כמה טוב שמנקים לפסח

כמה טוב שמנקים לפסח

במסגרת סדור הבית לפסח מצאתי "דף" שהוא חלק מתדריך "מסע פולין של אחד הבנים שלי, (לא זוכר מי מהם) כל מי שקשור לדף זה "שיקום" אני קשור לר' יעקב יצחק רבינוביץ "היהודי הקדוש" דור אחר דור אבל גם בנות. אשתי קשורה להבעש"ט דור תשיעי לרבי זאב קיציס תלמידו ושמשו של הבעש"ט. בטח זאבי יסביר הכל טוב יותר הפסח טוב לא רק לבער את החמץ גם לכל מיני מציאות בבית בני

א77

New member
זה ממש מינימום

זה ממש מינימום לאורך דורות החסידות ולרוחב התפשטותן. אני רק מנסה לתאר את ההפרש בין ראש התרשים, הלא הוא אור שבעת הימים הבעל שם טוב. ועד האמרי אמת מגור. אגב, האמרי אמת נפטר תוך כדי ההפצצות במלחמת השחרור, ולכן הוא נטמן בחצר הישיבה. ממש ברחוב מלכי ישראל. שלושת בניו כיהנו באדמו"ורות גור, האחד אחרי השני. הבית ישראל, הלב שמחה, והפני מנחם. כיום מכהן בנו של הלב שמחה. הפני מנחם נקבר ליד אביו באותה חצר. שני אחיו הגדולים נקברו בחלקת המערה של בית גור, אשר במרומי הר הזיתים. אני יוצא למנחה. מכירת חמץ. [מקווה שאמצא איזשהו גוי
] וערבית. עוד כמה סידורים. כי מחר על הבוקר אני נודד רחוק מהבית. אשוב ממש ערב חג. ומוצאי חג שוב אסע. עד ל... יש לי שם משרד עם אינטרנט. והלואי ויהיה לי שם פנאי לזה.

למעלה