כמה חדשות..

o r t a l13

New member
כמה חדשות..

אולי ידעתם אולי לא.. אבל מותר פעם אחת לפתוח הודעה חדשה, לא?!
[וזה כתבות שראיתי לא אני כתבתי]
טוב אז.. דבר ראשון לכל המעריצות של מיכאל..
[אני יודעת שזה ממזמן] האם למנחה ערוץ הילדים הטרי, מיכאל אלוני יש זוגיות חדשה עם כוכבת "אלביס, רוזנטל והאישה המסתורית" דניאלה וירצר? כך לפחות אומרות השמועות.ככל הנראה השניים הכירו באולפני ג.ג נווה אילן, שם מצטלם מיכאל ל"שמינייה" ודניאלה מצטלמת ל"אלביס". כנראה באחת ההפסקות, נוצר לו הקליק. עוד נודע שהשניים נתפסים ללא הפסקה מתנשקים במסדרונות האולפנים. ומי שלא זוכר/יודע מי זו דניאלה, היא גם שיחקה את `מאיה` ב"לחיי האהבה" (היה לה שם רומן עם יהודה לוי ששיחק את גידי). אז נכון, גם אני כמוכם ציפיתי שמיכאל יהיה ביחד עם שירה קצנלנבוגן (הם מתאימים.. לא?) אבל שיהיה במזל טוב! ומיקי קם [רוחלה חח] תשחק בטלנובלה החדשה של הוט..
הטלנובלה הבאה של הוט, שכידוע תעסוק בעולם הכדורגל, התחילה לחפש שחקנים. אז זה כבר סגור – את התפקידים הראשיים ישחקו יהודה לוי (שהפעם האחרונה שכיכב בערוץ 3, היתה ב"לחיי האהבה") ועפר שכטר, שעשה כבר טלנובלה וחצי ("תפקיד קטן ב"משחק החיים" ותפקיד ראשי ב"טלנובלה בע"מ"). ובכל זאת, מי הגיעו לאודישנים? מלבד המוןןן שחקנים אנונימיים שמקווים שזו תהיה פריצת הדרך שלהם, היה ניתן לראות באודישנים את הזמרת לירז צ`רכי, ואת המגישה-דוגמנית ימית סול שהשאירו רושם טוב על ההפקה. עוד היה ניתן לראות את הסטייליסט-מנחה מושיק גאלמין, ואת השחקנית המוכשרת מיקי קם. את הסדרה יכתוב הצוות שאחראי על "טלנובלה בע"מ", דרור נובלמן, לימור נחמיאס וגל זייד ויביים שי קפון. דון לני דבאי ותום אבני[ אני יודעת שגם זה ממזמן] המנחה הצעיר ביותר בתולדות ערוץ הילדים, הלא הוא תום אבני, מספק לנו חדשות מעניינות. אחרי שיצא עם אגם רודברג, עם עדי אשכנזי (שגדולה ממנו ב-8 שנים) ושמו נקשר לרומנים עם סשה גרישקוב, שירלי לילו ועוד, יוצא עכשיו עם לא אחרת מדון לני גבאי! השם מוכר? בטח! מדובר בשחקנית בת ה-18, שמשחקת את רוני "בשמינייה" (שסיימה לאחרונה את עונתה ה-1). איך הכירו השניים? כידוע, תום ישחק בעונה ה-2 של "השמינייה", שם, בין צילום לצילום, נרקם הרומן החדש בין השניים. שיהיה במזל טוב! זהו..

KiShKooSh

New member
הראשון לפי מה שידוע לי לא נכון....

פשוט כי לדניאלה וירצק יש מישהו והוא לא מיכאל אלוני

chen010189

New member
ביקי שכחה לציין מי שלח לה ת'כתבה../images/Emo3.gif

לא נורא, אני מניחה שלביקי לא היה כח ללחוץ על "ח' ן'" ברצף

chen010189

New member
האמת שהוצאתי מעצמי צומי

כשאמרתי את זה... שלא היה לך כח ללחוץ על הח' והן' אבל מותר לי! ואגב, אני ממש רוצה לפתוח לה אתר אבל מצד שני המשפט "את תצאי פאנטית" מהדהד לי בראש, כי איפשהו זה די נכון...

למעלה