כמה לקחת - המשך...

bnayal

New member
../images/Emo41.gif

כמה אתה לוקח לשעה? נגיד X. X * מספר השעות שעבדת = כמה שאת צריכה לבקש. זאת הדרך הכי טובה לדעתי, ככה אני עובד.

אבל...

אני לא רוצה לקחת פר שעה. השאלה שלי היא כמה לקחת על המערכת עצמה?\ (גלריית תמונות, ברמה די טובה.) תודה מראש

bnayal

New member
נווו.....

כמה תקחי לשעה? תחשבי, כמה את לוקחת לשעה, כפול כמה שעבדת על העבודה = המחיר הסופי. "גלריית תמונות" זה מושג גדול מדי...

הקטע הוא......

שאני צריך להודיע מראש כמה אני לוקח. ואני פשוט רוצה לדעת פשוטו כמשמעו. תגיד לי +, -. אני לא צריך סכום מדויק, בערך... תודה מראש, וסליחה על ההתקרצצות...

koler

New member
אני הייתי לוקח בסביבות

ה-200-500 שקלים הייתי אומר לך ביותר מדויק עם הייתה מצין את האפשרויות שיהיו קלולות במערכת...

bnayal

New member
כלולות* ../images/Emo8.gif

אתה כבר עובד בPHP? (אם מותר לי לשאול...?)

koler

New member
שלום לך bnayal וכמובן שמותר לך../images/Emo8.gif

עובד וכעת אני בונה מערכת תוכנות.. אני ישלח לך ליראות בפרטי שאני יגמור ודרך אגב אני לא מציע לך לעשות מחירים כאלה מופרזים! 2000$ ?!? אם תציע לו מחירים כאלה הוא בכלל לא יתעסק איתך אבל כפי שנאמר זה נושא רחב.. ולדעתי(האישית זה עינין של דעה) תגיע עד 1500 שקלים במקסימום...

bnayal

New member
../images/Emo41.gif

א.) מה זאת מערכת תוכנות?
ב.) אני קיבלתי עבודה גדולה, לבנות מערכת כלשהיא בPHP וMySQL. אני לוקח לו 5250ש"ח, חישבתי את זה כמו החישוב שעשיתי לאיש פה למעלה, כמה שאני רוצה לקחת לשעה * כמה שעות שלוקח לי לבנות את המערכת = התשלום. אחרי שהתעמקתי קצת בזה הבנתי שלקחתי סכום לשעה נמוך מאוד... אבל אחרת הוא לא היה מקבל אותי לעבודה
, העיקר שאני מקבל את כל הכסף שמגיע לי...

koler

New member
אתה ממש מקצועי!

יפה יפה הרבה כסף.. היתכוונתי למערכת הורדות (הניסוח שלי קצת חרא) אתה תבין שאני ישלח לך לינק...:)

nezek2003

New member
אולי לא הבנת...

כתבתי שם תלוי מי נגד מי... מכיוון שאין מספיק אינפורמציה על הפרוייקט קשה להעריך אותו.... לכל אחד יש את הסגנון שלו שמוביל ליתרונות וחסרונות בעבודה הסופית.... *אחלתי לחייל בהצלחה בהמשך דרכו

nezek2003

New member
תחפש LINPHA

להסתכל על זה ב SF בכל מקרה כפי שנאמר גלרית תמונות זה מושג רחב מאוד ויכול להגיע עד 2000$ הכל תלוי מי נגד מי...

למעלה