כמה טעיות בסדרה

FFman

New member
כמה טעיות בסדרה

היי. טוב זה לא טעויות, זה יותר טעות גורלית בסדרה...... אני מנחש שכולם ראו את העונה ה1 וה 2. אוקיי... בעונה הראשונה גילינו שלשותף לבריחה ווסמורלנד, הייתה בת חולה בסרטן ונשארו לה שבוע-שבועיים לחיות. -שזאת הייתה הסיבה לבריחה שלו מבית הכלא, כדי לראות אותה. בפרק הבריחה ווסמורלנד מת. אבל לפני זה הוא אומר למייקל שילך לבקר את הבת שלו. -מייקל מסכים. כן בטח!!!!!!!!! כל העונה ש-2 מייקל בורח מהרשויות, וכשהוא וסוכרה מוצאים את הכסף, סוכרה אומר לו: "עכשיו נתחלק בכסף שלוששתינו." מייקל עונה: "ארבע חלקים. צריך לשלוח לבת של ווסמורלנד את החלק שלה."
מה???????????? עברו כבר כמה ימים, הבת של ווסמורלנד כבר בטח גוססת אם נשארו לה רק כמה ימים לחיות. ומייקל שולח לה את הכסף. איזה נחמד. מה היא כבר תעשה עם הכסף???? תקנה קלידה?! חוץ מזה ביקשו ממך לבקר אותה, לא לשלוח לה כסף שהיא לא צריכה ! ! **** **** WHAT A אז אולי הוא יעוד יבקר אותה... לא כבר יש עונה שלישית, מסוף העונה הראשונה עברו לפחות כמה שבועות. היא מתה!! היא גם לא קיבלה את הכסף -שהיא לא צריכה - וגם הוא לא ביקר אותה. אחלה עבודה מייקל. זאת הייתה הסיבה לבריחה של ווסמורלנד, בגלל זה הוא מת כדי שמישהו יבקר את בתו. הוא היה יכול ללכת להלוייה שלה גם ככה, אבל עכשיו.. הוא מת!!!! מייקל ה****** **** ***** ****** *** **** !!! תחשבו על זה קצת...

Simply Blonde

New member
אממ

איפה יש לו בכלל זמן ללכת אליה? יש לו דברים יותר חשובים לדאוג כרגע מהבת שלו..

KNS

New member
הוא גם בכלל לא ביקש ממנו לבקר אותה

רק שישלח לה את הכסף... אני בטוחה שווסטמורלנד לא חשב שמייקל מקבל חופשה ויכול לעשות מה שבא לו עכשיו [כולל להסתובב חופשי בין בתי חולים ולבקר אנשים חולים סרטן] ובכל מקרה, גם אם מייקל היה שולח לה את הכסף, היא מתה תוך כמה ימים אז מה היא תעשה איתו?! בטח יש לה ילדים או משו...

איפה הטעות? ולמי אכפת בכלל מהבת שלו?

זה סתם היה קטע בסדרה בשביל שתהיה לו סיבה לגלות לו איפה הכסף..

Erezl55

New member
שונא אנשים שמחפשים פאקים

מצטער שאני כזה תוקפני אבל אני שונא אנשים כמוך שרק מחפשים את הפאקים בסדרה. למי לעזאזאל אכפת שהבת שלו תמות? מה אתה רוצה שאני אשב עליה שבעה? הייתה חלק מסדרה וזהו. תפסיקו לחפש פאקים בסדרה ולנסות להוציא את החשק לראות אותה.

gozala

New member
ארז, אתה לא חושב שהנך מתבטא בקיצוניות?

מישהו שם לב למשהו ומצא לנכון להעיר על כך, בעיקרון זה נכון. אז מה ההתנפלו הזו?

שני פ

New member
זכור לי בהחלט

קטע לקראת סוף העונה השנייה שמייקל אמר מתוך ייאוש שהבת של ווסטמורלנד תצטרך להסתדר בעצמה או משהו כזה... איך בכלל הוא היה אמור להעביר לה את הכסף? הוא כל הזמן עסוק היה בלברוח ועכשיו הכסף הזה בכלל נעלם ומיקל בכלא. בקיצור, למי איכפת? זו בסך הכל סדרת טלוויזיה...

שני פ

New member
לא ממש שמתי לב

למי אני מגיבה, אני רגילה לקרוא שרשורים שאחד כותב אחרי השני ולא מי אמר למי ובאילו נסיבות.

ויש כאלה שלא מחפשים אבל זה פשוט קופץ מול

העיניים. אני נהנית מהסדרה , לא מחפשת טעויות וכו' (אם כבר מדברים, אז בכל סדרה יש טעויות ופאקים וחבל לחפש כי זה גורע מההנאה) אבל יש קטעים שהיוצרים מאוד מבליטים כדי שהצופה יבחין בהם, כמו למשל בפרק הראשון, הם הראו את סוזן מתאפרת ואז הראו את השריטות בלחי שלה, ואח"כ לינק הבחין בהן ולפתע , נדמה לי בפרק 7 הראו המון תקריבים לפנים של סוזן והלחי שלה חלקה למשעי... אותי זה קצת הרגיז כי באמת שלא הייתי שמה לזה לב אילולא טרחו והדגישו זאת בפרק הראשון. סתם דעה שלי

למעלה