כמה ילדים צריך ?

אמיר.

New member
כמה ילדים צריך ?

נניח שאין בעיות בריאות נגיד שאין ממש בעיה כלכלית (כי תמיד אפשר להסתדר עם עוד כסף...) האם יש מספר ילדים אופטימלי ????

אמיר.

New member
תחזרי אלי ....

נגיד עוד 10 או 15 שנה כשכל הנושא יסתיים ונראה כמה זה יוצא :)

לא מוצאת חן בעיניי ..

המילה ``צריך``. מה זה ``צריך``???? יש כללים?? יש מין ספר כזה של חוקים בנושא?? אני מודיעה לך שאין מספר ילדים אופטימלי.נקודה. להביא ילדים לעולם רק אם מסוגלים לטפל בהם..ולא מבחינה כלכלית אני מתכוונת למרות שגם זה חשוב אלא מבחינה נפשית. כל עוד אתה מסוגל לעמוד בעול הזה, מסוגל לשאת את הנטל.. אז ``תפאדל``... תרגיש חופשי להתפרע בנושא(-; אם אתה לא מסוגל- אף לא אחד. הדבר הכי גרוע בעיני זה להביא ילד לאוויר העולם ולהזניח אותו!, להזניח את הצרכים שלו.. זה פשע. ובנימה אישית אוסיף שאני הייתי רוצה חמישה אבל רק אם יהיה לי כוח.!!! רקדנית (יו``ר האגודה לעידוד הילודה)

אמיר.

New member
ככה את מכירה אותי ?

לא `צריך` השאלה אם יש מספר רצוי .... ברור שאין הכוונה להביא ולהזניח השאלה אם יש מספר כזה ממוצע כזה כאילו שבהם ניתן לטפל בכח ממוצע הכנסה ממוצעת השכלה ממוצעת וכו` וכו`... אני לא מזניח אף אחד !!!! את יודעת היטב....

זה תלוי...

אם אתה צריך למצוא חניה בתל-אביב.... כי מעל ילד שלישי צריך כבר להחליף רכב לגדול יותר.... ליהי (סדרנית חניה)

אמיר.

New member
קונים ואן

לנו יש מיצובשי L300 לא יותר ארוך אבל כמובן מי גר בתל אביב ?? טירוף !!!! בואו להרים חברים.

pomelit

New member
לא כל כך דבילית

רק חסרת מענה מנסיוני כילדה - תפסיק מוקדם ולא מאוחר מידי. למרות שעכשיו נראה שיש לך כוחות בלי סוף, כדי לזכור שגם בעוד עשרים שנה יהיו לך שלושנים ושניים ילדים (לשם ההדגמה), וזה לא שהם גדלים והצרכים שלהם - הפיזיים, החומריים והנפשיים - מתמעטים. זה שבגיל חמישים לך יתחשק קצת חופש, לא ממש יעניין את הבת הקטנה בת השש עשרה שבדיוק לא מתאים לה שההורים שלה יפסיקו לתפקד... (-: טוב - זה באמת עניין אישי. בדרך כלל ילדים יחידים עושים הרבה ילדים, וילדים במשפחות קטנות הולכים על צמצום...

H-) 5 לפחות...

כאמא ל-5 תרשו להאיר קצת את הדרך... למשל, בעניין של אנרגיות ו``כח`` כדי לטפל בהם, אצלנו השיטה היא: חלוקת תפקידים לכולם. וזה הסוד, כי לכל אחד יש דרך לבטא את עצמו במחוייבות המשפחתית. עוד לא נולד הילד שלא יוכל לתרום לעזור ולסייע. רוצים דוגמא? ילדתי בת ה-3 מפנה את הכלים, בכיף! העיקר אינו בכסף או ביכולת להתמודד. צריך המון שמחה, אהבה לילדים וחשיבה שיתופית, כלומר היכן מקומו של כל אחד מהפאזל המשפחתי. אגב, אני גם מוצאת זמן לעסוק בתחום התמחותי, לבלות, לנסוע לנופש תקופתי, להתנדב בקהילה ועוד. העיקר הוא כאן אצלנו בראש... בתקווה שיש בכך איזושהיא תשובה.

אמיר.

New member
עד מאה ועשרים

נשמע יופי גם אצלנו הקטנים עוזרים (כשבא להם) רק בגלל שהם די קרובים בגיל (מס1 בת 7 מס 4 בן 2) הם יצרו כנופיה :) כולם בעד אחד אחד בעד כולם וכוולם נגד ההורים .. סתאאאאאאאאאאם ... אז חמש ??? זו תשובתך ? מאחל לך כמה שתוכלי .... (וגם לעצמי)

למעלה