כמה מילים לי אליכם:

כמה מילים לי אליכם:

כמו שחששתי, הפורום הולך ומדרדר לתהומות שאיש לא ישורן. חבל לי מאוד שלא הקשבתם להודעותי הקודמות ואתם ממשיכים לצעוד אל פי התהום עם הודעות סרק, פטפוטי ביצים ובעיקר שביעות רצון עצמית רבה משוללת כל בסיס ויסוד. המסתכל על הפורום מהצד יכול לחשוב שמדובר בחבורת צופים צעירה שגאה ומגוננת על חבריה כמו גילדה סגורה, ולא על חבורת אנשים בוגרת אשר מחפשת פורום רציני, מקצועי התובל לעתים בקורטוב הומור. חבל לי שזה המצב ושוב צר לי שאני צריך לשאת בתואר נביא הזעם והמוכיח שבפתח הזועק מרה. מקווה שתקחו את דברי במלוא הרצינות ואם פגעתי במישהו ללא כוונה אני מתנצל מראש. בהערכה רבה אליכם צובקה

בקצרה עניינית ומנקודת השקפה של

"ירוקים" - אני דווקא שואב עניין והנאה מ"פטפוטי הסרק" כהגדרתך. ומה, במחילה, רע בשיוף העברית הספרותית ? ...

