כמה מילים טובות.

מצטרפת לתודות

לפורום מקסים ,בד"כ, יש אחלה מנהלים

liron010

New member
אוח, אני איתך

כמה שאני חדשה כאן וכל זה, אבל יש כאן אנשים באמת באמת טובים. [וכישרוניים ברמות ! אני חייבת לציין !] איזה כייף !, אני באמת שמחה להיות חלק קטן מכל זה.

Roy191

New member
גם אני, חייב להצטרף

אני לא מאלה שבאמת נשארים בפורמים..(אומנם אני לא כותב הרבה אבל תמיד קורא..) אבל באמת קשה שלא להישאר בפורום הזה עם האנשים שקיימים בו.. מהגר,נחומי ואורעד ועד לשאר האנשים שכותבים ומשקיעים.. באמת מגיע לכם תודה ענקית. וכל הכבוד על היוזמה של ההודעה הזאת..

אין מילים לתאר את התודה הזאת../images/Emo24.gif

אתם מנהלים מדהימים, ולפני הכל אתם בני אדם. בני אדם מקסימים. אתם כל כך לא מעריכים את עצמכם. תודה על הכל 3>

Liroy999

New member
אני כמובן מצטרף לכל מה שאמרו כאן

האמת, אמרו כאן כמעט את כל מה שאני מרגיש אז ככה שאין פה הרבה מה להוסיף/לחדש. אני רק רוצה לציין כאן נק' מאוד חשובה זה הפירגון של כולם כלפי כולם. אני משתייך לעוד פורומים ולא ראיתי כזה פירגון ותמיכה. זה אחד מאבני היסוד להצלחה של כל דבר והפורום מצליח בוזכות מי שאתם ,לא רק בזכות המנהלים. ככה שאם לא הייתם כאלה אז כל זה לא היה קורה. בשביל שמישהו יצליח צריך אנשים כמוכם.

שקדוש101

New member
גמאני מצטרפת...

גם אני רוצה להגיד למנהלים ולא רק להם ממש תודה ושממש כיף פה..אני אומנם לא הרבה זמן פה בפורום אבל אני מלא מלא זמן פשוט קוראת את כל מה שכולם כתבו בלי לכתוב ורק מהפורום כבר הצלחתי לראות איזה אנשים מדהימים יש פה... והמון תודה למנהלים המדהימים שבאמת משקיעים כל כך הרבה בשביל הפורום הזה...=) אתם אנשים מדהימים!!!
תודה...

bibi23

New member
תודה רבה...

אתם באמת מקסימים ועושים את העבודה ב110% כל הכבוד לכם

danar14

New member
../images/Emo140.gifגם אני../images/Emo140.gif

חייב לומר שברגע שהצטרפתי לפורום הזה, ישר התאהבתי!
ומה זה ניהיה לי כיף פה! (טוב, במיוחד שאני כבר מכיר בערך את אורעד ורועי...) הקיצר, מה שאני בא בעצם לומר, זה שהפורום הזה RULZ!!!

mayushaa

New member
אויי,גם אני :)

אמנם אני די חדשה.. אבל אני רואה את ההשקעה.. אתם דואגים לעדכן אותנו בכל הקשור לעברי.. תמשיכו להיותת משקעיניםם ותודההההה:)

SRonush

New member
מסכימה מאוד.

זה פשוט אחד הפורום היותר טובים. ובאמת,לא ראיתי הרבה כאלה. כל הכבוד למנהלים, ותודה רבה. אתם מדהימים!

למעלה