כמה כללי נהיגה.

כמה כללי נהיגה.

לחברה הנחמדים שהתלוו אלינו בדרך לערד ,בכביש ים המלח ערד ובחזרה הביתה. אני מצרף שני חוקי ברזל,ואשמח אם תרצו להוסיף ואו להעיר הערות. בלי כל קשר נהנתי מאד מהנהיגה והחברה,(ולידיעתכם הסרט יצא לא רע בכלל). 1.חוק של יהרג בל יעבור.לא עוקפים מימין כשנוהגים בשיירה ואו בקבוצה. דבר אשר מחייב את הנוהגים להשתדל ולשמור על הימין שכשמישהו רוצה להאיץ ואו לעקוף ,הוא לא יצטרך לעקוף מימין.(אנחנו לא רוצים לשמור על הימין-בכביש) 2.כשהמוביל עוקף רכב מצד מסויים ,גם אם נראה לך שיש מספיק מקום לעקוף מהצד השני של הרכב ,בחיים לא עושים זאת,כי יש מקרים שהנהג ברכב נבהל ומסובב את ההגה לכיוון הנגדי לצד ששם הוא ראה ואו שמע אופנוע...והתוצאה ברורה. בברכת שבוע טוב לכל חברי הפורום.

גרמי

New member
נראה כל כך ברור מאליו....

מדהים אותי כל פעם מחדש שיש רוכבים (ועוד כאלה שרוכבים ספורטיבי) שאו שלא מבינים את המשמעות הפוטנציאלית של השטות שהם עושים, או שמבינים, אבל זורקים זין על החברים איתם הם רוכבים. חבל.

bendoe

New member
../images/Emo45.gif

ואני חושב שאין לעקוף בכלל. אבל שיהיה... נכון שהייתי חסר לך

bendoe

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

האא....סליחה.... לפני שאני בא ומביא לך מכות בטוסיק. ובכלל תגיד תודה שלא באתי היום והייתי עושה לך בושות בפני חברים שלך.

חבל שלא הגעת הייתי מתעד את נהיגתך.

בסרט וכולם היו רואים איך אתה ... נותן בראש לכולם..... יאאלה תתעורר כבר מהחלום המטופש הזה..

bendoe

New member
אאא....סבא....../images/Emo11.gif

אל תשכח שהגיל עושה את שלו ואתה כבר לא מה שהיית פעם...אבל... אני פה עם דם חדש...מחכה לחמדמדים כמוך שינסו לגרום לגבה שלי לעלות למעלה. ואין לי בעיה חמדמד...תתעד...אחרי זה מה תגיד לחצתי על ה stby במקום ה rec??? ונמחק לך הכול??? לא חבל באבא??? אז מה אם יש לך 1000 סמ"ק...אני עם העגלה שלי ינופף לך בעזרת ישבני המוצק לשלום... תבחר כביש שאתה רוצה ואני שם...חוץ מבית ג'וברין שאולי שם יש לך יתרון קטן עלי. מה שנקרא: ויקום המלפפון ויכה תגנן

ויקום המלפפון להכות את הגנן ..אבל..

בגלל השחצנות הזו....עליך לשלם קנס. ואני ארכיב את המסרטה שלי על הזנב באופנוע ולא בפרונט על מנת שכולם יראו איך אתה הופך להיות יותר ויותר קטן (מאחור) ב"פריים" עד שבסוף לא נראה אותך. אבל אני ארשה לך לשאול את החברה הנחמדים שהיו איתנו היום אם "הזקן" הוא באמת זקן או שעדיין יודע לנהוג..... אבל בשביל ההגינות אני אקשור יד אחת מאחור "בתחרות" שיהייה בה איזה עיניין. אוהב אותך למרות הכל.

bendoe

New member
אבא יקר../images/Emo24.gif

הכח ברוח טובה
בוא נשרה אווירה טובה בפורום ולא של תחרויות. אבל יש לי רעיון...אתה יודע בשביל שנינו. אני ירכיב את המצלמה שלי ואתה שלך. ונראה מי נהיה קטן ומי לא
אבל ברוח ספורטיבית בלבד!!! (רצוי גבית) מחר אני מתיצב אצלכם לאחר המירוץ לשלם ת'קנס השני
אבל שווה כל שקל!!! תודה כבר אמרתי??? אז תודה

../images/Emo45.gif לי אישית היה קשה מאד להזדנב

אחריך (בפעם השלישית שעלינו את ערד) bendoe אתה יודע שאני לא פרייר אבל אין מה לעשות .......

bendoe

New member
בחיים לא מלמלתי אפילו שאתה פריאר.

אבל מי כמוך יודע שכאשר אני נכנס לאטרף לא ניתן לעצור אותי אני נראה בדיוק ככה
בתוך הקסדה!!! אל דאגה...יהיה בסדר

bendoe

New member
../images/Emo12.gifהאם אני שומע נימת זלזול מכיוונך?

מאין |איקון של תפיחה על השכם ויאללה סע סע מה אתה מקשקש שטויות|

הבדואי©

New member
הבדואי מכיר את הפרצוף הזה../images/Emo123.gif

הבדואי זוכר שאחרי הפרצוף הזה מגיעה בד"כ החלקה או היי סייד. הבדואי ממליץ לBENDOE (שכבודו במקומו מונח) להשאיר את הפרצופים האלו למסלול מרוצים או לרכיבה בשטח. ויש עוד דבר אחד שהבדואי זוכר וזוכר טוב. בשלהי שנות השמונים ותחילת התשעים לא היה אחד שהוריד את ה-R נמוך מאותו אחד שאתה קורא עליו תיגר. ניחא אם היה מוריד נמוך, אבל הוריד הכי נמוך ורכב הכי מהר...

D the kid

New member
כבר קיבלנו דיווח שחזרת לתת בגז.

האמת, ישר עלה חיוך. רק אל תשכח לחכות לו עם גרר למטה

למעלה