צובקה היקר, ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

צובקה היקר, הייתי מת להתפלסף איתך, לכתוב לך מכתב תודה של אלף מילים, לתת לך את הפלאפון שלי, כדי שנדבר פנים אל פנים (054-823468) אבל אני באמצע שני מדורי פאלם עם דד-ליין לאתמול, כך שאשאיר את זה למחר, במידה ותהיה לי המוזה. בינתיים אפרט בנקודות, כדי שלא אשכח למחר. א. לא עניתי לך בהודעה הקודמת, היות ואני לא נוהג לענות לאנשים שפוגעים בי בצורה זו או אחרת. הפעם, הצ´יטר בכלל לא נפגע, אולי זו סטייה, אבל הצ´יטר אפילו לא נעלב כשהוא שומע ביקורת שלילית, הרי תמיד אפשר לתקן, וכשמייעצים לו בחינם, מה טוב. ב. אני שמח שיצאת מהארון סוף סוף. הימרתי על חודש, נו טוב, טועים. אגב, אני עדיין מתלבט באיזה שם משתמש כתבת בכל הזמן הזה בפורום. ג. צובקה, משהו שלמדתי בתקופה האחרונה בפורום, הוא שתמיד יהיו אנשים שלא יהיו מרוצים מהחלטות שאני מקבל, אבל אני משתדל תמיד לקבל החלטות שיהיו מקובלות על מרבית הפורום. מנסיון, תמיד יהיה מישהו לא מרוצה, בין אם אלו "רק" גאדג´טס ו-PcPlus כצ´ופר במפגש או רק 11 מילונים להגרלה בפורום. אבל לומדים עם הזמן לא לשים לב לכל שטות. ד. צובקה, אל תלך, תישאר איתנו, באמת, אולי אני נאיבי, אבל אני נלחם על כל "חייל" חדש שמצטרף לאימפריה (אל"מ יכול להעיד על כך). ה. השפה מסגירה, והמבין יבין. --------------------------------------------------------------------- ועכשיו לניתוח מעמיק של הודעתך- "אתם ממשיכים לצעוד אל פי התהום עם הודעות סרק, פטפוטי ביצים ובעיקר שביעות רצון עצמית רבה משוללת כל בסיס ויסוד" - יש תמיד את הפורום של וואלה, נענע, PdaZone, PocketPcWorld - פורומים נהדרים, עם קהילה חיה קצת פחות, ואתה לא חייב לשים אותנו כדף הבית, מספיק שנשאר לעוד חצי שנה אצלך במועדפים (כמו שהיינו עד כה) "המסתכל על הפורום מהצד יכול לחשוב שמדובר בחברות צופים צעירה" - 95% גברים, בגילאים 14-55 (הפיסי, עדיין לא הזכרתי את הגיל המנטלי), אתה רוצה להגיד שאנחנו זקנים? "ומגוננת על חבריה כמו גילדה סגורה" - אתה צודק בהחלט, אגב, הידד על הביקורת הבונה הראשונה ששמעתי ממך. לפני חודש הייתי בטירונות של עתודאים (קצה שפיץ חוד החנית של צה"ל), היו שם מעט קבוצות חברים שצחקו ביניהם והרבה יותר יחידים שישבו, שתו או אכלו (או שיחקו בפאלם, כן זו הייתה הפעם הראשונה שהוצאתי את ה-505 באותו חודש). בוא נחלק אותם לשתי קבוצות - הסגורים (החברים) והפתוחים (היחידים הבודדים). בוא ניקח עתודאי, נקרא לו אדם למשל. אדם לא מכיר אף אחד משם. איפה אתה חושב יהיה יותר קל להשתלב? בקבוצה סגורה שיש לה את הבדיחות שלה וכדי להיכנס אליה הוא צריך להצדיק את עצמו בפני כל חבר בקבוצה או בקבוצה פתוחה של יחידים? יש לך סיגריה, אחי? - וכבר יש לך נושא לשיחה. אגב, באותה הנימה, הרבה יותר קל "למכור רעיון" ליחיד מאשר לקבוצה, והכי קל למכור רעיון ל"יחיד" מהקבוצה ואחרי כן "למכור" אותו שוב לקבוצה השלמה (רק שכאן "מוכרים את הרעיון" כבר שניים, אתה והבחור ש"מכרת" לו בהתחלה) על כן, באימפריית הפאלם שלנו יהיו שני פורומים, "פאלם וחברים", הפורום הזה אותו אנו אוהבים ופאלם OS, עם שאלות על פאלם ותו לא. קבוצה פתוחה וקבוצה סגורה, הרעיון הטוב ביותר שעלה לי עד כה. אני לא מפסיד דבר כשאני פותח עוד פורום לקהילה. בטווח הקצר אולי כן. אבל בינינו, רק "ילדים" מסתכלים על הטווח הקצר. בטווח הקצר, אולי נרד בכמות ההודעות, לחודש מקסימום. בטווח הארוך, אני בטוח שרוב החברים החדשים בפורום פאלם OS, יעברו לפורום "פאלם וחברים". אני לא יודע למה, אבל במסך ה-160X160 האפרפר הזה, יש משהו שעושה שני אנשים זרים לחלוטין לידידים באופן מיידי כמעט. "חבורת אנשים בוגרת אשר מחפשת פורום רציני, מקצועי התובל לעתים בקורטוב הומור" - מאיר! יש לנו פיצול אישיות כאן, הבן אדם התחיל לדבר ברבים, לטיפולך האישי! צובקה, באמת, האנשים הללו תמיד ישמחו למצוא את עצמם בפורום "פאלם Os" ואני לא אכעס עליהם אם הם לא יעברו עם הזמן ל"פאלם וחברים" "תקחו את דברי במלוא הרצינות" - צובקה, אני חוזר שנית, אתה תעשה לי את היום אם תוכל לכתוב בנקודות - את כל הדברים שאתה אוהב ולא אוהב בפורום. בשבילי זה יהיה הרבה יותר מועיל הן בתוקף היותי מנהל הקהילה והן בתוקף היותי מהנדס תעשיה וניהול בפוטנציה, מאשר הודעה נוסח "המפגש היה מהנה במיוחד", לא שאני נגד שבחים. צובקה, אנא ממך, תשאר איתנו, אני לא יודע לגבי אחרים, אבל לי בינתיים, אתה רק תורם, אדם

_אלי_

New member
אדם, חבל על הזמן והמשאבים הנפשיים

שביזבת בכתיבת התשובה. ניתן לאמר הכל ב"מילה" אחת:

לאדם, מעניין מה היה אורך תגובתך

אלמלא היית "באמצע שני מדורי פאלם עם דד-ליין לאתמול". ואני חשבתי שאני הכתבן הראשי בפורום. אכן כך חולפת תהילת עולם. שוקי, תתחיל לרדת על אדם ורד ממני.... סתתאאאםםםם, למותר לציין שהכל ברוח טובה (הרי אנחנו ילדים קטנים ולכן מותר לנו להתפרע.....). אגב איך ניחשת את שובו של הצובקה?! אני עד לכך שאמרת שתוך חודש הוא יחזור ויכה שנית....האם יש נביא לפורום?!

