כמה מילים על אהבה ...

שרשירית

New member
כמה מילים על אהבה ...

אהבה פתאום היא מתפרצת כמו להבה היא תשרוף את כל מה שהיית היא תשרוף את כל מה שאתה אהבה פתאום היא מתפרצת מה היא רוצה? היא רוצה את כל מה שהיית היא רוצה את כל מה שאתה ("אהבה" ביצוע, מילים ולחן: דניאל סלומון)
התחתנתם מאהבה ?
אהבה ממבט ראשון / שלישי?
יש קשר בין אהבה למשיכה?
התגרשתם מחוסר אהבה ?
האם היא סיבה טובה לפרק את החבילה כשהיא איננה ?
מאמינים בה ?

אופק 3

New member
שיר מעולה ../images/Emo79.gif

התחתנתם מאהבה? - כן, אהבה ממבט ראשון? - לא, יש קשר בין אהבה למשיכה? - אכן כן, התגרשתם מחוסר אהבה? - כן, האם היא סיבה מספיק טובה לפרק את החבילה כשהיא איננה? - היא חלק ממכלול של סיבות, מאמינים בה? - ברור, רק לא יודעים מתי תגיע, שמתם לב היום אני מוזיקלי ,

הרבה זמן לא כתבתי כאן, למרות שאני קוראת...

כמעט כל יום... אבל לשרשור כזה אני חייבת להגיב:
אם התחתנתי מאהבה? חשבתי שזו אהבה, טעיתי ובגדול... עכשיו אני מבינה את זה.
אהבה ממבט ראשון... חופשי ממבט ראשון.. אני חושבת שאני סימנתי את הבחור ומבחינתי פרידה לא באה בחשבון ולכן עשיתי הכול כדי להתאים את עצמי אליו וכל זה כדי לא להגיע למצב של מחלוקת שתוביל לפרידה..
ברור שיש קשר בין אהבה למשיכה! ככל שאוהבים המשיכה גוברת.. ככל שמתרחקים בנפש גם הריחוק הפיזי מורגש יותר ויותר..
אני מתגרשת בגלל הגילוי שלי שלא הייתה ביננו אהבה אלא משהו הרסני ורע.. מבחינתו היום אנחנו חוזרים וממשיכים מאיפה שהפסקנו אבל מבחינתי - אין מצב! ברגע שפתחתי את העיניים אני כבר לא סוגרת אותן יותר..
וואי... שאלה טובה... זה תלוי אני חושבת.. תלוי בסוג הקשר שיש בין הזוג, במה שכל אחד מהם רוצה בחייו, שאיפות, חלומות ודרך חיים... אני מכירה את עצמי, בלי אהבה אני לא ארגיש שלמה.. מקווה שלא אגיע לסיטואציה בה אצטרך להתמודד עם השאלה הזו...
בכל כולי... מאמינה לחלוטין באהבה, מאמינה שהיא קיימת, מאמינה שאמצא אותה.. כשאהיה מוכנה לכך... ואז זה יהיה קשר אמיתי וחזק ומוחשי. קשר שישרוד לאורך זמן ולאורך שינויים...(נשמע תמים, אבל אני מאמינה שזה קיים.. אני מאמינה שאני אמצא את זה, כי יותר אני לא מתפשרת)

NoaModiin

New member
אהבה ../images/Emo14.gif

התחתנתם מאהבה ? כן.. ועוד איזו אהבה... נלחמתי עבור האהבה הזאת. כל מי שהיה סביבי ידע להגיד לי שאנחנו לא מתאימים, אבל אני סרבתי לשמוע.... אהבה ממבט ראשון / שלישי? מבט שלישי... אחרי פעמיים שראיתי אותו מרחוק, הגיעה הפעם השלישית שבה דיבר איתי.. ואז זה קרה... יש קשר בין אהבה למשיכה? ועוד איך יש קשר. אם אין משיכה - לא תגיע האהבה... אם יש משיכה - האהבה לא תרחק לבוא... התגרשתם מחוסר אהבה ? האהבה מתה אצלנו.. לא ידענו להחיות אותה. ובכלל.. לא ידענו לשמור על השלהבת. אבל לא התגרשנו בגלל זה... האם היא סיבה טובה לפרק את החבילה כשהיא איננה ? מאמינים בה ? מאמינה באהבה, אבל בטוחה שלא צריך לפרק רק כי איננה. אם הכל אחלה, אפשר ללמוד לאהוב.

