כמה טוב לשמוע מכם

sidlik

New member
כמה טוב לשמוע מכם

יקיריי ואהוביי, מה שלומכם? מזמן לא התראינו, והגעגועים גדולים. שמחתי לגלות שגם אתם מתרפקים לפעמים על התקופה שהיינו ביחד. מה שלומכם? אני בטוחה שמופלאים כרגיל. כבר כל כך הרבה זמן עבר, ואין דבר שמחמם לי את הלב יותר מלדעת שהשארתי לכם נקודה או שתיים למחשבה. למרות כל מה שאולי אז חשבתם, נקודה אחת למחשבה שנשארה אצלכם- זה שיאו של התהליך בשבילי. יש לי הרגשה שכמו שנפנוף אחד בכנפיו של פרפר בקצה של העולם יכול להגיא לסערה בצידו השני של העולם, כך אתם באותה נקודה למחשבה שבחרתם לשמור- עוד תהפכו את היקום כולו. אוהבת מיליונים- רקפת

liran87s

New member
היי את...

דבר ראשון תודה ! על כל מה שעשית בשבילנו, וזה באמת היה מעל ומעבר ! רק שתדעי, שהמשפטים שלך ממש מצלצלים לי באוזן כל פעם שאני נתקל באיזה בעיה, או כשממש אין לי פתרון אני כזה חושב "מה רקפת הייתה אומרת על זה..." ואז אני כזה מגיע לפתרון בסוף, קיצור, באמת זה שינה אותי, ובאמת קיימת את ההבטחה שנתת לנו בפרזנטציה. רק שתדעי שגרמת לכמה אנשים לבכות היום עם המכתב הזה מרוב התרגשות, והאמת, הרגשתי את הגוף שלי רועד כזה כשקראתי
סתם רציתי שתדעי
ודרך אגב, אני אחלה, מה איתך ? את עוד בבאר שבע ? לירן

sidlik

New member
מתרגשת גם

לירן, איזו התרגשות. כן, אני עדיין בבאר-שבע, אבל לא עוד הרבה. יש לי עכשיו חודשיים שאני נוסעת ללמוד בבית חולים בחו"ל (יצא לי בפוקס), ואח"כ עוד חודשיים בנגב וזהו. זה גם מרגש וגם מוזר וגם עצוב. מקום שאתה גר בו 6 שנים משאיר אצלך משהו.טוב לשמוע שאתם שמחים וטובי לב. אני מחמיא לי שאתה חושב שעשיתי משהו בשבילכם, אבל אני רק הייתי אני, ומי שעשה משהו בשביל עצמו זה אתה. או אתם. תנו לעצמכם את הקרדיט. ואם על האהבה אתם מודים לי- אז זה לא יכל להיות אחרת. איך אפשר שלא לאהוב אנשים מהממים שכמוכם? אני אשמח לדעת קצת יותר בענייני "מה קורה איתכם", אם בא לך לספר. או שפשוט תגיד לכולם שיכתבו. או שתשלחו לי e mail אם זה דבר רגיש. בטוח אבל שאני אבוא לראות אתכם לפני שאני עוזבת את העיר.

liran87s

New member
כל מי שיצא לי הראתי לו...

את ההודעה שלך.. אני ? אממממ, במה נתחיל.. יש לי חברה חדשה, עבודה חדשה, אני מעצב גראפי בתרכובות ברום
וזה חבל על הזמן... גם מאתגר, גם מלא צ'ופרים וגם אנשים נורא נחמדים.. וגם משכורת !
הגברתי אומנות ונחמד לי במגמה שלי.. ו... זהו בערך, דיי טוב לי
ויש משהו שמעניין אותי, אני תכף אשאל בהודעה פרטית..

liran87s

New member
תרשמי פה את המייל, אני אעביר ל..

עידן, דנית, רחלי, דנה ודודו... לדנית תפוז פשוט לא שולחים הודעה של אישור שתאפשר לה לכתוב בפורומים..

sidlik

New member
שלחתי שלחתי

ראיתי בסוף ,ושלחתי. מה שלום כולם?

liran87s

New member
אז ככה...

לפני הכל, מה שלחת ? כולם דיי בסדר באופן כללי.. עידן התחיל איתי באחרי ופרש (דרך אגב, אני "באחרי!" ד'..) רחלי עכשיו בביולוגיה וכמיה אם אני לא טועה, (אווצ', אווצ'.. לא נעים..) אנה ודנית איתי באומנות, אחלה באופן כללי (ממה שאני יודע..) דרך אגב, אנה ממש ממש רוצה את התוצאות של המבדקים :-| על השאר לא ממש יודע.. באופן כללי, כולם נראים מחייכים ומאושרים

sidlik

New member
יופי יופי

לקח לי זמן לראות את מה ששלחת לי, ואז כשעניתי- זו הייתה קריאת שחמה- "שלחתי! שלחתי!". עזוב, תסכולי מחשב של סוף שנות ה-20... צר לי בענייני התוצאות. לא יודעת כ"כ מה קורה עם זה, לאור השינויים במיכא"ל, אבל אני יכולה לנסות לבדוק...אני בטוחה שהשתפרתם פלאים, אבל, ובסה"כ, אני יודעת שזה חשוב לכם אבל זה לא מה שמשנה לי. מה זה "אחרי!"- לבורים שבינינו? ולמה עידן פרש? ואיך הולך לו עם המוזיקה? ומה זה עבודה בגרפיקה ממוחשבת? סחתיין עליך, נראה לי אתה מיליונר! ומה שלום דנית? ואנוצ'קה? ורחלי- שאני בטוחה שתפגיז גם בכימיה וגם בביולוגיה? אתם בכלל שומרים ביניכם על קשר של יותר מ"שלום שלום"?

למעלה