כמה חדשות-

כמה חדשות-

ג'ניפר התראיינה (לפי מה שהבנתי) היום לתחנהת הרדיו הזאת, אבל משום מה זה לא עובד לי, אצלכם זה בסדר?
חוצמזה, באמ טי וי תהיה תוכנית מיוחדת לקראת תצוגת האופנה הראשונה של קו האופנה של ג'ניפר. התוכנית תשודר ב-24 בפברואר. עוד משהו- תמונות של ג'ניפר ומארק יוצאים מהאולפנים בניו יורק. ג'ניפר מושלמת.
כנראה שהסיפור של גניבת הלחן של גט רייט מאשר עוד לא נגמר- תקראו את זה:Usher Flustered Over "New" J.Lo Song R&B star Usher is none too happy about Jennifer Lopez's new record "Get Right" — as readers of this column will remember from last week. That's because Usher already recorded "Get Right" as a single called "Ride" that wasn't included on his most recent album, Confessions, but was available as a 12" club record and on the Internet last year. Rich Harrison produced both "Ride" and "Get Right," putting the same horn track on each record as well as crafting the same vocal guidelines. The only difference is that "Get Right" gets its title right from rapper Fabolous, who had a rap song of the same name that was grafted with a version of the rap onto Lopez's record. Usher is said to be furious according to my sources. When someone asked him about the contretemps last week, the younger and more original singer responded by saying, "I hate it. And I'd better get some of the publishing." Usher co-wrote "Ride," but didn't put it on the multi-platinum Confessions because, he told friends, "I couldn't get it right." His fans would disagree. "Ride" is a popular download even if the horn solo is screechy and flat. "Get Right" does not mark the first time Lopez has appropriated other people's material for her own use. When she remade "I'm Real" with rapper Ja Rule, it was from an inside tip from Tommy Mottola that Mariah Carey had done something similar with the same music sample. The "steal" upended Carey's plans for her ill-fated "Glitter" soundtrack. Foxnews
ולא לשכוח, הופעות קרובות של ג'ניפר: ב-22 בינואר בטקס הפרסים הצרפתי הזה ב-3 בפברואר ההופעה של אמ טי וי אסיה בבנגקוק לזכר נפגעי הצונאמי הופעה בטקסי האמ טי וי של אוסטרליה, לא יודע בדיוק מתי זה יהיה...

Lopezit

New member
פשששש סחטן חחח

הסיפור על אשר לא נכון... כבר אמרו שזאת לא גניבה והכל ויש עוד הופעה כנראה: JENNIFER LOPEZ is being lined up to headline next month's BRIT AWARDS in London. Organisers are desperate to a secure a big name to maintain the profile of the music event - the UK's answer to the GRAMMY AWARDS - and are in talks with J.Lo to join a guest list including SNOOP DOGG, SCISSOR SISTERS and GREEN DAY. A spokesperson confirms, "Jennifer Lopez is one of the people we have asked to perform and we're waiting to hear if she can fit it into her schedule. "The line-up is already great, but it would be great to have her on the bill, too." שתגיד כןןןןןןןןןן הלוואייייייי

Get Right

New member
לאאאאאאאאאאאא8-(

רק לא בטקס החרא הזה של הבריטים הזונות האלא...

בריטים רולזזז אני רוצה להיות

בריטיתתתתת הבריטס אמממ.. חביב + לא יותר מזה... אבל הרעים האלה האשימו אותנו ברמאות בהצבעות לפני איזה 3 שנים גרררר

Get Right

New member
איכססס חחחחח

ארה"ב רולזזזז אני רוצה ליהיות אמריקאיי ואיכסססס זה בושה להופיע בטקס כזה זוועתי... טוב חח, לפחות השנה הוא יהיה טוב יותר רק בגלל ג'ן...

j e n n y lopez

New member
אני שונאאת בריטים!!!!!!!!!

רק ווסטליפ נורמלים!! חחחחח איתי הלואי עלי להיות אמריקאית
חלווום

Get Right

New member
חחחחח סוף סוף מוצאים מישהי בפורום

שמבינה במוזיקה
go נטלי
ואני שונא את כלללל הבריטים....

Get Right

New member
חחח לא....

אני שונא את הזמרים הבריטים ואת המוזיקה... וגם את השלטון שלהם שצבוע ואנטי ישראלי...

