כמה מילים טובות

ReefDiver

New member
כמה מילים טובות

שכרנו מיכלים הסופ"ש במרינה, והצלילה האחרונה הזכירה לי שהאינפלייטור שלי מתקמצן על האויר, אלא אם מצמידים את הצינור כשלוחצים על הכפתור האדום

במהלך ההזדכות ניכנסתי לחנות של מרינה לקנות צינור חדש, אבל נגמר. אז הלכתי לסופר במנטה וקניתי ממנו.
כשחזרנו למרינה לאסוף את הציוד, ביקשתי מפתח להחליף את הצינור ולבדוק על מיכל לפני שאני עוזב את אילת.
הטכנאי הנחמד שאינני יודע את שמו הציע לעזור, ואז סיפרתי לו על הבעיה. הוא הסביר לי שבסה"כ צריך להחליף ונטיל, ועשה זאת בזריזות בלי לדרוש תשלום.
אז תודה רבה לטכנאי של מרינה. לבושתי לא שאלתי לשמו, אבל מגיע לו פירגון על השירות והיחס.

בנוסף, ראוי לציון גם סופר שללא היסוס קיבל את הצינור בחזרה. תודה רבה גם לך

last but not least, תודה לכנרת שבהתראה של מספר שעות אירחה אותנו בלבביות כהרגלה. וכמובן לכל מי שביטל את נסיעתו עקב שטפונות לכאורה ופינה לנו חדר אצלה, ו
לכל שאר המבטלים שאיפשרו לנו לצלול כזוג יחיד בכל מקום שבחרנו. בהזדמנות זאת הריני מזים את השמועות המופרכות על תנאי הצלילה והדרך.

e zi

New member
אכן סופר הוגן מעל למצופה. בעבר,

איזה בוקר, קניתי את הסט וסתים הראשון שלי: פוסיידון סייקלון, והייתי מאוד מרוצה ממנו (למרות שעוד לא הספקתי לצלול איתו) ...עד הצהריים, שהלכתי למדוזה למצוא שם צולל טכני, שיוכל להגיד לי משהו על הרכש. הראשון שנתקלתי בו היה רומן לובובסקי (שהיה אחרי שנה-שנתיים המדריך שלי בקורס טכני ראשון) שאמר שהוסתים מעולים, אבל עדיף דגם ה- Xסטרים. כי במצבי קיצוניים הסייקלון לא ממש מספיק. חזרתי במהירות לסופר, והחלפתי ל-Xסטרים. שאלתי "טובים לנייטרוקס?" ונאמר לי שהם טובים לנייטרוקס "עד 40%". האמנתי אך היה לי ספק בכך. חזרתי הבייתה לצפון, ושלחתי מייל לפוסיידון. פוסיידון השיבו לי מפורשות שלא "עד 40%" ולא נעליים. ושאני צריך להחליף ל-Xסטרים דיוריישן (נקי לחמצן). טוב, טלפון לסופר + המייל תשובה מפוסיידון, וסופר מוכן להחליף לי את הוסתים שוב. אלה, שאין אותם במלאי וצריך להזמין - בנתיים ה- Xסטרים "אוויר" נשארו אצלי ואחרי חודשים-שלוש הגיעו ה- Xסטרים דיוריישן, והוחלפו - אפילו ללא תוספת מחיר.

---
to make a long story short: המסקנות שלי מכל הסיפור: (1) שאני מעדיף לקנות במקום שלא תוקע אותי עם החלטה לא-מושכלת. (2) שהחלטה על קניית ציוד צריכה להיות מושכלת: שאני לא קונה ציוד בחנות לפני שהבנתי טוב-טוב מה אני מחפש עוד לפני שיצאתי מהבית, ורק בשלב האחרון - אני מגיע לחנות כדי לקחת בדיוק את הדבר המדוייק. - (3) לאחר הרכישה הראשונה, קניתי אצל סופר עוד 2 סטים של וסתים Xסטרים דיוריישן. וכמעט כל ציוד הצלילה שלי נרכש אצלו (כולל כל הציוד שמקורו בדוגית). מעולם לא נתקלתי בבעייה שלא באה על פתרונה בצורה יוצאת מהכלל ולשביעות רצוני המלאה (כולל ברמת המחיר, ביחס למקומות אחרים).

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
22 בעומק עדכני להיום.

על פי אווטק.

על פי סונטו זה מן הסתם במעלה פחות.

למעלה