כמה מילים לחברים.........................................

דיןדון*

New member
כמה מילים לחברים.........................................

לצערי בתקופה האחרונה יש יותר ויותר התקפות אישיות התקפות שלפעמים לא מוצדקות לדוגמא ההתקפה על ליהי וההתקפה על ילדונת אלו הן רק חלק מהדוגמאות לדברים הפחות נעימים הנכתבים בפורום הזה איך היתה ההרגשה של אותם מתקיפים אם היה מדובר בהם מאמין שהרגשתם היתה בכלל לא נעימה ארבל. ההתקפה על ילדונת היתה בכלל לא במקום ההתקפה היתה פגיעה ומעליבה ואולי בכלל שכחתה מדובר בילדה קטנה לפגוע זה הכי קל חשבת פעם על הנזק מאותה התקפה? עצוב בשבילך על אותה מעידה טיפשית וזכור תמיד ההתנצלות היא דבר עילאי לליהי יקירתי כתבת לא מעט על שלא תתני לכתוב בפורום דברים משמיצים האם דברי ארבל אינם נחשבים כפוגעים ומעליבים? מבקש מכולכם לכבד אחד את השני ולא לפגוע אחד בשני שלכם האוהב דיןדון נ.ב ילדונת אוהב אותך ילדה מהלב והנשמה שלך דיןדון

R.A

New member
דיןדון

דיןדון

ארבל רגיל כנראה לפגוע באנשים שהוא לא מכיר ואני מאמינה שלו הכיר אותי ואת ילדונת כמוך וכמו אחרים שהכירו הכרות אישית לא היה מוציא על דל שפתייו את שאמר חולות עליך ועל כל חברינו המקסימים והמיוחדים צור קשר טלפוני דחוףףףףףףףף אתה לא זמין בכלל מה קורה? שלך באהבה כנה ליאתוש וילדונת

דיןדון*

New member
חחחחחחחח אני בשמירה הדוקה הדוקה מבטיח להתקשר בשעה הקרובה .... אוהב מאוד ..ביי נשמות

דין דון....

אני מתנצלת אתה כל כך צודק... באמת אולי הייתי צריכה להתנהג אחרת עם ההתקשה על הילדונת המקסימה שלצערי הרב הרבה אנשים לא מכירים אותה הכרות טובה יותר...כדי לדעת שהכל נכתב ברוח טובה.... אבל גם כאן כנראה סף הרגישות שלי עלה פלאים או ירד תלוי בנקודת השקפה... דיברי הנעצה של ארבל אצלי כבר לא נכנסים ללב... הרגישות שלי כבר נאטמה כלפיו... ואולי בגלל זה המילים לא חדרו אצלי מספיק... אני מקווה להיות יותר בסדר בפעם הבאה ליהי

למעלה