אמאלה אני ואמא שלי הלכנו באיזה פארק

בלונדון פתאום באה מישי שואלת אותנו באנגלית כזה אם אנחנו ערביות ואנחנו כזה לא ואז היא הבינה לבד שאם זה לא ערבים זה ישראלים ואיזה מבט היה כזה קטע מפחידדד גם רצינו מסטיקים ונכנסנו בטעות לקיוסק וכולם שם מדברים בערבית כזה אמאלה טוב שלא חצי לונדון מוסלמית חפיףף שלטון העיקר הם סימפטים לתיירים הישראלים *במיוחד ההם ברחוב עם הנעליים הכי שוות בעולם.. שייחנקו למה 100 פאונדס?? גררר* ההוא שם ליד הMTV* לא כמו מדינות אחרות *מה הקטע של הצרפתים לשחק אותה לא מבינים אנגלית פור גאד סייק??*

j e n n y lopez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני שונאת רק תמבטא ואת רב השירים אבל אני אוהבת את ווסטליף..........

המבטא??../images/Emo12.gif

הוא יפהההההה הדבר היחיד שאני שונאת אצל הבריטים זה הכיור שלהם!! לצחצח שיניים/לשטוף פנים באנגליה=סיוטטטטטט מתמשךךךךך מה יוצא להם מלשים בכיור אחד ברז נפרד למים החמים וברז נפרד למים הקרים?? התעללותתתתתת

j e n n y lopez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די הרגת אותי

אני רציניתתתתתת

זה משו זוועתיייייי אשכרה מצאתי את עצמי פול פעמים עומדת מקללת תברז באירלנד חלק מהברזים גם ככה.. בעעעע.. באיזה B&B אחד היה לנו כיור בריטי פיצי כזה בכניסה לחדר...ליד המיטות... וחדר קטן כזה.. עכשיו בשירותים אין כיור אין כלום חחחח לך לאמצע החדררר המקלחות באירלנד כיפיותתת בחורף קר שם לאללה אז דוד לא מספיק הם הוסיפו לזה מכשיר חשמלי כזה שיחמם תמים... היו כמה כאלה שעשו קולות מוזרים של נחירות משו מצחיקקקקקקק

באירלנד או באנגליה????

אנגליה פעמיים אירלנד פעם אחת.. בול היום לפני חמישה חודשים ועשרה ימים פגשתי את קיאן באירלנדדדדדדדדדד

j e n n y lopez

New member
ואיייייייייייייייייי איזה כיף לךךךך

אבאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ראית את קיאאאאאאאאאןןןןןןןןןןןןןן?&*?&^?(

לא רק שראיתייייייי דיברתי איתו כל כ

ך הרבה זמןןןןןןןן את לא יודעתתתתתתתתת ותמונותתתתת חתימותתתת אמאאאאאא והוא מדהיםםםםםםם הוא כזה נשמהההה הוא הכי הכי הכי הכייייייייי נחמד בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הוא מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!! אין עליו הוא הכי הכי הכי מותקקקק שיכול להיותתתתתת ואמאלההה אין עליו פוזה או משו של סלבריטי כל כך כיף לדבר איתוווו וכמה שהוא יפה מקרובבבבבבבבבבבבב!! אמאלההההההההההה אי אפשר לתאררררררר והעיניים שלוווו מקרוב הם יותר כחולותתתתת חחחחחחחחח ובטלוויזיה הוא תמיד מגולחחחח חח יותר יפה לו שהוא לאאאאא איןןןן הוא כזה נשמההה הוא כל כך מדהיםםםםםםםםםם

j e n n y lopez

New member
את הורגת אותי עכיוש

אני מתה את ראית אותו45#$&$&$^*?&56?)*&^?)&^?)$ תראי תחומוכהוכ'ינעומעכנעכנועכב *תמונות.....

זה לא על המחשב אבל תהיי בטוחה שקיאן

ניראה טוףףףףףףף *טי שירט לבןןןן ומכנס גלישההה אאאאאאאאאאא שלמותתתתתתתתת* ואני מההתרגשות נראית כמו ילדה אוטיסטית חחחחח אבל רואים שאנחנו צריכים להתחתן חחחחחח

למעלה