כמה טובבבבבבב ש

stאסתי

New member
כמה טובבבבבבב ש

תתכוננו גילו מסעיר חכו הנה זה בא יש לי מניה דיפרסיההההה טוב תצחקו כמה שאתם רוצים אבל הסיבה היחידה שלא הלכתי לאבחן את זה מקצועית היא כדי שלא יגידו שאין ואז אין תירוצים לתנודות החדות במצבי הרוח שלי בהתאם לדאו ג'ונס,או שלא בהתאם.לכו תדעו בקיצוררררררר אני קפריזית,כל שעה מצברוח אחר אולי זה אשמת מזל העקרב שבי אולי ההורמונים אולי אני סתם לא יציבה:) אבל ככה לפחות מענין אני אף פעם לא יודעת עם איזה מצברוח אני אקום:) שיהיה לכולללללללללכם לילה מקסים

דסדס

New member
גם אני רוצצצצצההההה..... אבל אני

ופיצול האישיות שלי גם מסתדרים בינינו לא רע....

stאסתי

New member
שילוב של שניהם יכול להיות מענין

בואי ננסה אני אהיה מפוצל מחר ואספר לך בערב איך היה

דסדס

New member
יכול להיות ש....

אחד הפיצולים יהיה מאניה.... והשני דיפרסיה!! גם אני חצי פסיכית כזו.... מתחלקת בין היפר אקטיבית לחלוטין ובין שאין לי כוח לזוז.... וכמובן שאני אף פעם לא מדברת לעצמי... שתקי.... מה את כותבת את זה כאן?! עוד יחשבו שאני פסיכית.... לא רוצה לשתוק!! את לא תגידי לי מה לעשות..... לילה טוב.... והמשך צפיה מהנה...

דסדס

New member
אפשר להציע לך אבל

קפה
או שוקו
או שאתה רוצה משהו יותר כבד?

כל שעה מצברוח אחר זה לא מניה-דיפרסי

מניה דיפרסיה, כמו כל מחלה, יש לה מהלך מחלה מוגדר. מחלות אינן עניין לקפריזה.

אם תווסיפי לזה

אלצהיימר, בכלל יהיה לך שמח. >ספל חמאה בברכת בריאות ואושר<

גם בגין חלה במאניה דיפרסיה

היו לו תקופות רבות שהיה בהיי ואז היה במיטבו. לעומת זאת ידוע על תקופה בשנות ה - 50 שנעלם למשך כמה חודשים בהם שהה בפנסיון בשוויץ עקב דכאון. אגב, כשלמדתי מבוא לפסיכולוגיה והסבירו לנו את מאפייני האניה דיפרסיה, לפחות חצי מאיתנו יצאו מהשיעור בתחושה שהם לוקים במחלה וזה כמובן לא נכון. לא מדובר במצבי רוח מתחלפים, אלא בתקופות שונות מאד של מצב רוח עליז עד כדי התנתקות מהמציאות ומולן תקופות של דכאון כבד.

uri80

New member
שלא לדבר על צ'רצ'יל

להתקפי הדיכאון שלו הוא נהג לקרוא "black dogs" מצד שני תראו כמה אפשר היה ללמוד מבן אדם כזה ומה הוא הצליח לעשות למרות הדיכאונות שלו

stאסתי

New member
עוד יום משוגע:)

דסוש ניסיתי להיות גם סכיזו...היה כבד לי:) אבל ברצינותתתתתתתת טוב שאני אני:)

דסדס

New member
אז את צריכה דיאטה! מה כבד?!?

ואני צמחונית בכלל.... לא אוכלת כבדים....

למעלה