כמה מילים על אלימות

ראסטלין

New member
כמה מילים על אלימות

לפי דעתי כל מי שאומר/כותב אלימות מילולית הינו ילד/ה שלא התבגרו, שלא עברו כלום בחיים שלהם וחייהם היו מוקפים בבועה.
בתור אחד שגדל בשכונה 'לא להיט', אצלנו מכות היו מכות, עם אלות ועם כיסאות ואגרופים. היית צריך לשרוד.
בגלל זה שאני קורא מישהי כותבת 'אלימות מילולית', עולה לי ישר לראש:"אוי, העליבו אותך מתוקה. אני יעשה להם נו נו נו'.
כי יש אנשים שעד שלא יחטפו פצצה טובה לפנים, אבל מכל הלב. לא יבינו שאין ביטוי כזה 'אלימות מילולית', יש רק אלימות.
שמישהו אומר/כותב 'מאנייק', 'דפוק', 'זונה'... זה לא הופך את זה לבסדר ( ועוד אני אומר את זה
), אבל לא להכניס את הביטוי אלימות...
בדיוק כמו שיש פה אנשים שמשווים פוסטים לא נעימים לרצח ויש שמשווים חיילים שמפנים התנחלויות 'נאצים' ( לקחתי משני הצדדים ).
ותפסיקו להיות רגישים... אם מישהו אומר לך שאת בת זונה, תנסי לחפש איפה את טועה במקום להעלב מהמילה

ראסטלין

New member
הבעיה אחרת...

שהיפי נפש שומרים על עצמם טוב יותר מהחרדים.
בורחים מאזורי סכנה, אם מתגייסים אז ג'ובניקים.
בגלל זה גם הסמולנים וגם החרדים מתרבים פה כמו ג'וקים, מזל שרוב הסמולנים עוכרי ישראל כ"כ אפסים שישארו לבד כל החיים.

שדות77

New member
אתה ממש טועה

לך ספר על התאוריה שלך למתבגרים שהתאבדו בגלל חרמות בפייסבוק או לנערות שמטופלות בכדורים בגלל הצקות והעלבות שלא היה בהן שום מגע פיזי, אלא מילולי בלבד.

זה שהאלימות שהפעילו עליך בילדות כללה רק מכות ואגרופים, לא אומר שאלימות מילולית אינה חמורה ויכולה לגרום לאדם ובפרט אם מצבו הנפשי יציב פחות (כמו כמעט כל אחד בגילאים 14-18) לקחת את הדברים מאוד מאוד קשה.

ראסטלין

New member
השתתפת פעם בקטטה של בית ספר נגד בית ספר?

אתם חיים בסרט! סרט ורוד עם סרטים כתומים ופרפרים.
זאת בדיוק הבעיה, שאתם למבינים שהחמאס, אויב. אויב שירגו, יגמור חיים של כולנו פה... תבוא ותגיד לו די לקלל, זה לא יפה ותקבל סכין בגרון.
זאת הבועה שכולם דברים עליה, איפה אתם בסקלה של אלימות ואיפה החמאס?
וכל היופי שכאשר לוחמים מסכנים את חיים שלהם, ממש יכולים למות. אתם יושבים מאחורי מקלדת וכ"כ עדיני נפש ורגישים.
&nbsp
מתי הלכת פעם מכות? מתי הגנת על מי ועל מה שחשוב לך עם אגרופים?
אתם מזכירים לי את הבחור הצעיר שערבי אנס את חברה שלו מול העיניים שלו והוא 'פחד'. בחניון מפעל הפיס נראה לי.
&nbsp
אתם לא גברים בעיניי, במיוחד אלו שמסכימים איתי ולא מביעים בי תמיכה ( כי זה לא פוליטקלי קורקט )

עקיבא13

New member
תשמע קצת הגזמת

מה קשור קטטות בגיל בית ספר
העבריינים בבית הספר היסודי שלי היו קושרים אותך ומתעללים בך
מה אתה עושה מעצמך גבר שהרבצת לילדים בבית הספר
אלה מלחמות של ילדים ובני נוער
כל אלה שהרביצו לילדים בבית ספר עובדים כיום כמנקי רחובות או משהו בסגנון
והחנונים אלה הם הגברים האמיתיים מרוויחים משכורות גבוהות מנהלים עובדים.
אתה ממש חי בסרט זה כבר לא מצחיק.

ראסטלין

New member
את טועה...

כולנו הלכו מכות ורובנו הלכנו לקרבי.
כל שאר ה'גברים', נקבות עיניי

&nbsp
גבר צריך לדעת להגן על האישה שלו ( אני מדבר על המקרה ההוא ),
אני יכול להעיד על עצמי שאני רחוק מלנקות רחובות. אגב, מה אתה עושה בחיים? מנכ"ל כמו סוקי?

שKקירה

New member
תפסיק לזבל במוח

זה שאתה מתכחש למושג אלימות מילולית זה לא אומר שהוא לא קיים.
יש גם יש אלימות מילולית!!!
והדעה שלך שמי שאומרת/כותבת אלימות מילולית היא ילדה שלא התבגרה ולא עברה כלום בחיים .. זה דעה חסרת בסיס. ולא נחשבת בכלל.
רגע..
ואתה?
מי אתה בכלל????

&nbsp

למעלה