רומנteaת

New member
עונה ../images/Emo13.gif

התחתנתם מאהבה?- מסתבר שלא. באותה תקופה חשבתי שכן, מהר מאוד קלטתי. אהבה ממבט ראשון / שלישי- אני מאמינה הכי גדולה בעולם באהבה ממבט ראשון שנמדדת בזה שהיא ממשיכה גם אחרי המבט השלישי והחמישי. במקרה הנ"ל זה היה קצת יותר מורכב, אבל היה מבוסס בעיקר על התאהבות. קשר בין אהבה למשיכה- כן ולא. משיכה לא חייבת לכלול אהבה במובן הרחב של המילה. אני מניחה שיש בי חיבה ברמה מסוימת לכל מי שאני נמשכת אליו, כי בלי המינימום הזה אי אפשר. אהבה כן חייבת לכלול משיכה, בעיניי. התגרשנו מחוסר אהבה- כן, ומחוסר תקשורת, ומחוסר כלים לפתור בעיות, ומחוסר רצון להשתדל, ומייאוש ייאוש ייאוש. האם היא סיבה טובה לפרק את החבילה כשאיננה- בוודאי. אי אפשר לבסס שום קשר משפחתי בלי קיומה של אהבה. זה לא חייב להיות עם זיקוקים ועניינים, אבל יש משהו בסיסי שחייב להיות. מאמינים בה?- כן. רואה אותה כל יום.

בגיל 17 ידעתי את כל התשובות ../images/Emo8.gif

מאז הספקתי לשכוח
התחתנתם מאהבה ? - כן. לפחות לא מצליחה להזכר בסיבה אחרת. אהבה ממבט ראשון / שלישי? - לא. יש קשר בין אהבה למשיכה? - כן. הכל מתחיל ממשיכה. אין לי מושג ממה מתחיל הסוף... התגרשתם מחוסר אהבה ? - היו סיבות רציניות יותר. אבל מתגרשים לפעמים גם כשיש אהבה. אולי דוקא כי יש אהבה. האם היא סיבה טובה לפרק את החבילה כשהיא איננה ? - לא. תמיד אפשר להחליף הגדרה, ואופה- היא כאן
מאמינים בה ? - כן, נראה לי... אבל כזו ששורפת...לא מאחלת לעצמי יותר.

cheshire9

New member
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

כך חולפת תהילת עולם ......... צריך רק להחליף בין אהבה להתאהבות. 1. התחתנתי מאהבה. אבל לא הכי גדולה. ברקע היתה אהבה קודמת שלא התממשה. ונשארה תלויה שם כצל. אבל האהבה התפתחה וגדלה עם הזמן. למרות הקשיים. 2. חלק גדול מהאהבות שלי דווקא לא היו ממבט ראשון. אפילו עם מישהי שלא סבלתי בהתחלה. ואז זה "גדל עלי". 3. יותר בין התאהבות ומשיכה. בכל מקרה משיכה זה תמיד טוב - בכל מצב. 4. התגרשנו בגלל כעס, חוסר סבלנות, חוסר אמון. נשארה אהבה. אבל אחרת - כמו של בן משפחה וותיק. כמו אחות. עד היום אני דואג לה........ 5. אהבה זה משהו שעובדים עליו. אין סיבה שיילך. אם נעלמת - סימן שמשהו היה חסר מלכתחילה. או סתם עצלנות. 6. מאמין בה ? שאלתי את עצמי לא פעם מאז הגירושים..... כן. בגדול כן. למרות שמתקשה יותר לתת אמון. ורוצה אהבה שתגדל ותתפתח - GROWING IN LOVE יותר מאשר FALLING IN LOVE

עונה גם עונה-

התחתנתי מאהבה, ברור, אבל את יודעת מה אומרים על אהבה... היא עיוורת...
אהבה ממבט ראשון- ביום שראיתי אותו ידעתי שיהיה בעלי- רק לא ידעתי לכמה זמן
בוודאי שיש קשר, אבל כמובן תלוי בסוג האהבה- באהבה רומנטית, יש המון קשר בינה לבין משיכה, אני חושבת שכשהאהבה נגמרת, המשיכה נגמרת איתה. איזו שאלה... לא עונה
אני מאמינה, שלפני שנגמרת האהבה, יש עוד הרבה דברים בדרך, ולכן התשובה היא לא- סיבה טובה לפרק את החבילה היא קודמת הרבה הרבה לזמן שבו נגמרת האהבה, היא לא נגמרת סתם כך. מאמינה בה מאוד

tunalover

New member
עונה ../images/Emo99.gif ומאוהבת שוב מחדש ואף יותר

התחתנתם מאהבה ? אהבנו אבל התחתנו מסיבות טכניות בלבד אהבה ממבט ראשון / שלישי? הייתה התאהבות די מיידית יש קשר בין אהבה למשיכה? בין התאהבות למשיכה בטוח - רוב המקרים הם כאלו. אני מאמינה שאם אתה מכיר אדם ומגיע לשלב שאתה יכול להגיד שאתה אוהב אותו, עלולה להיווצר גם משיכה פתאום. התגרשתם מחוסר אהבה ? חד צדדי אבל כן, לחלוטין מיציתי. האם היא סיבה טובה לפרק את החבילה כשהיא איננה ?הסיבה מספר אחת לפירוק היא שנגמרה האהבה, לדעתי. זה אומר שאין יותר הערכה, משיכה פיזית/מנטאלית, כבוד וכ"ו.. מאמינים בה ? בכל מאודי ויחד עם זאת לא ממעיטה בערך ההתאהבות שבא לפני.

למעלה