כמה כרטיסים נמכרו עד כה?

Confessions

New member
לא מסכים איתכם

עם כל הכבוד לדפש מוד הם לעולם לא יוכלו לתת הופעה כמו של מדונה

magshimot

New member
היופי הוא...

בעיני המתבונן ויש מספיק עיניים שיגידו שדפש לא נופלים ממני דפש מוד זו חיית הופעות לא הכדור מראות הרקדנים והזיקוקים או המסך האלק' 100 מ"ר ש U2 מעמידים מאחריהם על הבמה, לא כל אלו בהכרח יקטפו את כל התארים. למרות שריספקט, מה שדפש עושה על הבמה אתה מרגיש בבטן וזה מקפל אותך יותר מכל אפקט ואומן אחר... לא רק מדונה.

steelwater

New member
הי...

אני הרבה יותר בעד ההופעה שפשוט הלהקה עומדת על הבמה ומנגנת. אני ממש לא רוצה הופעה עם רקדנים. זה נראה לי לא קשור. לההקה שמצליחה פשוט לעמוד על הבמה ולשבות קהל של 70,000 מעריצים כשהסולן שר ושהלהקה מנגנת, זה הרבה יותר מדהים מאשר מישהי שרוקדת ריקודים אירוטים עם רקדנים כמעט ערומים. ובקשר ל-U2, אני ממש לא חושבת ככה. U2 אף פעם לא ניסו להתסתתר מאחורי הלימוני ענק שלהם, המכוניות התלויות והמסכים הענקיים. אוקי, הסיבוב של Pop mart היה הזוי אבל גם בו וגם ב-Zoo tv U2 ניסו להגיד משהו. ב-Zoo tv הם במדברים על עולם המדיה וב-Pop mart על תרבות הצריכה. ומעבר לכל הדברים האלו וגם בעזרתם הם נתנו הופעה מדהימה. ועובדה שבסיבוב הזה וזה שהיה לפניו וגם בסיבובים שהיו לפני Zoo tv U2 נתנו הופעות מדהימות בפשטות של 4 חבר'ה שמנגנים על הבמה.

זהר25

New member
בקשר ליו2-

וזה בתור מישהי שאוהבת אותם כבר מעל עשור היתכוונתי לסיבוב הופעות האחרון שלהם ,אבל אני בכלל חושבת שיו2 זה לא מה שהיה פעם והיתכוונתי יותר לכריזמה כול הזמן דיברו על כמה כריזמה יש לבונו לדעתי אין לו בכלל וזה אחד הדברים שמבדילים את דפש מוד מישאר הלהקות כי לדייב גאהן יש כריזמה מטורפת יותר לזה היתכוונתי וגם כי להופעות שלהם יש אווירה נורא אישית.יש לי המון כבוד ואהבה למדונה וu2,אבל אין דפש מוד באמת הכי טובים בהופעות חיות.

Almost me

New member
כמי שראתה גם וגם

את דפש מוד ראיתי בברצלונה בחודש שעבר והם בהחלט נותנים את נשמתם, בקושי אפשר לנשום בין שיר לשיר ואת ההפסקות של דייב ממלא מרטין. מדונה נותנת "שואו" ברמת "שואו" לטעמי יש שם הרבה פחות נשמה, אז אולי אני לא ממש אובייקטיבית אבל לטעמי האישי בהופעה של דפש מוד יש הרבה יותר היה מישהו שאמר פה בפורום לא מזמן שהחיים מתחלקים לשלוש לפני ההופעה, בהופעה ובציפייה להופעה הבאה..... והציפייה מורטת עצבים (במיוחד עם הפרסומת של פלאפון)

magshimot

New member
../images/Emo45.gifהפרסוממממת אחחחח

כמה שניות של אושר עילאי זה שווה כל מה שיש לפני ואחרי הפרסומות שוקי וייס היה צריך לפרסם את המופע הרבה יותר בגדול למרות שדפש היא הלהקה האחרונה שצריכה פרסום אבל אין מופע שקצת פרסומות לא ירימו באמת צריכים למכור עוד כרטיסים חופשי

זהר25

New member
חייבת להגיב....

בתור מישהי שהייתה בהופעת של יו2 והצ'ילי פפרז וrem ומדונה אני חייבת לומר שדפש מוד נימצאים בליגה אחרת לגמרי ואני מסוגלת להיות אובייקטיבית כי אלו אומנים שאני אוהבת ,יו2 זה כבר לא מה שהיה פעם ובונו נורא מיתקשה בהופעות חיות והקול שלו זה לא מה שהיה פעם למרות שהם קיבלו ביקורות מעולות על סיבוב ההופעות האחרון שלהם אני לא אהבתי וזה כולל את מדונה כן היא פרפורמרית ענקית ,היא ניחנקת בין השירים והיא נותנת שואו נוצץ, אצל דפש מוד זה באמת נורא אישי ואין הם מעולים בהופעות חיות.

magshimot

New member
ואני חייבת לך עודף

אישי זאת המילה וזאת ההופעה ששווה כל מחיר ככה ההופעה מגשימה את עצמה כשהקהל לוקח אותה אישית

למעלה