כמה מילות פרידה

נאזם

New member
כמה מילות פרידה

מחר יום ב' 25/6 יהיה היום האחרון שתשודר התוכנית "אילתורים" . מן הסתם גם היום האחרון שלי ברדיו. זו הזדמנות לומר כמה מילות תודה לאנשים שליוו את התוכנית בשלוש השנים האחרונות. לדניאל שמיל שהביא אותי לאולפן בפעם הראשונה,לשי פרידמן (שאני לא יודע איפה הוא היום..) ,שון, אלון וכמובן הצוות הכי טוב שהיה בשנה האחרונה -עמרי הגדול,דודו הענק ,רעות וכמובן מוטי. אני נהניתי השנה במיוחד . נהניתי לשדר ג'אז -כי זה מה שאני יודע,ואני מקווה שהמעטים שהאזינו איכשהו נהנו גם . אז תודה לכולם ובהצלחה בהמשך . נתראה רק בשמחות עופר(נאזם )צמח

היית ענק עופר

וכמובן עודך. חבל חבל חבל שאתה עוזב. נתגעגע אליך ונוכל כנראה לתפוס אותך רק בקפיטרייה במנהלה... אכן אתה יודע לשדר ג'אז, אף אחד לא יוכל לקחת את זה ממך. מה עם איזו תכנית יחד עם ההוא מכל השלום ברשת ב' או משהו כזה? נהנתי ממש להקשיב לתוכניות, כשיצא לי לקחת פסק זמן ולהאזין למוסיקה שברגעים מסויימים בחיים התקרבתי אליה ורוב הזמן נראית כמו עולם מלא ושלם של שמות ותקופות... ואף פעם לא הבנתי איך אתה מצליח להגיע לכל החומרים האלה, כל כך הרבה דברים מיוחדים וגם אפילו מופרעים לפעמים, דבר שאני תמיד מעריך. נתגעגע אליך עופר. תודה רבה על ההשקעה ועל האיכפתיות. נתראה באמת בשמחות. דודו.

G4rfi3ld

New member
יפה אמרת דודו...

למדתי ממך המון עופר, קשה לי להאמין שמישהו מסוגל להיכנס לנעליים שלך ולכן בעצם אין סיבה לחפש ושווה להמשיך להאמין שתחזור אלינו ביום שבו היכולות שלך יתוגמלו כהלכה (מכל הבחינות).

למעלה