כמה ידיעות על "האי"

misplaced

New member
*נדחפת*[אם כבר ההודעה בראשי]

נכון, יש לה כסף ויש לה את הזכות. והיא בחרה לממש את הזכות הזו בצורה מאוד מכוערת ולא חינוכית כלפי הילד. היא בהחלט יכלה לבחור לתת לילד שלה קצת ערכים ולהפנות את 100 אלף הדולר האלה למקום בו הם יעזרו למישהו ולא לצורכי פינוק ראוותני וחסר תכלית. אבל לצערנו מעטים הם האנשים שיעשו כך ועוד יותר מעטים העשירים שיעשו כך, וחבל.

Double U

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

ויותר מהעובדה שהפרק מנקר עיניים, למה אנחנו, צופי הסדרה, צריכים לסבול מהמתנה הזאת?

Yarinv

New member
לפי מה שהבנתי

זה לא פרק שנכנס לסדרה (תודה לאל!).

k e r e n m

New member
די לצרות העין והקנאה!!

האישה עשירה וזכותה לבחור במתנה שבחרה אז תפסיקי לבלבל במוח שזה פוגע במישהו - זה לא פוגע באף אחד..תקנאי בשקט

Yarinv

New member
צר לי לאכזב אותך, אני רחוק מלקנא באריסון

מספיק צרות יש לאישה הזו מכדי שאני אקנא בה. צורמת במיוחד הראוותנות הזאת, שהיא צריכה שכולם ידעו מה היא עושה עם הכסף שלה ועם המתנה המפוארת לבן שלה. כפולת עמודים באמצע העיתון הראשי של "ידיעות" עם הפניה מיוחדת בשער העיתון זו ראוותנות לשמה, אי אפשר לתאר את זה אחרת. אני בטוח שאם הגברת כל כך רצתה לקנות מתנה לבן שלה היא יכלה לקנות לו גם אייפון, WII ומיליון מכשירים טכנולוגיים מתקדמים שלא היו מביאים איתם הד תקשורתי, או אפילו אם כל מה שבנה חושק בו זה לפגוש את כוכבי הסדרה אז ליזום כזאת פגישה או סתם לצלם אותם מאחלים לו יומולדת שמח, לא צריך את כל הקישוטים והנצנצים האלו מסביב.

אייני

New member
אתה באמת חושב

שגברת אריסון התקשרה במיוחד לידיעות אחרונות וסיפרה להם על השטות הזאת?XD כאילו, היא הרי יודעת שמבחינת יחסי ציבור זה יעשה לה רק רע, בכל מובן שהוא. יותר סביר שהפקה בסדר גודל שכזה פשוט לא התחמקה מעיני אוהבי הרכילות. ואני אישית לא מבין את הבעיה. כשהיית קטן, לא היית רוצה להופיע באיזו סדרת טלוויזיה? כאילו, יאללה. לילדים תמיד יש חלומות כאלה, קצת הזויים. לא תמיד כולנו רוצים סתם MP3 או משהו כזה. לילד הזה - התמזל מזלו, ואמא שלו יכולה להגשים לו את החלום שלו. עד כדי כך כואב לך הלב על זה? כאילו, תכלס, זאת אחת המדינות היחידות בעולם שכשרואים מישהו נהנה מהכסף שלו מתחילים להתלחש "איזה חוצפן" ו"למה הוא לא תורם", ומה שעלוב - אותם האנשים בד"כ לא תורמים בעצמם (לא יודע לגבי המצב אצלך, כמובן - אבל אתה יכול להסכים איתי שרוב העם פה לא בדיוק תורם) אז למה הם מתלוננים? רק בגלל שמישהו עשיר הוא חייב לתרום? תרומה באה מרצון טוב. לא מהעובדה שיש לך הרבה כסף. כל התלונות האלה באות סתם מצרות עין. אתה לא מקנא - אז אל תתייחס לזה בכלל.

Rioter

New member
ירין, צא למשפחת אריסון מהארנק,

אם יש לה יכולת לתת לבן שלה מתנה שהוא רוצה, שתעשה את זה בכיף. זה לא אמור לעניין אף אחד מאיתנו, נורא נוח להגיד שהיא יכולה לעשות משהו אחר עם הכסף הזה - ברור שהיא יכולה, וכשופטים שלא הוסמכו אנחנו מעדיפים שהיא תתרום אותו או השד יודע מה - אבל היא בחרה "לפנק" את הבן שלה, אז שתעשה את זה. הפרק לא ישודר, אז ברצינות, מה אכפת לך?

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifזה יותר מ"לפנק את הילד"

שרי אריסון היא אשת ציבור שבחרה לרברב במתנה שלה לבר מצווה של הבן שלה - פרק בהאי שהיא קונה ומפיקה לבן שלה. המתנה הזו היא לא יותר משחצנות מיותרת, ונסיון מיותר לעורר תשומת לב על מנת להשאר בכותרות. היום היא קונה לו פרק בהאי, ומי יודע מהן המתנות הבאות.. אבל, שיהייה להם בכיף, אני מקווה מאוד שהילד יהנה בסופו של דבר מהמתנה הזו. אם ככה שרי בוחרת לחנך את הילד שלה - שיהייה לה לבריאות.

Rioter

New member
בדיוק - שיהיה לה לבריאות.

וזה לא צריך לעניין אף אחד

DoRiNuS sMiNiA

New member
../images/Emo45.gif

זה הכסף שלה,זאת זכותה המלאה לקנות מתנות לבן שלה שאדם ממוצע לא יכול לקנות. אם היא יכולה להרשות לעצמה,אז למה לא? בגלל שילד ממוצע לא יכול,זה לא אומר שלבן שלה לא מגיע. נכון,העולם לא מתחלק בשוויון והילד של שרי אריסון ספציפית זכה לאימא עשירה שכן יכולה לקנות לו את המתנה שהוא חולם עליה. זה חטא שאימא תגשים חלום לבן שלה אם קיימת היכולת? אבל זה כמו שאנחנו לא נגור ברחובות בגלל ילדים שאין להם בית,נכון? זה כמו שתגיד לתלמיד מצטיין,לא להצטיין כי הוא גורם לתלמידים החלשים לקנא. אני מתארת לעצמי שהיא לא תלך ותנפנף בהפקה כזאת מול הכתבים של ידיעות אחרונות. לעזאזל,אנחנו חיים בעולם שסובב סביב דברים כאלה. תמיד יש הדלפות. וזה פאקינג פרק באי,לא פרק איחוד של חברים. ותסלחו לי,אבל יש המון ידוענים שתורמים את הכסף שלהם,בחשאי. לא חייבים להגיד לכל העולם "אני תורם!" כדי שיעריכו אותו יותר,אני אישית לא מעריכה אנשים שעושים את זה בשביל עוד כותרת. ובכלל כאלה שעושים את זה,ומפרסמים את זה. כל החוכמה היא לעשות את זה בלי שכל העולם ידע ולבוא מתוך נכונות. ולמה כל מי שלא תורם ישר הופך להיות אדם אנוכי? הוא עבד קשה בשביל הכסף שלו ואם הוא רואה לנכון לשמור את ההכנסות שלו לעצמו,זה לא נראה לי שגוי. שונאת את כל המצטדקים האלה שאומרים "אם הייתי עשיר,הייתי תורם." גם היום אפשר לתרום,בסכומים קטנים,ברכוש שלא צריך. לא חייבים לעשות את זה רק כשאתה עשיר מופלג. כי כשאדם מבוסס טורק את הדלת למתרימים שביקשו כמה שקלים,זה כן נסלח? ישראלים וחוסר פרגון תמיד הסתדרו ביחד :)

LEATHER REBEL

New member
יש רק דרך אחת למחות על העניין

פשוט, מחתימים אנשים על עצומה ובה מבהירים למפיקים את מספר האנשים שבכוונתם -לא לראות את הפרק- אם וכאשר יראו אותו. אם אלפי אנשים חותמים על העצומה, זה יראה שאתם רציניים. זוהי דרך אפקטיבית מאוד, כי הרי גם הסידרה הזו בנויה על רייטיניג. אתם חושבים שתוכלו לעשות דבר כזה? מובן שלא. אתם רק תשחקו אותה "חורקים שיניים" אבל כשהפרק ישודר אתם תראו אותו כמו ילדים טובים. מה, לא ככה?

Yarinv

New member
הפרק הזה ישודר רק במסיבת הבר מצווה שלו

ולא, אנחנו לא כל כך נואשים שנארגן עצומה על הדבר השטותי הזה. כל עוד זה לא חלק מהסדרה ומהעלילה לא יעניין אותי לראות את זה.

פיפרמנט

New member
../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif אי -אכפתיות

כאילו שלא מספיק שחיים באיזה סרט, מנותקים מהמציאות ומאורז שעולה איזה15 שח , צריכים להנציח את הפנטזיה הזו. כמה דברים מהנים יכלה לעשות לילד הזה במקום המתנה ההזויה הזו. מניסיון -כמה שהמתנות פחות יקרות ויותר עם חותם אישי הם הכי הכי אח"כ כמוהה הוא יחפש את מהות החיים במקום... טוב , עזבו עזבו , כבר אין לי מילים

היא גםרוצה לשלם לע"ה בשביל שיבנו תתפאורה מחדש

התפאורה של העונה הראשונה מחדש! קראתי איפשהוא שהפקת הסרט תדרוש בנייה מחדש של תפאורת העונה הראשונה...

Double U

New member
אוי ויי

רק שיגידו מראש מתי הפרק הזה שאדע לא לצפות. זאת המתנה הכי טובה שהילד יכול היה לחשוב עליה? אני הייתי מבקש טיול מסביב לעולם!

פיגמיסט

New member
טיול מסביב לעולם הוא יכול לעשות כל שבת

אם הוא רק מבקש... אל תשכח שזה הבן של שרי אריסון

למעלה