואנשים כבר ממש מחפשים את גארנט לקטעים האלו ברבע הרביעי...זה סטיגמה. במשחק ההוא עם ה33 נק' נגד דטרויט הוא קלע 6 מ6 מהקו בדקות הסיום בזמן שפירס ורונדו פספסו ואנשים התלוננו שהוא לא לקח זריקה ב6 דקות האחרונות של המשחק. היה משחק שהוא היה 5 מ5 מהשדה ברבע הרביעי אבל עדיין התלוננו על איזה מהלך שגוי שהוא עשה. אהבתי את מה שמישהו אמר למטה, גארנט הוא השחקן הכי טוב בבוסטון, פירס הוא הנשמה - זה שעם הארגון כבר 10 שנים וזה שיקבל (ייקח) את הכדור בשניות האחרונות. אבל להגיד שאי אפשר לסמוך על גארנט? אם היינו צריכים לסמוך על פירס בלבד היינו עפים מול קליבלנד ומזמן, הוא לא תפקד עד המשחק ה7.

סלים וארזה

New member
מנהל
נוביצקי לא עדיף כי נוביצקי לא ממש עושה הגנה. ולענייננו, יש על גארנט המון לחץ להוכיח שהוא לא לוזר. התווית הזו מודבקת עוד מהימים של מינסוטה כשרק פעם אחת הוא הצליח לעשות משהו בפלייאוף. אותה תווית שגם מקגריידי סובל ממנה. יש שחקנים שלוקחים את הלחץ למקום חיובי ומרימים את התפוקה ויש כאלה שנחנקים ככל שהמעמד גבוה יותר. אני מסכים שבקבוצה הזו השחקן הכי חשוב הוא פול פירס (שגם עשה עבודה טובה על קובי בהגנה), אבל גארנט לא נמצא הרבה מאחריו. השנה בהגנה גארנט נותן הרבה יותר כי הוא יודע שיש לו עוד על מי לסמוך בבוסטון. במשחק האחרון גארנט לא הצליח לקלוע ברבע הרביעי, אבל אתה שוכח שברבע השלישי כמעט הכל נכנס לו. יש לי תחושה שאתה מנסה ניחוס הפוך כדי לקחת אליפות. זה לגיטימי.

תגיד

אם אתה חושף ניחוס הפוך, הוא מנוטרל? או פועל הפוך על הפוך? מנסיוני, צריך להאמין בדברים שאתה אומר, כדי שהניחוס ההפוך יעבוד. לכן בוסטון-לנצח כנראה מאמין בדבריו ושלא במתכוון גורם לבוסטון לקחת אליפות אבל עכשיו אחרי שחשפת אותו, קובי יפציץ עם 50 הלילה
וגארנט יהיה זוועתי עם 1 מ 15 אופס, לא אמרתי כלום

האמת שלא בדיוק

גארנט קלע ג'אמפר עם 9:25 ברבע השלישי ובאותו שלב היה 8 מ11 עם 20 נק' ואז הוא החמיץ 6 ברציפות לסיים את הרבע השלישי ואת ה4 הראשונות במהלך הרבע הרביעי, עד הדאנק הענקי שהוא שם מהריבאונד של השלשה של פוזי וככה הוא סיים 9 מ22 עם 24 נק' (הוסיף 2 נק' מהקו). אבל הוא נמצא במצב שהוא נדפק מ2 הצדדים, אם הוא לא לוקח את הזריקות האלו, אומרים עליו שהוא מפחד לקחת זריקה ברגעים החשובים והכל. הפעם הוא כן לקח, ובדר"כ 4-5 מה9 החמצות הרצופות האלו נכנסות, אבל פספס ויחטוף על זה.

jack90

New member
בתור אוהד דאלאס

אני חושב שנוביצקי שחקן טוב מאוד אבל הוא ממש לא ברמה של גארנט!!!!!!

