כמה חוויות..

N a t

New member
כמה חוויות..

אחרי שעות רבות של עבודה קשה סוף-סוף סיימתי את התערוכה שלי שאותה הקדשתי לקארטה.בעיקרון זהו מבחן בגרות שלי בציור וכשעמדתי לפני בחירת נושא זה היה הדבר הראשון שעלה בראשי.עכשיו כשהתערוכה הוצגה ,נתקלתי בכמה תופעות : בהחלט להתחיל עם הנושא הזה היה מעשה די אמיץ.הרי בכל פעם(וזה קרה הרבה) כשנודע לאנשים מסויימים שאני לומדת קארטה ,מיד ניסו לבדוק מה בדיוק אני יודעת ולא תמיד זה נגמר טוב(בשבילי) ובכל מקרה החלטתי להסתכן:)
כבר יצא לי כמה פעמים לשמוע תלמידים אחרים מספרים למישהו על התערוכה ומשום מה מגדירים אותה כתערוכה על ג"ודו.כנראה הייתי צריכה לשים שלט מאד גדול שכתוב עליו"קארטה"(אמנם גם זה לא היה עוזר).
אחת מהמורות אשר ידעה על מה בדיוק אני עובדת,אחרי שראתה את התערוכה אמרה משהו בסגנון:"וואו!לא חשבתי שתוכלי לעשות משהו מעניין על קארטה!" וזה למרות שמה שעשיתי הוא חלק קטנטן ממה שאפשר לדמיין. כמה תלמידים דרשו ממני לעשות מיד תערוכה על קפוארה.
כי זה יותר יפה. אחד מהמורים הודיע שלדעתו אמנויות לחימה זה רק אלימות וכוח.
אף אחד מהמבקרים לא קרא את הדף שרשמתי עליו את ההיסטוריה של קארטה.
כדאי להוסיף שרוב הזמן הסתכלו עליי כמו על איזה משוגעת:)
לא שזה משהו חדש אך בכל מקרה מוזר עד כמה עולם של אמנויות לחימה נראה משונה לאנשים מבחוץ.
מחר אני עושה מן ערב פתיחה קטן לאנשים שמתאמנים יחד איתי והתנדבו לבוא לראת את הציורים מלכתחילה.זהו תענוג אמיתי להביא מישהא שבאמת מתעניין בנושא עצמו.
בקיצור זה כל משרציתי להגיד.החוויה נגמרה ואיני מאוכזבת בבחירת הנושא,כי בזמן החיפושים אחרי המידע למדתי המון בעצמי.וזה מה שחשוב בסופו של דבר.

כל הכבוד! ../images/Emo45.gif

איפה אפשר לראות את התערוכה? יש אפשרות שתסרקי כמה מהעבודות ותעלי לפורום?

N a t

New member
אפשר,אבל..

בהחלט אפשר לראת.אבל כמו שכבר הזכרתי זאת תערוכה די קטנה(בגלל הגבלה בזמן ומקום)זהו סך הכל חדר אחד. לכן אני לא בטוחה ששווה לבזבז זמן בשביל 5 דקות של צפייה בציורים:) אשתדל לצלם ולסרוק את התמונות.:)

../images/Emo51.gif + אם כבר...

אם יש למישהו עבודות (מקוריות!) הקשורות לאמנויות הלחימה, והוא מעונין להעלות אותן לפורום, ייתכן שנוכל לשכנע את הדוב ליצור גלריה חדשה...

amir_aikido

New member
../images/Emo51.gif מראש

נשמח לראות ואני מבטיח לך שאנחנו לא נראה בך
את אחת משלנו
אמיר

למעלה