כמה טוב

hajy p

New member
כמה טוב

היו המון אנשים בהפגנה אולי הממשלה תכבל קצת שכל סוף סוף ותוצי אותנו מעזה אי אפשר שכל כך הרבה אנשים ימשיכו למות ביגלל רצואה שלאף אחד אין קשר היסטורי אליה זו רק אדמה חגי קן משגב גרעין מחר

E l i z a b e t

New member
ההיבט בהישארות צה"ל בעזה הוא

ביטחוני!!! חשש לחיי האנשים שחיים מחוץ לרצועה יותר מאשר לאלה שחיים בתוכה. צה"ל פועל גם בדקות אלה לחיסול הטרור

היבט בטחוני הא?

תיכף גם תגידי שזה עובד מצוין. לכי תספרי את זה למשפחות של החיילים שמתו בשבוע שעבר. הם ישמחו לשמוע שהם תרמו לבטחון המדינה. פעם קרה לי שישבתי בכיתה במקום שחשבתי שהוא שלי. אחרי זה איזה מישהו שאני יותר חזק ממנו וטען שהמקום הזה שלו. רבנו על זה עד שהוא שלף סכין. אפילו שיכלתי לנצח אותו גם אם הוא עם הסכין העדפתי פשוט לעזוב את המקום, לדעתי: בטחון, חיים, בריאות יותר חשובים מקרקע. מוסר השכל?

E l i z a b e t

New member
החיילים האלה נהרגו

בגלל שעלו על מטען!!! הפעולות שביצעו נועדו להרוס תשתית טרור- למנוע ירי על ערים מחוץ לרצועה!! לפי הרמטכ"ל, היו נכנסים גם אם הייתה תכונית התנתקות. דרך אגב, ציר פילדלפי נשאר באחריות ישראל בכל הסכם.

על מה את מסכימה איתה ../images/Emo35.gif

ששטח זניח חשוב יותר מחייהם של חיילים צעירים ומשפחותיהם
שאגו של גנרלים חשוב יותר מחיים של אנשים
שאלימות היא הדרך
(כמו שאתם מוכיחים בלי הפסקה בפורום הזה?)

E l i z a b e t

New member
אחנו לא מסיתים נגד שום דבר

וכהוכחה לכך: אני מבקשת מכל חברי הפורום ( מהליכוד וכאלה שלא מהליכוד) לדבר בצורה תרבותית ולנהל ויכוח תרבותי. ולדבר על פי כללי הפורום. מקווה לשיתוף פעולה!!! אליזבט "אין לנו ארץ אחרת".

למעלה