כמה כמה?

לא צריך ללכת עד מצנע..

אפילו נתניהו הסתייג מלחזור לליכוד- אין אף חבר כנסת (בגלל שריד שהתפטר) שפועל בשביל העם- כולם פועלים בשביל עצמם, והליכוד מעודד את האלימות (אני לא צריך להזכיר לך את ההתלהמויות שהיו לפני רצח רבין) וכל השחיטויות שנתגלו שם רק מצדיקות את העובדות האלה!

iditbs

New member
נאמר שאתה צודק

(ונתעלם מהעובדה שמצנע, למשל, חשוד במתן שוחד לקבלנים חיפאים) אבל לא הגיע הזמן להיות חכם? זאת עדיין הזדמנות חד פעמית, בעיני, לממשלה חזקה שתפריד את הדת מהמדינה, תחוקק חוקה ותעשה באמת לטובת הרוב. הרי בסופו של דבר לליכוד ולעבודה יש יותר משותף מאשר שונה. אני מקוה שכל אחד מהמושחטים "ישפט" לפי מעשיו בכנסת שתבוא בתקוה שהליכוד יתקן את התקנון המעוות שלו.

yosense

New member
בכל אשמים השדים..

השד הראשון שעולה בדעתי..הוא הרעיון שיש לבטל את המחתרות. זה מה שהעיר את השד המטריאליסטי. השד השני היה אף הוא של ב.ג. - לקחת תשלומים ופיצויים על השואה , בגלל שאחרת המדינה לא היתה מתגברת על הצנע. זהו השד של הכסף קונה הכל. השד שאחריו.היה ללכת עם הצרפתים והאנגלים על תעלה סואץ במבצע קדש, השד של הקולוניאליזם - ארץ ישראל השלמה, סיבוב ראשון. השד הבא אחריו, לפי זכרוני הלא מסונכרן היה השד העדתי והשד הגזעני..אותו שד השאיר את ערביי ישראל במשטר אפרטהייד. אחריהם בא השד אל ההחזקה בשטחים..קו ברלב..השד של הכיבוש גולדה עוד הצליחה לדחוף את כל השדים לסיר אחד.. אבל אז בא השד של האצבע המאשימה..מאשימה בלי לעזור..וזה עשה כבר הימין. השד של הפלסטינים הם עמלק/פלישתים הוסיפו כבר המומחים לשדים - הדתיים. עכשיו יש לנו גם את שד ההצלה ששמו הגאולה. ומסתבר שכל השדים היו רוצים להמליך עליהם שד בכיר. הערה. מותר גם לצחוק מהסרקאזם)

Taliy

New member
סליחה?!

אין לי מושג איפה אתה חי, אבל השד הזה שצץ לו מידי פעם לא משתייך לאף זהות פוליטית. ולראיה המשורר ה"דגול" ח"ח, שממש בא לי להקיא מלחשוב עליו. אין שום קשר לימין או שמאל המצב בקנטים ממילא ויהיה עד שתהיה צמיחה שוב בהיי-טק שתגרור אחריה את העסקים שתלויים בה. ודווקא בשדרות אותה עיירת פיתוח לדוגמא שמועלית על נס כל פעם שיש בחירות, דווקא בה פתחו בשנתיים האחרונות מרכז היי-טק שדווקא מתחיל לשגשג, כי ההטבות שנתנו שם מושכים אנשי עסקים וחברות גדולות כמו אמדוקס, וזה דווקא לא רע, כי משלוחי הפיצה פסטה פאלפל גדלו, מנקים מנקות, מתכנתים מוסבים , טכנאים, הנדסאים מצאו עבודה ....

Ayelet CA

New member
תוצאות מכל הערוצים

http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=342138&path=22 http://rotter.net/forum/scoop/6852.shtml

Ayelet CA

New member
ערוץ1 השתמש בקלפיות מדגם

ערוץ 10 עשה סקר טלפוני. אני נוטה לראות את התוצאות של ערוץ 1 כיותר מדוייקות. קישור:

DJNYC

New member
כמה עלה ירוק? ../images/Emo145.gif

נכנסו? כן? לא? אפשר לגלגל ולהדליק כבר?

ננסנס

New member
כל התוצאות במרוכז !

תוצאות מדגמי הטלוויזיה ערוץ 1 2 10 הליכוד 36 32 34 העבודה 18 19 17 שינוי 14 17 17 ש"ס 13 9 10 האיחוד הלאומי 8 10 7 מרצ 5 7 8 מפדל 5 5 5 יהדות התורה 5 5 4 חד"ש-תע"ל 4 4 4 עם אחד 3 3 3 ישראל בעלייה 3 3 3 בל"ד 3 3 רע"מ 3 3 2 חרות 0-2 2 עלה ירוק 0-2

למעלה