כמה חמודים

white night

New member
נעים מאוד!

אני חדשה בפורום הזה וגיליתי אותו בטעות... אבל גאון מי שחשב עליו :) וראיתי הודעה קודמת, משהו בדבר השירים היפים ביותר... אני אוהבת מאוד את "בשקט בשקט", ו"על פי תנועת הרכבות". אין אפס- האיש מוכשר!!! האלבום האחרון שלו גאוני לדעתי, אתם מוזמנים להסכים או לחלוק עלי להנאתכם... אז נעים לי להכיר אתכם, שמי מיטל, ונהיה בקשר.

רציני20

New member
היי מיטל ברוכה באה!!!../images/Emo24.gif

האיש מוכשר זה כבר ידוע....יש כל כך הרבה מחלוקות סביב העניין הזה של מה השיר הכי יפה כל אחד חושב משהו אחר ודנו בזה 1000 פעם נראה לי בכל מקרה זה שלמה ארצי וכל השירים שלו יפים ככה זה לפי דעתי... בכל מקרה לילה טוב כי אני עייף ונאיך שאמרת נהיה בקשר...ביי ניר (אה ואני לא מתלהב שיש לי תמונה עם שלמה, את יכולה להסתכל בגלרייה, תשאלי את דליה זו שגרה בוודאי בכפר עין הוד...או את רוני שזו גם אפשרות

שייני

New member
שלום מיטל! ברוך הבא לפורום

ה-ע-נ-ק הזה בטוח תהני כאן אם את אוהבת את שלמה אז ביייי בינתיים

R o M

New member
היי מיטל

ברוכה הבאה לפורום. רגע, יש פה קבלת פנים, קדימה כולם! מהר! מורן! תשימי מים לקפה! רוני תרימי את הגרביים שם, לא מסודר פה, תקווה! תעשי את עצמך על האש...
מקווה שתהני

אהבתיה

New member
רום!! ../images/Emo123.gif

אף אחד לא יעשה את תקוול´ה על האש!! עד שקניתי אותה מחדש לרוני?? באמת רום,איפה טיפת המוסר?? תחי תקווה!!!!

R o M

New member
מה יש????../images/Emo123.gif

הגיעה אורחת חדשה, אז אמרתי לתקווה שתגלה קצת נימוסים. אפשר לחשוב, מה הביג דיל...

היי, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אמרת שהדיסק גאוני? לדעתי, יש דברים גאוניים, אבל יש גם דברים שממש לא. את מוזמנת ללכת כמה עמודים אחורה, דיברנו על זה המון....

white night

New member
כמה חמודים

שמחתי למראה קבלת הפנים ה-חמהההה שהענקתם לי! ניר, ראיתי את התמונה שלך עם שלמה... אגב בטוח שהוא לא היה על איזו חסה או משהו?
ולכל השאר- אתם נשמעים באמת חמודים מאוד, ואני בטוחה שאני אהנה מאוד להעביר איתכם מסרים נחמדים אלו ואחרים. אוהבת- מיטל.

רציני20

New member
מיטלוש´ יהיה כייף להשתגע פה...../images/Emo8.gif

אבל נראה לי שהקפה השחור שהוא שתה בזמן שצילמו אותנו כנראה גרם להראות כמו...עזבי לא משנה זה שלמה הוא עדיין בסדר חוץ מזה הוא רצה להצטלם איתי, לא אני איתו....

אהבתיה

New member
ברוכה הבאה מיטל!!! ../images/Emo24.gif

זה הפורום הכי משוגע שתמצאי אי פעם...אני בטוחה שתהני איתנו! (איך אפשר שלא??
) מקווה לראות אותך פה הרבה!!!!
מורן

adidushb

New member
ברוכה הבאה מיטל../images/Emo24.gif

גם אני דיי חדשה כאן!!! מסכימה איתך!!! הוא גאון!! אז מה מספרת בת כמה את?

white night

New member
../images/Emo140.gif

אני בת 15 וחצי, ואת? ובכלללל ספרו על עצמכם אנשים יקרים.

R o M

New member
בשמחה אספר על עצמי!

שמי רום (קיצור של רוממה), אני בן 32, עם עיניים ירוקות גדולות, וקוקו עד התחת בצבע בז´. אני מעביר את זמני בעיקר בטיסות. בתור שגריר ישראל ברומניה, יש הרבה טיסות. תחביבי העיקריים הם: לאסוף שבלולים, לשמוע שירים של שלמה ארצי ואבי ביטר, ולהציק לדיילות. אני מרגיש שאני יכול לתרום רבות למדינת ישראל, ולסייע בתהליך השלום. תודה ורק שרון יביא שלום. רום
(לא היה בצבע בז´)

שייני

New member
אז

אני רוח´לה בת 47 מגבעתיים לומדת ייעוץ תקשורתי בינתחומי לפוריות הזוגיות בעבר היה לי קשר מסווג וחסוי עם שלמה ארצי ואני כאן בגלל זה חוץ מזה אני אוספת גפרורים סתם.....עבדתי עלייך נעים מאד! אני שני בת 18 מהרצליה (עדיין תלמידה, אבל רק לעוד 5 ימים) חולה, מתה שרופה על...... נו את יודעת כבר ואת??

למעלה