כמה מילים טובות.

O f r i s h

New member
כמה מילים טובות.

אז ככה, אני הצטרפתי לכאן לא מזמן בכלל, ליתר דיוק לפני 3 חודשים בערך. שזה ממש כלום, כלום זמן לעומת רובכם. אבל הספקתי להכיר כאן כמה ילדים חמודים ממש. ואני כ"כ שמחה שהכרתי אותם. ואני כ"כ שמחה שהצטרפתי לפורום. כמה ימים אני חושבת אם לכתוב את ההודעה הזאת או לא, אבל אני מרגישה צורך גדול ממש לעשות את זה. את המנהלים שלנו אני כמעט לא מכירה, אבל אני בעצם כן. אני לא מדברת איתם אישית אבל כל הודעה בפורום מספיקה בשביל להכיר אותם. ואני אגיד לכם את האמת, רק, אבל רק מההודעות בפורום אני חושבת שהם באמת אנשים מדהימים ומקסימים ואני בטוחה כ"כ, שלא תבינו כמה, שאף אחד אחר לא יוכל לעשות את העבודה שהם עושים יותר טוב. אני בטוחה ואני יודעת, שהם משקיעים את כל הנשמה שלהם בשביל שהפורום הזה יהיה איכותי שכייף לכתוב בו ולהיות חלק. ולדעתי הם מצליחים ב100%. בעצם, כל ההודעה הזאת זה בשביל להגיד תודה. תודה ענקית, כ"כ ענקית. תודה על הניהול המדהים, על הפורום המושקע, על כל העזרה תמיד, הרצון הטוב, האכפתיות. על הכל. ממש תודה.

matanky1

New member
../images/Emo24.gif תהיי בטוחה!!!

אם כבר פתחו את השרשור הזה...
אז באמת תודה רבה לכם על כל השעות של ההשקעה הענקית !! ועל עצם היותכם מנהלים מושלמים!! [ מתן <---|---> שפה גבוהה ] חחח אז באמת תודה לכם
ותמשיכו לעשות את העבודה בצורה הכי טובה שאתם יכולים כמו שעשיתם עד עכשיו =]

וואו, איזה כיף לשמוע את זה ../images/Emo24.gif,

תודה לך על המילים החמות והתמיכה.

האגוש

New member
אויש, מתוקה :]

תודה רבה רבה
כיף לשמוע.. בכלל, כיף לראות מה שקורה בפורום בזמן האחרון, רק אני מרגישה את השינוי החיובי באווירה?

מסכימה במיליון אחוז!

יש לנו פורום מעולה ומנהלים מעולים! ובאמת שלא ראיתי פורום מגובש וכיפי כל כך כבר הרבה זמן
אני יכולה להגיד, מהכרות אישית שלי עם חלק מהאנשים כאן וגם רק מההודעות, שיש פה פורום של אנשים מדהימים אחד אחד! [וגם יפיופים באופן יוצא דופן, וקצת קשה להתעלם מהפרט הזה
] אז תודה רבה רבה למנהלים, ולאדומים, ולכולם!

Covers girl

New member
מחזקת.../images/Emo9.gif

לא להוסיף עוד שום מילים, כל מילה שאמרת- בסלע. אנשים מדהימים [ויפים, כמו שתמרה אמרה!] ומנהלים מושלמים. יש כאן חתיכת פורום מדהים, וזה ידוע.
תודה, גם ממני. :)

וכמובן שאני מצטרפת../images/Emo3.gif.

אני חייבת לשלושתכם תודה ענקית
ואני מצטרפת פה לכל המילים של האחרים, ומורידה בפניכם את הכובע
,
ים.

מסכימה עם כל מילה!../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

כל הכבוד למנהלים, שעושים עבודה כ"כ קשה בשביל שהפורום יצליח וכולם יהיו מרוצים.. אז תודה ענקית וכיף להיות פה

MaaYanGa

New member
באמת כל הכבוד../images/Emo9.gif

בזכותכם הפורום הוא מה שהוא. אתם אנשים מדהימים ורק תמשיכו לעשות את מה שאתם עושים כי בלעדיכם זה לא אותו דבר.

Tamar38

New member
מצטרפת

תודה ענקית לכם, באמת. אתם מנהלים מדהימים ומשקיעים פה המון ובאמת מגיע לכם המון המון המון תודה ♥

Naych

New member
וואוו... באמת כיף לשמוע..

אם אתם נהנים, ואוהבים את המקום הזה, זה שווה את כל ההשקעה שלנו.. המון תודה על המחמאות וההארות... באמת מעלה חיוך גדול! מי שמשקיע בפורום, משתלם לו!
אגב.. אני מצטער שאני לא כאן לאחרונה
יש לי ביום רביעי הקרוב בגרות בתאטרון ואני כל הזמן בחזרות... אז אני אולי לא כותב הרבה לאחרונה אבל אני כל הזמן קורא!
שיהיה לכולם חג שמח והמשך גלישה נעימה בפורום עברי לידר!

inbar510

New member
../images/Emo80.gif בהצלחה....

בהצלחה בבגרות.... וגם אני מצטרפת לכל ההודעות ששרשרו פה...! (למרות שאני לא ממש כותבת פה- אני רק קוראת...)

Nusy L I

New member
מצטרפת!!../images/Emo98.gif

לא רק המנהלים. בחיי שאני לא כותבת פה הרבה אבל רק מלראות איזה אנשים נחמדים יש בפורום עושה הרגשה טובה :]

למעלה