כמה % יש בלימונצ'לו ? כי כוסית אחת דפקה לי בראש מהר וחזק
ס סער א New member 10/9/04 #2 תלוי איזה לימונצ'לו , אין בזה חוקים אני מוכן להמר שהוא היה בין 25-40% אתה מדבר על לימונצ'לו קנוי או ביתי ?
תלוי איזה לימונצ'לו , אין בזה חוקים אני מוכן להמר שהוא היה בין 25-40% אתה מדבר על לימונצ'לו קנוי או ביתי ?
ס סער א New member 10/9/04 #5 אז זה יכול להיות הכל... אני עשיתי לימונצ'לו של 25% , של 33% ושל 40% זה עניין של מצב רוח וטעם . וככול שהאחוז עולה כך גם המצב רוח !!!
אז זה יכול להיות הכל... אני עשיתי לימונצ'לו של 25% , של 33% ושל 40% זה עניין של מצב רוח וטעם . וככול שהאחוז עולה כך גם המצב רוח !!!
M MidNight Flame New member 11/9/04 #11 ואללה אם תהיה בראשון תקפוץ לבקר... אני אתן לך לטעום לימונצ'לו אותנטי ותראה שהוא לא מר, שורף בקיבה זה כן...
ואללה אם תהיה בראשון תקפוץ לבקר... אני אתן לך לטעום לימונצ'לו אותנטי ותראה שהוא לא מר, שורף בקיבה זה כן...
B beatman Member 11/9/04 #14 לא מרירות כמו של בירה זה היה מאוד חריף אז הרגשתי קצת טעם מר. אגב אחרי כמה כוסיות של זה אתה משתכר ?
M MidNight Flame New member 11/9/04 #15 לא מעז לשתות כמות כזו של... לימונצ'לו כדי להשתכר, יש משקאות מסויימים שאני אוהב לשתות בכמות כזו שיסובבו לי את הראש ולימונצ'לו הוא לא אחד מהם.
לא מעז לשתות כמות כזו של... לימונצ'לו כדי להשתכר, יש משקאות מסויימים שאני אוהב לשתות בכמות כזו שיסובבו לי את הראש ולימונצ'לו הוא לא אחד מהם.
ס סער א New member 11/9/04 #16 לפעמים אנשים שמים גם את החלק... הלבן של הלימון , הספוגי הזה שבין הקליפה הצהובה לפרי עצמו . והיא ממש מרה .
לפעמים אנשים שמים גם את החלק... הלבן של הלימון , הספוגי הזה שבין הקליפה הצהובה לפרי עצמו . והיא ממש מרה .
M MidNight Flame New member 11/9/04 #17 נכון, אבל בלימונצ'לו נורמאלי זה... לא אמור לקרות משמע לימונצ'לו לא אמור להיות מר.
ס סער א New member 11/9/04 #18 ברור , אין ספק שלא אמור להיות מר... אבל יש כאלה שלא מקפידים על הנושא ולכן ניסיתי להסביר למה יכול להיות שהלימונצ'לו תוצרת בית שהוא שתה היה מר .
ברור , אין ספק שלא אמור להיות מר... אבל יש כאלה שלא מקפידים על הנושא ולכן ניסיתי להסביר למה יכול להיות שהלימונצ'לו תוצרת בית שהוא שתה היה מר .