כמה טוב שיש חברים....

כמה טוב שיש חברים....

תרשו לי לקחת סיבוב מידי פעם?? טוב אז מגיע מזל טוב לאביב..או יותר נכון לאח של אביב הם התחדשו לפני שעה קלה בYZ450 סופרמוטו... היה שלום YZ...

STIVENZ 426

New member
ולאן פניך מועדות?

לים? למרינה הרצליה? האינטיאסים בפתח....... ס.

TShavit

New member
../images/Emo45.gif

(וגם קצת
, כמובן. במיוחד אחרי שהתמזל מזלי היום לנסות WR450, כך שאני יכול להבין על מה אתה מוותר. אבל אין לי ספק שזהו פסק-זמן בלבד.) טל

111SM

New member
כפרה עלייך אריק אם מישהו

היה רואה המבט שלך הערב
... אחי קצת קשה עם הדברים שלו אבל אני בטוח שתוכל לרכב שוב עליו

bikerman

New member
הגואטות משתלטים על העולם!!!../images/Emo2.gif

זה התחיל כשנולדו בגיל אפס,שריריים וחסונים כמו ילדים גרוזינים שיצאו ממכון כושר.איך שנולדו התחילו לצרוך ויטמינים וסטרואידים למיניהם. בגיל שלוש כבר שקלו 40 קילו לחתיכה,כאשר הצינור מהווה שליש מהמשקל. בגיל ארבע כבר רכבו על אופנועי צעצוע כאשר רדפו זה אחר זה בחביבות והאופציה היחידה להפריד ביניהם היתה לום.זה האחרון נשבר כאשר אביב נגח בו בטעות. לאחר גיל מצוות החלו לרכב על כלים ממנועים ועל כל בחורה שנקרתה בדרכם.האחים גואטה השתלטו על השכונה.מאוחר יותר השתלטו על ענף השליחויות,ובשעות הפנאי רכב גלעד על R750 ואחיו הקטן יותר,על WR400. כאשר סדקו את הכבישים,וגרמו לשבר סורי אפריקאי בשטחי השרון רבתי,החליט אביב כי הוא מנסה תחום חדש-סופרמוטו.גלעד נסע לאוסטרליה ותפס שם חצי מנפח היבשת משום גופו השרירי. אביב החל לתת בראש חזק ועד מהרה הפך לדמות בולטת גם במגרש.בעצם,הוא בלט שם עוד לפני שהתחיל לרכב.עד מהרה הוחלט על מכירת הכחול והחלפתו ב"מין משין" חדשה.גלעד חוזר מהגולה ורוכש את כלו של אריק בר ארז הנודע בכינויו "אריק בר ארז",ועכשיו צפויה לנו כאן מלחמת עולם שלישית. חברים,קבלו את האחים גואטה,ועשו להם הרבה כבוד!(וגם הרבה מקום במגרש,הם תופסים הרבה נפח)..
מזל טוב אחים שלי,תראו להם מי שולט.

111SM

New member
אחחח נדלר נדלר יא כלי

כרובי יא נקניק תמיד חייב הערה אחרונה אח יום אחד.....
סתם תודה על הפירגון אני מקווה שאחי נכנס לפורום כדי לראות זהו את האופנוע של אריק אתם תראו שבוע הבא אחרי שיגעו החלקים בשבילו אאאאא אריק בסוף כן צריך להחליף סלייד/מגופה בקבורטור

gilad226

New member
בטח שאני רואה

קורא ושמח תודה איתן על הקומפלימנטים מחכה לראותכם בקרוב גלעד

אהוד א1

New member
../images/Emo11.gif

השבר הסורי אפריקאי לא עובר בשטחי השרוןבטח לא "השרון רבתי" בנוסף,האחים גואטה לא גרמו לשבר הנ"ל,הגורם הוא כרובי באחת מהנפילות שלו/images/Emo22gif

נכון לכרגע שזה אומר...

חצי שנה\שנה סביר להניח שלא יהיה אופנועאבל אני לא מגדת עתידות

כ לוין

New member
הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד

היא להמציא אותו. חזרתי מהפגרה...שמן ושזוף

למעלה