עומר ד

New member
גארנט לא רק משחק הגנה אישית מדהימה

והוא סופר סטאר בליגה משלו בנושא הזה ביחס לכוכבים אחרים, בדיוק כמו קובי על גארדים, אבל בנוסף! לכך הוא משחק הגנה קבוצתית אדירה - דבר שלא תראו מהרבה שומרים גדולים בליגה - כולל בואן, וקובי.. בזה הוא מזכיר שחקנים כמו בן וואלאס או בזמנו ראסל (זמנים שונים ותקופה שונה, אני מתכוון לרמה של ביחסב לתקופה). הפרומואים לא מקדשים הגנה - פרט לחסימות או חטיפות מדהימות. אתם לא רואים את עבודת הרגליים שלו, את הבוקס אאוט, וכן גם העובדה שבורך בנתונים פיזיים שיתנו לו את היתרון לא לתת מטר לשחקן ועדיין להיות מספיק מהיר כדי שלא יעבור אותו בפייק אחד, נחשבים לצורך העניין. זו הסיבה שקייג'י בא לעבדוה גם במינסוטה, ותמיד נחשב לסוס עבודה ולא משנה היכן שיחק - מוסר עבודה, שמתחיל קודם כל בהגנה. על ההתקפה שלו, ועל הניצול של הזריקות ועוד הרבה אספקטים ניתן להתווכח, אבל לכל הפחות היא ברמה הגבוהה ביותר בליגה. על ההגנה, זו הקבוצתית ולא רק האישית, לא ניתן להתווכח. גם בשנים בהן ביג בן קיבל את הקרדיט. תתפלא לאדון שכתב ראשון למעלה, אבל 5 החטאות רצופות במאניטטיים בולטות לך מול העיינים רק שהן לא רואות את הריבאונדים, 2 חטיפות כדור, האסל-plays שיש לו בכל משחק, והשיתוק של גאסול שלא התבטא בטור הנקודות של הספרדי אלא במעורבות שלו במשחק כפוינט פורוורד/סנטר של הלייקרס. עומר

עומר ד

New member
ובנוסף.

מבחינת התקפה - גארנט שונה באופיו כאדם מקובי, שמיים וארץ. בעוד לקובי זה אינסטקטיווי לקחת את התהילה והזרקורים, להיות אגואיסט, לנצח ולדרוך עליך והוא נולד כמתנקש במכנסיים קצרים (אמרה מפורסמת בה כונה פעם ג'ורדן..-כמובן שהוא לא מגיע לרמה של מייקל..).. גארנט הוא ילד טוב. הוא פיתח עם השנים אופי אגואיסטי יותר, כי בכ"ז הוא מיליונר וכוכב, פרנצ'ייז פלייר - זה בלתי נמנע. אבל בבסיסו הוא הבחור מחדר הלבשה של הטי-וולבס שנתן הרבה כבוד לוותיקים, ובמשך השנים דחפו אותו להיות יותר ויותר קילר מאשר הדבר בא לו בטבעיות. עומר

ThEgReEnKiNg

New member
לא תקפו אותך בגלל הדעה שלך.

זה לגיטמי שאתה חושב שגרנט הוא לזור ופירס השחקן החשוב בקבוצה , פשוט אמרת את זה בכל כך זילזול דוחה , קראת לגארנט "ליצן" שזה מגוחך לחלוטין , כי בלעדיו הקבוצה שלך לא בגמר מזרח. תעשה לי טובה , אל ג'פרסון הוא בכאילו סופרסטאר הוא זונת סטטיסטיקה , הוא לא אולסטאר והוא לא סופרסטאר. טוני אלן שחקן בינוני . אני לא חושב שיש מישהו שלא מסכים איתך , שפול פירס (אחד השחקנים האהובים עליי ובאמת אנדרייטד מטורף) הוא השחקן החשוב בקבוצה הזאת , בצד ההתקפי , בצד ההגנתי ללא ספק השחקן הכי חשוב הוא גארנט , וזה נראה כאילו זה לא כל כך מעניין אותך. אני לא צריך להזכיר לך שהגנה מביאה אליפות , וגארנט שיתק את אודום וגאסול בצורה שלא ראיתי כמותה הרבה זמן , אז בהתקפה הוא היה חלש , זה סיבה לקרוא לו ליצן? בכל מקרה , בהצלחה לבוסטון , וגם קובי החמיץ זריקות נוחות ברבע הרביעי אני לא רואה שקראת לו לוזר?. וגם אני לא מבין , מה ההתקפה הזאת על גארנט , קודם כל זה משחק 1 , וגם הקבוצה שלך ניצחה.

bostonForever

New member
למה נדבקתם לנוביצקי?

אני מעדיף אותו על פני גארנט בתור שחקן שינהיג את הקבוצה. השנה מאוד התרשמתי מהיכולת שלו בסוף העונה ובפלייאוף, ולמרות משחקים מעולים שלו החברים העלובים שלו היו פשוט גרועים ברמות. מבחינת יכולת משחק כוללת - גארנט הרבה יותר טוב.

למעלה