כמה טוב לחזור הביתה!!!

בנצ100

New member
כמה טוב לחזור הביתה!!!

ולשמוע המון המון חדשות טובות! אחרי שהגענו בשלוש הביתה, השכמנו בתשע, ןבעשר פילפילונת כבר צלצלה לעדכן! אז: תמי יקירה! איזה אושר לדעת שאת אחרי! איזו שמחה והקלה עצומה! אני בדרך ל-1111 כדי להשתפך בשרשור שבטח יש שם... ורד 13... רק הכרנו וכבר אני מרגישה קשורה כל-כך. אני שמחה לשמוע שדריה איתכם ובבית, כן, כל עלבון קטן לקטנה הוא עלבון ענק בשבילך... ברוכה הבאה למועדון. אני פתחתי ספרון שחור מיוחד להערות שקשורות ליוגי... איפה שירי ב??? עוד לא הגיעה? אוף, ויש מלא שרשורים שבא לי לכתוב בהם, אבל חלון הזמנים הוא ההנקה, וזה ייגמר עוד מעט ויש עוד המון מה לקרוא... אז רק: היה לנו כיף, בסוף קצת מתיש ומעייף, כך שטוב מאוד לחזור הביתה. יוגי התחיל לברבר בקול רם והוא מאושר מזה מאוד, הוא אוכל את הידיים ונושך את הציצי, וגם החניכיים נראות לבנות למעלה. מישהו אמר שיניים? חג שמח לכולן... אפילו שכבר נגמר...

סינטה1

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

יופי שחזרתם ושנהנתם, חסרת לנו כאן
לגבי השיניים - נשמע כך למרות שזה בדרך כלל מתחיל מלמטה אבל תמיד יש יוצאים מן הכלל. זה עוד יכול לקחת זמן (לרותם יש סימנים כאלה כבר 4 חודשים בערך...). ממליצה על Tgel , לנו זה עוזר.

happy

New member
ברוכה הבאה

איזה כיף שחזרת. מחכה לשמוע יותר פרטים על הטיול. גם ליהי התחילה לברבר בקול והיא מכניסה את הידים לפה.

בנצ100

New member
איזה כיף ששאלת...

תירוץ מצוין לתקוע את התמונה הכי מוצלחת מהטיול (של יוגי)... אז ככה... היינו בסלובניה וקרואטיה. סלובניה מהממת (מ-א-ממת), מערות נטיפים מדהימות, עם נהרות שוצפים בתוכן, ערים קטנות וציוריות, טירות קסומות, פשוט חמוד ונעים. קרואטיה הייתה פחות לטעמי, אבל יש שם אגמים ומפלים בצבעים יפיפיים. יוגי היה ילד למופת משך שבוע, ואז ביומיים האחרונים "עשה לנו ביתספר" כשסירב לשבת בכיסא ברכב. הצרחות קרעו את הלב ואת האוזניים ואנחנו נשברנו ועצרנו בזאגרב ליומיים בניגוד לתוכנית המקורית כדי לא להיזדקק לרכב. בגדול, למדנו איך להתנהל יחד, ואיך להתאים קצב אליו, ובסה"כ אנחנו מרוצים ומתכננים כבר את הנסיעה הבאה! (נורווגיה, בחגים, קראוונים, עם זוג חברים).

רונה 4

New member
התעלפתי מהתמונה. בנצ צריך לעשות

ממנה פוסטר... פשוט מדהים!

../images/Emo57.gif איזה יוגי מדהיייים../images/Emo70.gif

איזה מבט נכון ושרמנטי. אני
. אולי תקחי אותי איתך לנורווגיה
מתאים לי קרוואן. אפילו את מתאימה לי... כאשר תתאפסי, אולי תכתבי תובנות לגבי
עם ילדים, ואז אוסיף משלי ונעשה מאמר לטובת טיילני הפורום
וכמובן, לקראת הטיול הבא: מה שהכי טוב, זה שאחרי שיש לך תובנות לגבי איך מטיילים עם ילד בגיל מסויים, עד לטיול הבא בוא גדל ומחליף את השטיקים. בקיצור, כרגיל, אנחנו תמיד מוכנים למלחמה שעברה...

בנצ100

New member
יאללה, נעשה שיירת קראוונים...

