כמה ידיעות...

נִיסוֹ

New member
כמה ידיעות...

מסודי יבחן בצורה רצינית במשחקים הקרובים שלנו אחרת אוי ואבוי וביום רביעי יש לנו משחק בשעה 17:00 בגביע הטוטו נגד מכבי ת"א באסה של שעה הידיעה מוואן

dios4

New member
הגיע הזמן

הגיע הזמן פשוט לתת למסודי את התחושה שהוא לא הכי טוב ואין לו מקום של קבע בהרכב ושכן מאיימים עליו בלזרוק אותו החוצה . ובמשחק נגד מכבי ת"א אני מקווה שלוי ישלב את הצערים יותר,הרי ביום שני יש משחק קשה נגד כפ"ס,אז לא צריך להרוג ת'שחקנים בשביל משחק גביע טוטו..בלי לזלזל כמובן.

yarivlevi

New member
התאחדות שכונתית ,שחקני הצעירה יעדרו

אחרי זה בוכים בתקשורת שהקבוצות מתיחסות לגביע הטוטו בזלזול אבל להתאחדות אין בעיה לקבוע משחק ביום שכל שחקני הנבחרת הצעירה נעדרים עקב פעילות בנבחרת ,זה אומר שרפאלוב,מליקסון,ארביטמן,אלמדון ומי שעוד שכחתי לא יהיו בסגל שלנו ,לי זה לא ממש משנה אבל איפה פה ההגינות ואיפה הרצון להתייחס לגביע הטוטו כמפעל נורמלי ולא כנטל על הקבוצות ? איצ'ה , אתה כ"כ בושה וחרפה שאני מחפש באקדמיה מילה להגדיר אותך ועדיין לא מצאתי ....

נִיסוֹ

New member
לא חשבתי על זה בכללל

אם זה ככה אתה צודק לחלוטין במיוחד שיומיים לפני (מחר) המשחק נגד מכבי ת"א נשחק את המשחק נגד כ"ס ורוני ירצה לתת להרכב לנוח

Olympic Hero

New member
והמשחק אגב, בכלל יערך באצטדיון ר"ג

יהיה כבר עדיף שיבטלו את המפעל הזה וזהו.

נִיסוֹ

New member
אם הפועל ר"ג שיחקה...

נגד מרמורק באיכסטדיון ר"ג אז יש זכות קיום למפעל הזה !!!

מישו סופר את גביע טוטו?

מפעל זניח...חוץ מבעלי הקבוצות שרוצים קצת כסף מי מתיחס לזה?...תקנו אותי אם אני טועה

למעלה