אגב, לא הגבתי על דברי צובקה.

הסיבה: למרות גילי הצעיר - התעייפתי. אני מתחיל לשעמם את עצמי עם המנטרה של פורום ייחודי המשלב רצינות ונונסנס חינני גם יחד. אולי בפעם הבאה שצובקה יחזור (כנראה בעוד חודש) אגייס מספיק כוחות ואנצל את הסניליות שלי כדי לשכוח שפעם הגבתי - ואגיב שוב. מנשה סנילוי.

הכלבים נובחים והשיירה עוברת, מנשה

אפילו כבר לי נמאס להגיב על השטויות האלו, עזוב חבל על הזמן, החשמל, הטלפון, העיניים וזמן האיכות שאתה יכול לבלות עם הילדים במקום להשקיע באנשים שכל רצונם בתשומת לב ... הצעתי היא שגם בפעם הבאה, תשען אחורה, קח נשימה עמוקה, חייך בליבך פנימה על הפתטיות שלהם והמשך בחייך המלאים והטובים ... או כמו שאמרתי בתחילה, הכלבים נובחים והשיירה עוברת ... The Colonel

אדם יקירי - עזוב את כל עיסוקיך ו..

אדם - אם כך אתה כותב כשחרב ה"דד-ליין"מרחפת על צוארך שומה עליך לעזוב מייד את כל עיסוקיך, את לימודיך ואת הנדסת התעשייה וניהול ואת עיסוקיך הביזאריים עם הצבא ואת עיסוקיך בפורום (נהרות של דמעות...) ואפילו את הפאלם (טראח!!) ולהקדיש את עצמך במסירות גמורה ליעודך האמיתי שהוא בלי ספק כתיבה. (ועד שזה יקרה - טוב לנו שאתה פה) דני

pvman

New member
מסכן.....גם אני הייתי כמוהו פעם....

אני מניצולי הפורום המקורי של IOL ובפעם הראשונה שנכנסתי לפורום הזה (לפני מספר שבועות, למרות שנראה לי "שנים") חשבתי בדיוק כמו הצובקה. לקח לי בדיוק פיצוץ אחד ארוך עם חצי מהפורום (החצי השני הסכים איתי, אני חושב...) + מפגש אחד עם החבר´ה בכדי לשכוח מה הרגיז אותי בהתחלה.... חוץ מזה, פורום "מקצועי נטו" יש לי באנגלית (אפילו יותר מאחד). שם אני לא מכיר איש ואיש לא מכיר אותי (אולי זה טוב, מי יודע?). כאן, אני בא לקרוא "רכילות", להעביר קצת זמן לא מחייב בכיף ולעזור קצת, כמיטב ידיעתי הדלה. חוץ מזה, כאשר יש למישהו בעיה - תמיד יש לפחות איזה 5 חבר´ה שנותנים תשובות מקצועיות להפליא. אז צובקה היקר: לך תעשה קפה, תדליק סיגריה (בשבילי זה עובד), שב מול המחשב ותפוס את "הראש" של הפורום. בסוף עוד תהנה... מי יודע....

אל תהייה כזה חסר חוש הומור..לא בריא

"נביא זעם...הזועק מרה..." בחייך. זה כבד מדי. כאלה צרות בעולמנו ואתה רציני מדי בהתייחסות לפורום הזה שהינו... "רציני, מקצועי התובל (מטובל) לעתים בקורטוב הומור" ושבו החברים והחברות "חבורת אנשים בוגרת" בסה"כ נהנים בלי רצינות תהומית מדי. אם היית בא למפגש היית מבין שהרבה עברו את גיל הצופים ועם זאת יש גם כמה חברה צעירים מאד גם תורמים הרבה מאד לפורום. הצורה החברית בה בני כל הגילאים מתייחסים (בד"כ
) זה אל זה, מחממת את הלב. עם זאת, אני מעריך את הצורה בה סיימת
בינתיים, להתראות בעוד כחודש.

למעלה