שרי אמרה שאף מילה היא לא פלצנית
אז אומר את דעתי ! ------------------- כפי שאני רואה את הדברים השילטונות שלנו פשוט מחמיצים את הדרך הנכונה למגר את הטרור הזה של רצח גברים את נשותיהם ! שמעתי השבוע איזה חבר כנסת ממיפלגת העבודה זועק שצריך להרתיע בעונשים חמורים...רוצחים פוטנציליים. זה בסדר, זה נכון...אבל איזה רוצח שנמצא במצב של עמוק ישב, יעצור.... יחשוב קצת ויגיד לעצמו.. " אממממ כדאי..או לא כדאי...אקבל 18 שנים ולא 50 שנים בכלא" איזה רוצח? אף רוצח ! יש רק דרך אחת לטפל בבעיה הקשה הזאת של רצח נשים על ידי בעלים מטורפים וחלשי אופי ואנושיות ! והדרך היא טיפול מונע מוקדם. בדיוק כמו בטרור ( הרי זה גם טרור ) אני לא איש ביטחון ולא איזה אסטרטג מודיעיני מומחה. אבל רק בטיפול ומעקב שוטף ועיין בוחנת על משפחות שכבר היו בהן בהסטוריה בעיות אלימות במישפחה יכול למגר את התופעה המטורפת הזאת. השבוע בחיפה , ביום ראשון האחרון כוחות הביטחון סגרו את כל העיר בגלל מידע על מחבל מתאבד שהגיע לעיר ! הוא נתפס בסופו של דבר בבית מלון בעיר. אתמול בערב דיבר בטלביזיה הקצין הבכיר באיזור המגורים של המשפחה שנפגעה אתמול ברצח הנתעב הזה בחדרה... אני מצטט מה הוא אמר מילה למילה - " התלונה האחרונה של האשה כנגד בעלה היתה בשנת 94 כך שלא היה לנו שום סימן למה שקרה היום " ועל זה אני מדבר בדיוק כשאני אומר טיפול ומיגור מוקדם כמו בכל טרור אחר! כמו שהקימו משטרת תנועה ! אולי הגיע הזמן להקים משטרה לטיפול באלימות במשפחה ואלימות בין בני נוער . שאחד כזה...כמו זה שרצח אתמול בדם קר לא יהנה מזה שמשנת 94 אישתו לא התלוננה נגדו במשטרה ( לא התלוננה מרוב פחד בטח ) שאחד כזה יהיה במעקב שוטף כולל ביקורים של שוטרים בביתו מדיי פעם. ואפילו ביקור קבוע בתחנת המשטרה לתחקור תקופתי. ואם זה יציל אישה אחת ! אחת ! זה כבר שווה הכל ! השנה נרצחו 18 נשים בידיי בעלייהן, 8 1 נ ש י ם אבל ברור, ברור שאת ממשלת ישראל זה פחות מטריד מהחשיבות שאדונים כמו דני נווה או רענן כהן ישבו על מישרות רייקות מתוכן של שרים ללא תיק בשביל לשמור על ה"גועליציה" וישרפו מליונים שיכלו לעזור ב - 1001 בעיות שיש לנו במדינת קשת יום הזאת ! אז טיפול מונע נותנים לפני שהחולה מת !!! ---------------------------------------- אפרוח עצוב !