כמה חיפאים יש פה?

Ed Hunter

New member
המווווווווווון!

אני, קורי, סנופ דוג, מטריקס, מיכלי ואיילת גרות באיזור... זהו ניראה לי...

העיר הזאת לא עושה לי טוב.....

Mister Matrix

New member
למה? זאת ה-עיר!

אין על בכדורגל (האימפריה הירוקה) , בתחרויות יופי (יש אצלנו בנות יפיפיות והרבה מלכות יופי הן חיפאיות) , וגם הרבה מפורסמים הם חיפאים שעוברים לתל אביב אח"כ הקיצר רק חיפה!

Ez sLeeP

New member
או שלא.. ../images/Emo3.gif

אני גם מחיפה אגב, ויופי שהעיר הזו גוססת.. בקושי יש מקומות בילוי (מלבד הפאבים השונים, וייקח קצת זמן עד שיכניסו אותי לכולם), והיא ממש לא מתאגרת ומעניינת לבני-נוער, אלא אם אתה קורא לשוד בפארק מאניה, המערב סכין חדה, ואבדן הפלאפון היקר שלי כחוויה מאתגרת ומעניינת.. מה שכן, יש את הגראנד והגרג ואולי עוד כמה מוסדות חיפאים בל-נשכחים!

cory183

New member
אני אומרת...

שאם יש פה כזה רב חיפאי מוחץ... למה להטריח את עצמנו בנסיעה לת"א.. כשאפשר פשוט להנות מנופי הצפון במפגש קטן אצלנו

Ez sLeeP

New member
אין לי התנגדות מאסיבית,

רק שת"א יותר נוח בד"כ, וגם הרבה יותר אטראקטיבית.. אבל מפגש ב'גרג', נאמר, זה הכי אחלה שבעולם. אפשר מקסימום גם על חוף הים, ליד הרכבת..

אפרופו חיפה...

אני צריכה לעשות עבודה על הדת הבאהית מישו יכול לעזור לי בבקשה?

Stillwater

New member
אני בכלל בעד...

מפגש בראש העין...כאן יש אויר הרים צלול כיין (יין? מי אמר יין?) האויר בחיפה ממש מפחיד אותי... בואו לת"א!

Ez sLeeP

New member
האויר בחיפה?

זה כמו לומר על בנאדם שיכור - שהאחוז אלכוהול בדם שלו גבוה.. יש לומר החוסר-אויר בחיפה, ואחוז הדם באלכוהול.. עכשיו כשניסחנו משפטינו נכונה, יש לציין כי גם בת"א יש זיהום אויר, אמנם לא כמו בחיפה, אבל שם גם אין הרבה רוח (או לפחות היתה תקופה כזו), בעוד שעל הכרמל הרוח תמיד נושבת, כך שזיהום האויר עובר לת"א. נאאאא... נדפקתם! וברור שת"א.

Ez sLeeP

New member
למעשה, אם הייתה לי האפשרות,

הייתי קורא לעצמי תל-אביבי. אבל זה לא יהיה אתי... סתםםם.. מת על חיפה. עיר חביבה וגריאטרית... מדוע עדיין יש את הפרסומת של פרויקט Y ויומניהם האישיים של כוכבי הפרויקט, שלא לדבר על התמונה של קמילה, בה היא נראית כמו המכשפה המפחידה מעמי ותמי באי-פוטגניות משווע, איפור מזעזע, ואף מזוויע, ושיער מבליעע (משורש - בלעעעע)..?! מדוע?!

Stillwater

New member
נדב...

אני אומנם כל יום בת"א, אבל זה לא הופך אותי לתלאביבית. אצלינו כאן בראש העין אין זיהום אויר!

למעלה