מוזמנת, יקירה, אפילו עם המופלטה, שאין עליו עם העיניים שלו! יש לי כמה תובנות קלות, שאולי נהפוך למאמר לאט לאט (כשהחצי יחזור, נוסיף תובנות שלו):
טיולים עם ילדים זה להורים רגועים. אם יש לכם בייבי-סנס מתחת לאוניברסיטה, והילד לבוש בארץ באוגוסט עם שלוש שכבות - לדעתי תעזבו את זה. אתם לא תהנו, והגם הילד לא. סתם עולה כסף... כדאי לנסות קודם בארץ לצאת מהבית ליומיים ולראות איך המרגש.
הדעות חלוקות, לדעתי עדיף לא להזמין מלונות מראש, כדי להיות הכי גמישים שאפשר - הילד לא במצב? נשארים כאן, גם אם זה מלון מעאפאן.
מנשא מנשא מנשא. רצוי יותר מאחד, כדי לגוון תנוחות. עגלה זה סתם סיוט. השימוש היחיד שמצאנו לה הוא מקום להניח את יוגי בארוחת ערב.
לעשות מלא פיקניקים. יותר נוח ממסעדה, אפשר לשחק עם הפשוש, ואם הוא פתאום צווח - לא מתפדחים.
לא לתכנן נסיעות ארוכות. אין להם סבלנות, והטיעון "עכשיו ניסע ארבע שעות ואח"כ נגיע לדיסנילנד" מעניין להם תתח...
להניק. זה הכי נוח. רעב? שולפים ציצי. לא יודעת מה הייתי עושה אם היינו על בקבוקים. פלא הקטע הזה.
אנחנו הצטערנו שנסענו לשמונה ימים. בדיעבד שבוע היה מספיק. נראה לי שהוא התעייף באיזשו שלב. אופס. יש התרעות השכמה מהמזרון... נמשיך אח"כ...

בנצ100

New member
תוספות (החצי הגיע הביתה)

לנסות להגיע לטיסות בשעות נוחות (צהרים) ולא משהו שמשכימים אליו בארבע בבוקר, או מחכים בשדה בשתים-עשרה בלילה.
להשאיר יום אקסטרא, בלי תוכנית, למקרה שמתעכבים.
לא צריך הרבה בגדים בשבילו. הכי הרבה שוטפים בכיור ותולים באוטו לייבוש.
לקחנו את המזרון עריסה. זה היה שימושי במקומות שאין מיטת תינוק ויש שני מזרונים בתור מיטה זוגית. שמנו את המזרון באמצע, או על הרצפה.
טיפ שווה: במקום מזוודה, לקחת תיקים (צ'ימידנים ותרמילים). זה נדחס יותר טוב בבגאז', מתחת לעגלה, ואין שום סיכוי להכניס עגלה ומזוודה לשם, לא משנה כמה הוא גדול.
אם נגמר משהו - יש שם הכל. קנינו מגבונים שם כשנגמר, והם עבדו טוב (במפתיע...) אז לא חובה להיסחב עם המון חיתולים.
לפני שנכנסים לאוטו, עוד במסעדה/מלון/דשא, לדעת לאן נוסעים. לבדוק את המפה, לקבל החלטות, לא כשהקטנצ'יק בסל-קל ומאבד סבלנות... וזהו בינתיים...

יופי של טיפים ../images/Emo182.gif

אני מסכימה עם רובם ככולם. כשתיפול עלי שוב חריצות, נערוך מאמר ואני אוסיף גם את בטיפים שלי לילדים גדולים קצת יותר.

רוניה2

New member
בנצ, הוא פשוט מדהים !!

אני בוהה בתמונה ומחייכת. והטיול שלכם עשה לי חשק (למרות שאני לא רואה את עצמי נוסעת עם הפפושים לבד
)

בנצ100

New member
תודה תודה... ../images/Emo25.gif

על כל המחמאות... אנחנו משמינים מנחת... ובהזדמנות נעלה עוד תמונות לגלריה!

קטיה 007

New member
יוגי אתה פשוט מדהים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ואצל אמא כבר בטח יש רשימת מעריצות ארוכה ארוכה אנחנו בתוכה

ברוכה השווה../images/Emo70.gif (ולא סתם שווה, שווה

שבה
) כמה טוב שאת שוב איתנו כאן, חסרת לי מאוד באמצע כל הדרמות. כמעט התפתתי להשאיר לך הודעות ב"זמן אמת" במזכירה, שתדעי מה החמצת, אבל אז
נזכרתי שאין לך מזכירה...(מזל שיש לך עוזרת, גם משהו
) ותמונות
וחוויות
נחכה בסבלנות לחלון ההזדמניות הבא.

בנצ100

New member
בנייד יש לי מזכירה...

ואכן הפסדתי שבוע סוער ומסעיר, שאני לא יודעת מתי שוב יגיע עוד אחד כמוהו, אם בכלל... אבל, מה לעשות, העיקר שהכל טפו-טפו-טפו נגמר בשמחה ובאושר!

למעלה