...כמה מהצילומים שלי !!!.... אני אתחיל מצילומי סטודיו !!!
M My Shepherd New member 13/11/07 #14 ../images/Emo23.gifזו מיוחדת..רומנטית.. מתאימה לערב חורפי, לבילוי רומנטי !!
S salt of earth New member 14/11/07 #24 מהממת ../images/Emo99.gif זה בקלות יכול לשמש כפרסומת ליין, פשוט תמונה רומנטית עם הרבה אהבה זאת התמונה שאני הכי אהבתי.
מהממת ../images/Emo99.gif זה בקלות יכול לשמש כפרסומת ליין, פשוט תמונה רומנטית עם הרבה אהבה זאת התמונה שאני הכי אהבתי.
M My Shepherd New member 13/11/07 #15 ../images/Emo23.gifזו תמונה יותר צעירה.. שובבה..קייצית..לערב... |Fן|
S salt of earth New member 14/11/07 #25 השילוב של הצבעים מאוד מתאים תמונה נוצצת כזאת עם הרבה אופטימיות
M My Shepherd New member 13/11/07 #16 ../images/Emo23.gifזו תמונה של בקבוק שמתחתיו נעל?או שנדמה לי זו תמונה אפרורית... סתוית..של אובדן..והתנתקות.. ואני אומרת מה כל תמונה לכאורה אומרת לי ואיזה תחושה היא מעבירה בי.. בלי שאגיד שוב כמובן שאני חושבת שהתמונות מדהימות
../images/Emo23.gifזו תמונה של בקבוק שמתחתיו נעל?או שנדמה לי זו תמונה אפרורית... סתוית..של אובדן..והתנתקות.. ואני אומרת מה כל תמונה לכאורה אומרת לי ואיזה תחושה היא מעבירה בי.. בלי שאגיד שוב כמובן שאני חושבת שהתמונות מדהימות
N nOway1 New member 12/11/07 #8 ../images/Emo187.gif תמונה מס' 7 כל הזכויות שמורות אלייייייייייייייייייייייייייי.... ג'ורג'
M My Shepherd New member 13/11/07 #19 ../images/Emo23.gif../images/Emo132.gifמעבר למשקפת../images/Emo9.gif..מקורי../images/Emo45.gif