כמה כללי נהיגה.

Moo Moo

New member
אולי תפסיקו להציף את הפורום. ../images/Emo26.gif

בזמן שהמנהלים ישנים

bendoe

New member
באמת הרבה זמן לא תארת לנו איך

היתה היתה הנסיעה מפ"ת לכל מקום שהוא... וכמה מצלמות פיספסו אותך כי נסעת מעל המותר עם המוג'יבה שלך. ואיך שהחלפת כבר 3 מנועים. תעשה לי טובה ילד...לך לישון...

שאף אחד לא ידאג...

לא תהייה תחרות. אני אוהב את הילד הזה יותר מידי לתת לו ליפול. אבל הרבה דרכים חינוכיות טובות אחרות ללמד אותו (את הילד הסורר) דרך ארץ וכבוד לזקנים שגילם כפול לשלו,(במדויק).

bendoe

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo151.gif../images/Emo47.gif../images/Emo8.gif

באבא...אם זו הדרך שלך "להפסיד בכבוד" אז עשית את זה יפה. "הילד הסורר" גאה
סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם.........חברל'ס.
ניסים עדיין נותן לכל שמוק בראש מבלי להתאמץ,זה הרי ידוע ואין צורך להגיד זאת. אחרי הכול ניסים הוא אגדה בתחום האופנועים!!! ויש לי את מלוא הכבוד לבנאדם הזה. אנחנו סתם אוהבים להדליק אחד את השני. אומנם זה לא הוגן כלפי שירשורים אחרים אבל...סליחו לנו
אבל יש דרך אחת לא לתת לניסים לעקוף אותי! במקום מספר לעשות דבר כזה

doorman

New member
../images/Emo45.gif אחרי שראיתי את ניסים בפעולה

בנדו יצטרך לעבוד קשה מאוד כדי לעקוף אותו...

bendoe

New member
האמת הכוונה היא יותר לשמור על קשר

עין לא יותר מזה

M O R M

New member
הופה בושות?

גם היית מצולם בבושות שהוא היה עושה לך. הבחור יודע לרכב קצת אז תזהר בדבריך. וחוצמיזה ה-
ששייך לליגה אחרת היה שם ואותו אסור למיעצבן בסיבוב.

bendoe

New member
בהקשר ל../images/Emo108.gifאני רחוק משם רחוק

1000 שנות אור...יש עוד הרבההההה זמן עד שהגיע לקשקש של ה
.

M O R M

New member
../images/Emo45.gif מקובל - איני זוכר אבל מתאים לי

איני זוכר מקרה ספציפי ... אבל זה מתאים לסגנון הרכיבה שלי... בדרך כלל בכביש עמוס אני על השוליים הימניים. ולרוב אני גם מעדיף לעקוף מימין. (מההרגל הרע של רכיבה על השוליים הימניים...) אז שוב איני זוכר מקרה ספציפי אולם לפי התאור זה מתאים לי. אקח הערה זו לתשומת ליבי (גם אם לא התכוונת אלי.) נשמע נימוק נכון ומשכנע. נרשם ותוייק.

הכוונה היתה כללית.

אני לא בא חס וחלילה להעיר למשהו ספציפי. ההערות הן כלליות... ולידיעת מי שנהג איתנו היום ,הטעויות היו מעטות אבל היו. השרשור בא בגלל הניסיון שלי בעבר,ואם תרצו מידי פעם סיפור רק תבקשו ולכל מקרה יש סיפור אמיתי מלווה בתאריכים שמות וסוגי אופנוע. אבל העיקר שחזרנו כולנו בשלום.

הבדואי©

New member
הבדואי נזכר (ולא בערגה)...

בשלהי שנות השמונים חבר קרוב של הבדואי נמרח על צלע הר סמוך ל"עניבה" המפורסמת, בדיוק בגלל עקיפה כפולה.. היו ימים.. הבדואי מחזק את ידי המייעץ

לא הבנתי את סעיף 1

הכוונה לעקיפה מימין של של רוכב אחר או של רכבים אחרים? בין הרוכבים זה ברור, לגבי רכבים אחרים זה עלול להתנגש עם סעיף 2.

D the kid

New member
אני מניח שניסים מדבר על רוכבים

אחרים. ברור שיש מצבים שבהם עוקפים רכבים מימין. מה שברור לך ולהרבה כאן, לא כל כך ברור לאחרים ולכן הועלתה ההודאה. הייתי מצטרף להודאה של ניסים וגם מוסיף שכבר ראיתי הרבה מקרים שמתחילים נסיעה אחרי עצירה וכו' ואז כולם מתחילים רגוע ופתאום בא איזה גן חיות אחד ועוקף את כל השיירה באטרף כשהוא קרוב לכולם. גם אם זה נעשה מצד שמאל, הרי הרבה מהרוכבים אוהבים לזגזג קלות אחרי עצירה (נעזוב רגע את נושא היעילות של הזיגזוג) והם בד"כ לא מצפים שמישהו יעקוף אותם בתוך הנתיב ובמהירות כפולה. בקיצור, גם כשעוקפים רוכבים אחרים משמאל, לעשות את זה במקום המתאים ובצורה המתאימה. (מספיק לראות עקיפות במגרשים במהירות נמוכה כדי להבין שיש בעיה עם עקיפות).

למעלה