כמה כמה

YarivEi

New member
כמה כמה

אז בעקבות מה שכתבתם, כמה בערך הייתם חושבים שצריך כדי להסתדר בלונדון? אני רווק, בן 32, אני לא מתכוון לגור בארמון באקינגהם אבל גם לא בחור נידח מידי, ולא בתנאים איומים. מחיה ומגורים במקום סביר, משהו בגולדרס גרין או איפה שגרים ישראלים. כמה כסף הייתם מביאים אתכם מהארץ כדי לעבור את התקופה עד שמוצאים עבודה? תקופה שאני מבין ממכם יכולה לקחת משהו בין 3-6 חודשים בואו נדבר על משהו יותר לכיוון השלושה. (אגב אין טעם להגיד תנסה לא בלונדון למי שסגור על לונדון, אולי זו טעות מצידי אבל אני מתכוון לחפש עבודה ולגור רק בלונדון, ונקווה לטוב :)

זו שאלה קשה, גם אנחנו מתחבטים בה.

מישהו העריך לנו את זה כ-100,000 ש"ח לפחות לתקופה של חצי שנה, לזוג בדירה. אני לא יודעת כה זה ריאלי.

almo81

New member
מחירים בלונדון

מתלבט גם כן - גם כן בתהליכי מעבר... בתור התחלה: העלות הגדולה שלך היא דיור תסתכל ב-www.rightmove.co.uk - ייתן לך תחושה כמה יעלה בית באיזורים שאתה רוצה. כל השאר, להערכתי, יהיה דומה למה שעולה בארץ . אתה יכול להסתכל גם באתר הבא: http://www.numbeo.com/cost-of-living/city_result.jsp?country=United+Kingdom&city=London&displayCurrency=ILS (המחירים בשקלים, ד"א).

TrigATUSA

New member
בוא נגיד

חדר בדירה עם שותפים + חשבונות: 700 לחודש אוכל ותחבורה מינימלים: 600 פאונד בלתמים 200 פאונד הגענו ל 1500 פאונד לחודש, תכפיל ב 6 חודשים

YarivEi

New member
כן גם שמעתי שבסביבות 1.5-2K

זה לגבי גולדרס גרין? כדי לגור בגולדרס גרין? יש זהב בגולדרס?.. :)

TrigATUSA

New member
גולדרס לטעמי שכונה מעופשת ולא נעימה

אבל מה אני מבין, מעולם לא הצלחתי לרדת סוף דעתם של אנשים שנוסעים לחו"ל רק כדי להסתופף עם עוד ישראלים

YarivEi

New member
יש משהו בעניין ההסתופפות

נותן איזה תחושת בטחון נראה לי. אם לא שם איפה הייתם ממליצים?

nir2422

New member
אם הסתופפות בחברת ערסים שבארץ היית מתרחק מהם

נותנת לך תחושת בטחון, אז כן, אתה תרגיש בטוח מאוד בגולדרס גרין

Osy2

New member
אם אתה לבדך

אתה יכול לשכור עם שותפים. המחייה יותר זולה מלזוג. יש את האתר הזה תחפש שם מחירים של דירות. גם אני לא הייתי הולכת לגולדס. אבל זה עניין של העדפה. אנחנו משפחה גדולה אז קשה לי להעריך על עלויות של אדם אחד.

YarivEi

New member
אז איפה כן?

טראג'יק 100K נשמע לי די הרבה, נראה לי שאפשר גם בקצת פחות. איפה אתם חושבים לגור? חשבתי שכל הערסים בניו יורק ומיאמי, לא נראה לי שלונדון ממש כוס התה שלהם

בקר12

New member
הגזימו קצת החברה

גולדרס גרין, הנדון, מיל היל אפילו אדג'וור בסדר גמור. אני באמת לא חושב שהישראלים יהיו הבעיה באף מקום שתגור. גם הכמות של הישראלים ביחס לאוכלוסיה הכללית, אפילו בשכונות אלה הינו נמוך. אפשר לחשוב שלגור ליד אנגלים טהורי הגזע שחוזרים מהפאב זה שיא העידון. ממילא מרבית לונדון הן שכונות שלפחות חצי מהם זרים וזה דווקא נוח שאפשר להתחבר עם ישראלים לפחות בשלבים הראשונים של ההסתגלות. אח"כ תוכל לשבת עם האנגלים בפאב ולשחק סנוקר אם זה ההעדפה שלך

pumking

New member
אתה יכול למצוא בגולדרס חדר סטודיו

לאדם יחיד,לאו דווקא עם שותפים,במחירים של 150-200 פאונד לשבוע,כולל חשבונות (אולי חוץ מחשמל). צריך כל הזמן להסתכל באתר שרשמו לך למעלה,מעלים שם הודעות כל הזמן ובאמת לא קשה למצוא חדר סטודיו במחירים האלה בשכונה זו או למשל בהנדון או פינצ'לי שלטעמי גם אחלה מקום לגור. אני אישית גרתי בגבול שבין הנדון לגולדרס גרין,ואת גולדרס אהבתי הרבה יותר ככה שלדעתי זאת אחלה שכונה עם הרבה מקומות של פלאפל ושווארמה,מאפיות ישראליות ובתור התחלה זה נחמד לגור בסביבה יהודית/ישראלית.

YarivEi

New member
תודה פמפקין תגובה מעולה, אני אכן לא מחפש

אני לא מחפש עם שותפים, איזה דירת חדר תספיק להתחלה. נבדוק את האתר הזה. כל מקרה אני אשכור קרוב לאיפה שאני אעבוד אז שלב ראשון יהיה למצוא עבודה בלונדון. שמעתי שהרבה עובר שם דרך חברות כוח אדם כאלה. לא יודע אם יש כאלה של ישראלים..

eyshap

New member
להיות רווק בלונדון

אני הגעתי לפני כמה שנים לללונדון בתור רווק (עכשיו אני עדיין בלונדון, אבל כבר לא רווק...) אני חושב שאם אתה כבר מגיע לעיר הזאת בתור רווק כדאי למצות אותה טיפה יותר... אם הייתי היום במצב שלך הייתי מחפש שכונה קצת יותר אנרגטית מגולדרס. אם אתה בורגני בנפשך אני מניח שווסט המפסטד היא השכונה המתאימה לך, אם אתה יותר בקטע הקריאטיבי אלטרנטיבי מזרח לונדון (איזור האקני) מציעה אנרגיות שאין במערב. עוד נושא שיחה שהיה לי עם אישתי בקשר לדיור בלונדון, הוא שחבל שמעולם לא יצא לנו לגור בדירה עם נוף לנהר (איפשהו בדרום... נניח קנדה ווטר או ברמונדזי...) מהרגע שאתה מתחתן ומתחיל משפחה רוב האנשים בוחרים את מקום המגורים שלהם לפי גנים ובתי ספר.... אבל רווקים יכולים להיות גמישים יותר

גוזליה

New member
../images/Emo45.gif יפה אמרת

אין לי משהו מוטמע נגד גולדרס גרין, אבל לדעתי היא סתם שכונה לא יפה ודי משעממת. ואני מסכימה עקרונית עם הקונספט שאפשר להקל על ה"נחיתה" בזה שיש סביבך ישראלים- אבל גם אותם אתה הרי לא מכיר מראש. ובתור בחור צעיר ורווק- אין לך יותר מדי מגבלות של לצאת פה לצאת שם. תתחיל לחפש דרך הפייסבוק קבוצות של ישראליים בלונדון אם זה כזה חשוב לך, ותצא גם מהבית ותתיידד עם מקומיים. בהצלחה!

למעלה