כמה ייצא לי לשלם ?!!

מצב
הנושא נעול.

yamiyami

New member
כמה ייצא לי לשלם ?!!

כמה ייצא לי לשלם ?!!
שוב שלום, אני מודע מראש ששאלתי הינה אחת הסוגיות שאין להם תשובה צוחלטת , אך בכל זאת אבקש לדעת את הטווח בו אני אמור להמצא מבחינת מזונות ילדים + מדור , וכל השאר... משכורתי הינה 11200 ברוטו , ושל אם ילדי 4500 ילדי בני שנה וחצי וארבע וחצי מה הסכום שיהיה עלי לשלם ? מזונות , מדור , וכו... ניפגשתי עם 2 עורכי דין וכל אחד אומר מספרים אחרים.. :( ברצוני לציין שנישאר לי נטו מהשכר 7200 ש"ח תודה מראש

תשובה

כמה ייצא לי לשלם ?!!
שוב שלום, אני מודע מראש ששאלתי הינה אחת הסוגיות שאין להם תשובה צוחלטת , אך בכל זאת אבקש לדעת את הטווח בו אני אמור להמצא מבחינת מזונות ילדים + מדור , וכל השאר... משכורתי הינה 11200 ברוטו , ושל אם ילדי 4500 ילדי בני שנה וחצי וארבע וחצי מה הסכום שיהיה עלי לשלם ? מזונות , מדור , וכו... ניפגשתי עם 2 עורכי דין וכל אחד אומר מספרים אחרים.. :( ברצוני לציין שנישאר לי נטו מהשכר 7200 ש"ח תודה מראש
תשובה
אב חייב במזונות מינמליים של ילדיו מתחת לגיל 6. מזונות אלה הם כ-1200 ש"ח לחודש לילד פלוס 40% מהוצאות המדור של שניהם. מעבר לסכום הזה 2 ההורים חיבים לממן את יתר צורכי הילד, בשיעור יחסי להכנסותיהם הפנויות. לכן יש חשיבות להוצאות של כל אחד מההורים ולצורכי הילדים כמובן.

מזונות

כמה ייצא לי לשלם ?!!
מזונות
הסכום המינימלי הוא כ- 1200 ש"ח לילד. אם האב יכול לשלם יותר אז יותר על פי יכולתו או ההסכם בין בני הזוג. הפמיניסטיות דאגו שלא יאומץ חוק שוויוני אלא שילכו "כאילו" על פי הדין העברי בו האב חייב לכלכל את ילדיו והאשה? היא לא חייבת כלום. בתי המשפט בכל זאת מתחשבים מעט בהשתכרות האם. אני אומר זאת כדי שתבין שהמשחק מכור וכדאי לך להתפשר על קצת יותר ממה שצודק. במסווה של "טובת הילד" האשה מקבלת סכומים כאילו היא לא חייבת להשתתף בגידול הילדים. להערכתי במקרה שלך הסכום הסביר הוא בערך 2800 - 3000 ש"ח. תנסה להגיע להסכמה על 2600 - 2800. בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה