כמה ידיעות על "האי"

פיגמיסט

New member
כמה ידיעות על "האי"

הכל הוא מידיעות אחרונות של היום. * ליאת בלו תשתתף בפסטיגל. יון תומרקין סירב להשתתפות מכיוון שיש לו פחד במה. * בנה של שרי האריסון חוגג בר מצווה. ומה הוא מקבל מאימו לבר מצווה?הפקת פרק מיוחד של האי בהשתתפותו. יכתב תסריט מיוחד לפרק הזה שבו הילד ישתתף. בנוסף על הכל חלק מהכוכבים יבצעו את שיר הנושא "כאילו אין מחר" באירוע הבר מצווה שלו בעוד שלושה חודשים. הפקה זאת עלתה לשרי 100 אלף דולר. הכנסה טובה להפקת האי שאולי כך תוכל לרכוש ציוד יותר משוכלל. אבל זה לא כל כך קל. הצילומים עוד לא התחילו וצריך להכין תפאורה מחודשת ורלוורנטית. הדובר של שרי מסר בתגובה: איננו נוהגים להתייחס לענייניה הפרטיים של גברת שרי הארסיון, וכך ננהג גם הפעם" וזהו....

פיגמיסט

New member
וזוהר ליבה

הולך להיות אבא. האמא היא הקואוצ'רית אורית אשר. מזל טוב

תודה על הידיעות ../images/Emo8.gif

פששש זהר ליבה הולך להיות אבא - מעניין
ותגיד יש לך את המגזין "פנאי פלוס" - כתוב משהו על אבי קורניק ?

Yarinv

New member
מה שכסף עושה... ../images/Emo6.gif

אני מקווה שלא נצטרך לצפות בפרק ה"מאולץ" הזה, כי זה נשמע ממש בדיחה

YugiBoy

New member
אני מניח שסתם ישלבו אותו כניצב כלשהו

וזה לא יהיה פרק שסובב סביבו בצורה מאולצת... או בתור כל דמות זמנית אחרת שקשורה איכשהו לעלילה...

DoRiNuS sMiNiA

New member
נכון זה כיף שאימא'לה יכולה לקנות הכל?D:

אני אישית הייתי מבקשת לבת מצוהו שלי אנשים הרבה יותר מעניינים אם אימא שלי הייתה יכולה להיות שרי אריסון

Yarinv

New member
אוי, אני כבר רואה את זה

בר מצווה כל כך לקקנית עם אלפי אנשים מבוגרים ומשעממים שהילד בקושי יודע איך קוראים לכלב שלהם.

Norma Jean

New member
כנ"ל...אני הייתי...

מבקשת אחת מהלהקות רוק שאני הכי אוהבת למרות שבזמנו מי בכלל חשב שאני אשמע רוק שמעתי רק בריטני ספירס בקסטריט בויז הספייס גירלז וכל אלה...

לגבי הידיעה השנייה - הבן של שיר אריסון...

גיורא חמיצר אמר לכתבים של התוכנית "גיא פינס" שהוא בכלל לא רוצה להיות חלק מהמתנה הזו

Yarinv

New member
חיכיתי שמישהו מה"משתתפים" יצא כנגד זה../images/Emo47.gif

וכל הכבוד לו, עשה בשכל האמת. זה דיי מנקר עיניים, הפרק הזה, וזה בהחלט פוגע באלפי ילדים שאין להם את אמא בעשירייה הפותחת של עשרת האנשים העשירים בישראל (ומה לעשות, יש המון כאלו). פעם היו מקדישים פרקים לחולי סרטן, היום מקדישים לגחמות של ילדים עשירים.

../images/Emo47.gif../images/Emo35.gifזה כל מה שהוא מבקש?

יש דברים הרבה יותר טובים שיכול היה לבקש. אולי לא ידע....

קרוסלה

New member
מה נסגר איתכם אנשים?

יש לה כסף וזכותה לעשות איתו מה שבא לה! - היא לא ראש ממשלה ולא נבחר ציבור.

למעלה